U HT jos nije dosao u poslovnicu jel vi imate kakvih saznanja?
Printable View
Od informacije da bi se ovaj mjesec trebao pojaviti ništa više.
Pa ima na HT-ovom webshopu i to Grey i Silver verzija.
LINK
Nisam ni znao da je stigao u HT. Zanimljivo
Stigao i u VIP... :)
Iskreno, ništa posebno.
Izrada je kvalitetna, tu nema pogovora. Smeta što je ledica i dalje minijaturna(unutar zvučnika).
Dimenzije, definitivno prevelik. Da su maknuli ovaj gril gdje je HTC logo bio bi puno bolji. Ovako imaš preoogroman uređaj.
Software, ovako na prvu je ispeglan. Nisam neke bugove uočio, ima noviteta. Za sada ne mogu baš nešto puno više o softwareu.
Kao i kod svakog uređaja smeta me lcd density. Veliko je sve, doduše, nije kao na prethodniku, mrvicu je manje, no root bi radio samo da smanjim density.
Ekran je standardne HTC kvalitete.
Kamera je meni za osobne svrhe dobra. Nisam prezahtjevan na tom polju kad su mobovi u pitanju pa mi je dobra.
Zvučnici su odlični. To je i očekivano. Glasni su jako, zvuk ne gubi na kvaliteti prilikom pojačavanja glasnoće.
Imam i onaj dot cover i mogu reći da je totalno sranje taj cover. Po izgledu i ostalom je dobar i zanimljiv koncept, no funkcionalnost je užasna. Kad je taj cover na mobu, mob se ne može koristit jednom rukom. Cover se sam zatvara ako se ne drži, a kad ga preklopite onda je skroz nezgrapno držati mobitel.
Mob je zanimljiv, ali nije mi ništa special. Možda postane nakon kojeg dana, ali ovako na prvu nije me se dojmio tako jako.
Jesi probao koju sliku u zatvorenom opaliti?Jel moguće jednom rukom ga koristit?
Probao sam. Ponekad ispadne mutna slika, no sve u svemi za moju uproabu su dobre slike.
No u globalu, kvaliteta fotića nije neka. Ovo s dvije kamere trik obični.
S jednom rukom ga koristim bez problema zato mi i smeta onaj dot cover.
---------- Post added at 22:55 ---------- Previous post was at 22:24 ----------
I da, stigao mi je sa S-OFFom
jel gun metal dolazi sa tpu case-om? jel u nekim review-ovima na youtubeu su u kutiji..
Ja sam dobil nekakav "poklopac" za stražnju stranu, ak na to misliš.
Al ne kužim kakva je svrha od takvog telefona (kućišta) ak budem ga držal u kurtonu :chatter:
http://i57.tinypic.com/30ldsso.jpg
Vjerovali ili ne, One iz Tmobilea je otključan :D hehe. Bratić produzio ugovor, on dobio moj stari mob, ja novi. I turnio VIpovu karticu i sve radi :D
I kod mene je S-Off... Sta podrazumjevas pod GPE, Google Edition?
Google Play Edition :)
Predstavljena je i plastična inačica s 13MP kamerom. Model će se zvati HTC One (E8).
Jedva čekam da ga isprobam ... http://htc.mobil.hr/One_M8
Netko rootnio istog mozda? ja imam onu glupu uvodnu animaciju od vipa pa me zanima postoji li rijesenje da ne izgubim jamstvo fleshanjem istoga? Npr. to sam mogao na S4 preko odina izbrisati uvodne animacije i te gluposti pa neznam jel se moze i na ovom?
Cisto sumnjam da ukoliko izbrises njihov logos neces izgubiti garanciju. To bih bilo i suvise vidljivo da je nesto radjeno sa telefonom.
Da li netko posjeduje uređaj,kupljen u VIP-u i da ima problema sa internetom od istog operatera? Kolegi stalno veza puca i čudno se ponaša,malo sam prosurfao i vidim da nije jedini....
Ja sam potvrdio da sam imao problem s tim na Vipu,
a pošto sam uzeo drugi uređaj očito rješenje nisam našao.
Rješenja zasad nema. Osim promjene uređaja (ili mreže).
Neki tvrde da je to do Vip-a,
da HTC nije ništa kriv.
A priča se da i neki S5 imaju isti problem (na Vip-u).
Pošto ja nisam htio mijenjat mrežu, promjenio sam mob....
BTW, kakve ti imaš probleme u životu, osim glupe uvodne animacije od Vipa?
Tebi internet ne prekida?