Meni radi bez problema na Androidu 4.4.2.
Printable View
Meni radi bez problema na Androidu 4.4.2.
meni ne radi na 4.4.2 igo na rezoluciji 1080x1920 ni nakon ciste kartice i harda. ocito je taj igo rjesen samo za neke modele tih vecih rezolucija. prije sam imao huawei p6 ali malo manja rezolucija i radio je a sada opet imam huawei ali na toj vecoj rezoluci i ne radi s tim instalacijskim apk za vecu rezoluciju javlja onu gresku 2013
Kažem opet, kod mene je isto full HD 1080 x 1920 i radi bez problema. Nešto krivo radiš...
EVo riješio sam problem s ovim fajlom https://www.sendspace.com/file/fqjioa kojem nije promijenjen sys i onda uzmijenjao content sa svojim kartama i jos ove druge fajlove i sada radi ali sa onim full hd ne radi i dalje na ovakvu istu postavu baca ispisuje tu gresku
note 3 lite ne radi izbacuje da se nesto treba na sd karticu prebaciti , probao sam citavu instalaciju na memoriju telefona opet isto mi izbacuje :( POMOC
Kako da podesim da ne konfiguresm postavke pri svako ukljucivanju?
Svaki put kad startujem trazi mi da podesim jezik programa i glas i sve
i meni je tako trazilo svakim ulazom da ga konfiguriram ali to sam rijesio da sam izmijenjao mape jer sam imao od prije mape od prijasnje instalacije na manjoj rezoluciji. skines te fajlove imas ih tu negdje u forumu ili odi na torent i kada to skines zamijenis content koji ti je bacila instalacija sa svojim koji si skinuo
instalirao navigaciju na galaxy grand2 i radi dobro. Imam na drugim telefonima starije navigacije i on su ok. No na ovoj novoj navigaciji kad ju pokrenem nakon nekog vremena se umjesto slike puta pojavljuje crni ekran i pokazuje brzinu voznje, kad tapnemna mobitel pojavi se ruta i nakon nekog vremena opet crni ekran i brzina voznje, cujem ispravan glas ali mi treba cesta a ne crni ekran i brzina kojom vozim. Nasao sam kasnije da to na ekranu iskljucim i onda je ok. Ali kad ugasim navigaciju i ponovo pokrenem opet isto dok to ne ugasim na ekranu (nalazi se negdje na sredini desno ekrana) Koja je to postavka da mi se to ne pali, nego da mi uvijek pokazuje kartu rute kud idem... Bilo je i sa semaforima da se javljaju i trube, to sam na lijevom dijelu ekrana u sredini ugasio i vise se nae pali, ali ovo sa brzinom ne ide, svaki put moram to gasiti... molim pomoc di je to u postavkama...
promjeni drugi skin stavi dimka skin
ok mirkeclj, di cu naci taj skin i kako ga onda staviti u ovu navigaciju...
jer probao sam i ovu verziju ali mi nije isla.. iGO24MegrisAndroid, imm grand2 duos, rezolucija 1280x720. Na drugom duosu od zene 7562, resolucija 800x480 imam ovaj igo iGOprimo_v9.6.7.235654_thin-v1.2 i to radi besprijekorno. Probavao sam i sam mijenjati sys.txt za 720x1280 ali mi nesto nije stimalo... ne znam kaj... pa sam skinuo ovu gore navedenu kaj me sd malo zeza pa ne znam kaj je najpametnije sad da napravim... molim pomoc
hvala..
Prije svega ljepo vas pozdravljam. Instalirao sam navedenu navigaciju na Samsung S4 i odlično radi u njegovoj HD rezoluciji. Karte sam također ubacio u memoriju telefona s tim što sam izdvojio zemlje koje mi trebaju da mi ne zauzima previše mjesta. Kad bih znao mogu li se i kako karte ubaciti na SD (koju putanju im odrediti da ih navigacija može povući pošto je ista instalirana u memoriju uređaja) ubacio bih komplet europu. Molim odgovor.
Upoznat sam sa svim opcijama navigacije,međutim prvi put vidim i ne znam kako ugasiti analogni brzinomjer koji mi na sredini displeja. Hvala na odgovoru
Odi u postavke "Setings on the Map" i na "Big Speed in Cocpkit" i postavi na OFF , ili Speedometer na OFF , zatim restartaj aplikaciju .
Zavisi koju verziju iGO aplikacije imaš ili skin koji je postavljen !
Ako neide vrati iGO na tvorničke postavke , imaš opciju u meniju .
Možeš spojiti uređaj na računalo i izbrisati folder "save" , kod ponovnog pokretanja aplikacije prati što te pita . iGO će sam napraviti novi folder "save" . Na ovaj način isto je napravljen reset aplikacije .
Hvala na odgovoru.
Radi li na 5.0?
Meni izbaci poruku Please insertyour IGO SD card.
ja sam skinuo ovu aplikaciju ali nemam u folderu uopste sys.txt fajl?
LoliPop i KitKat koriste SD karticu za multimediju iGO se pokrene , ali nezna gdje se nalazi ! (zato pita da mu staviš SD karticu)
Deinstaliraj aplikaciju i prebaci je na internu memoriju ...
U toj verziji postoji sys.txt samo ga neznaš pronaći .
Pročitaj malo ostale teme i postove koje govore o iGO navigaciji ...
pa evo sada sam ga trazio ponovo, sve zive foldere sam otvorio i nema ga. jel moze pomoc gde se nalazi?
i pogledaj koju mi gresku pokazuje. sta bi to moglo biti?
http://www.dodaj.rs/f/1c/13E/2ZxGhCY...-04-05-12-.png
@Nebojsa
Nešto je krivo instalirano !?
Kod prebacivanja aplikacije preko USB kabela , Windows izbacuje poruku da sys.txt i za sve ostale datoteke (fajlovi) sa ***.txt ekstenziom prigovara da neće biti u funkciji ili neće biti čitljivi . Treba ignorirati i pustiti da kopira , ne stisnuti "preskoči" , obično tu se griješi , zato nemaš sys.txt u folderu ...
http://i.imgur.com/sVRcXAz.gif
PS:
Pogledaj u paketu koji si skinuo za ovu verziju na računalu , vidjet ćeš da tamo postoji sys.txt !
@Nebojsa
Imaš ovdje sys.txt , ali sumnjam da će radit , mislim da negdje griješiš u instalaciji !
Link za iGO_apk+sys.rar (6.0 MB) :
https://my.pcloud.com/publink/show?c...ck5AcA1YFLtJWy
Edit:
Razmišljao sam zašto gore navedena verzija nema sys.txt ???
- Nema ga zato jer pri instalaciji aplikacije instalacijska procedura sama napravi sys.txt , ako prepozna uređaj i rezoluciju . Pogledaj sadržaj u folderu "config" , za moj HTC One X ima podatke , a za tvoj uređaj pošto je noviji vjerovatno nema i nije mogao složiti *.sys ...
Uspeo sam da instaliram ovu verziju na S3 Neo i radi odlicno, ali sam primetio da nekad treba malo vise vremena da se poveze sa satelitom, a nekada uopste ne moze da pronadje signal, pa me zanima da li postoji neka fora mozda za to, posto mi se ova verzija svidja najvise od svih, a sve ostale rade besprekorno sem ove?
Mnogo mi se svidja vizuelni prikaz mape i preko dana i preko noci, ali sam instalirao neku drugu verziju jer mi malo ova baguje, pa me zanima da li mogu da primenim taj vizuelni izgled mape i u toj drugoj verziji, i ako moze iz kog foldera to da uradim?