Kako da promijenim launcher?
Printable View
skini sa trgovine play i instaliraj
Novi problem. Kad stavim punim mobitel, nakon što se ugasio, znači prazan skroz, dok je još ugašen ja ga ukopčam, on se puni tako 20-30sek na nula posto i onda samo skoči na 40-50% i onda se puni od toga pa do 100%. Baterija mi traje jako kratko. Skino sam neki battery calibrator ali ništa nisam postigo. Ima neko neki prijedlog?
Nova baterija? Nekako zvuči kao hardverski problem.
Pozdrav! Iako je Zopo ZP700 prvi android kojega koristim, poprilično se mučim pronaći drivere za njega, komp ga nikako ne uspijeva prepoznati (imam win7, 32-bit). Ako tko zna pouzdanu stranicu za skinut drivere i ne ustručava se to podijeliti, veliko hvala unaprijed. :wink3:
Pa smeće je pod garancijom i tek je došo s popravka i stvarno mi se neda opet ga nosit. Evo danas u jutro u 7 sam ga skino sa punjača, malo sam surfao, obavio 2-3 kraća poziva i baterija je već na 66%. Mislim da to nikako nije normalno. S tim da kad ga se puni a da je upaljen, onda se ne dešava to preskakanje. I battery calibrator kaže da je stanje baterije dobro. E sad, kolko se može vjerovati tim glupostima?
Ne može se vjerovati. Jedino što aplikacije mogu napraviti je prikazati očitanje iz firmwarea baterije (da, baterije isto imaju firmware), a baterija lako može lagati o stanju. Isto kao da ti hard disk sa ugrađenim SMART-om uvijek javlja da je sve u redu iako je naočigled pred umiranjem.
Nosim ga danas opet. Punim bateriju 2-3 puta dnevno. Je da dosta surfam ali prije je izdržala bar 7-8 sati. Dal je moguće da nova verzija androida tako troši bateriju? Ja sad imam 4.4.2. I isto tako, ponekad kad sam na wifi, lijepo surfam, i odjednom kaže da ne može otvoriti stranicu. A uredno i dalje spojen na wifi. Onda isključim wifi i uključim i onda opet radi. Stvarno katastrofa od telefona.
Dobio sam novu bateriju i sad drži isto ko i prije. Ovo za wifi nisam ni govorio. Neda mi se bit bez telefona opet. I garancija na bateriju je 6 mjeseci. Ja sam došo na knap da mi istekne, tako da ako primijetite da je počela pravit probleme, odma nosite.
Kako 6 mjeseci??? Pa meni čovjek kad sam kupovao reče godinu dana. Baš ću provjerit u jamstvu.
Dal je netko probao rootati ZP700? Probao sam s Baidu Root ali neide. Probao sam i sa Vroot-om, isto ništa. Inače ga nebi htio rootati, no čini mi se (valjda mi se samo čini) da se nakon updatea na 4.4.2 verziju smanjio dio interne memorije predviđen za aplikacije ili se nešto promjenilo, jer, neke mogu a neke ne mogu prebaciti na SD karticu, kao što to mogu na Gsmartu Roma R2 - npr. Facebook i Skype.
Rootati? Pa Zopo dolazi rootan out of box
Meni izgleda da nije, jer mi npr. partition program ne radi kaj treba jer nije rootan
nemaš opciju Superuser On/off?
Nemam na verziji 4.4.2 na onoj prije 4.2.2 je bilo... može netko pomoći, što da se radi??
Na bateriju su mi rekli 6 mjeseci.
Ali imam još jedno pitanje. Cura ima zp600 i ima valjda 5 onih slidova. I većina ih je prazna. Kako ih izbrisati? Odma da kažem, drži srednju tipku, ne pali. Povuci sa 2 prsta po displayu, ne pali. Tapni i drži display, ne pali. Ne znam kaj sam još probao. Uglavnom ne znamo kak to izbrisati. Ona ima 4.2.2. i ne mogu naći. Kod mene je 4.4.2. i to radi normalno sa lijevom tipkom. Ako neko ima ideju, neka kaže!
Evo krenuli problemi i kod mene...
Sestri napokon napravio update i kaos...
Znači mob je doslovno poludio...izlazi iz appova sam od sebe,zove kontakte sam od sebe... ja potegnem prstom u lijevo,on ode desno,ja dolje on ode lijevo...
Update je mijenjao i samu verziju Androida?
Jesi pokušao reset na tvorničke postavke? Ovo su sve problem seftverske prirode a reset bi ih mogao riješiti.
Naravno da jesam probao na tvornicke postavke,to mi prvo palo na pamet. ;)
Mislim da update nije mijenjao verziju. I dalje pise 4.4.2,a fleshao sam skinutu 4.4 verziju...
---------- Post added at 21:54 ---------- Previous post was at 21:50 ----------
Ono sto sam primjetio...problemi koje sam naveo javljaju se kad koristim viber,sms i play store...
To je bio službeni update?
Možeš vratiti na prijašnju verziju?
Da,sluzbeni. Nisam trazio jel mogu vracat,a nisam ni probao. Nego sad si malo vrtim film unatrag i postoji mogućnost da sam preskočio jedan korak kod procesa,ali nisam ziher.
Ponovit ću sutra postupak pa ćemo vidjet...
Ništa,proba sam sve ali bezuspješno.
Ono novo kaj sam primjetio je to da me prilikom instalacije traži file MT6575_Android_scatter_emmc_format ali toga nema u zipu koji sam skinuo. WTF?
Jednostavno nemam vremena guglat pa ako netko nudi neko riješenje pucajte. Hvala :*
---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 19:10 ----------
U međuvremenu mob ponudio OTA update...skinto,instalirano i odmah nakon instalacije napravljen reset na tvorničke postavke i opet sve isto..