I tako ja sad nadobudno skinuo Project My Screen na WP8.0 i čudim se šta neće raditi... LOL
Čekaj, to je aplikacija da preko kompjutera upravljaš mobitelom? Pišeš sms, gledaš slike, ... sve samo na preko kompa?
Printable View
I tako ja sad nadobudno skinuo Project My Screen na WP8.0 i čudim se šta neće raditi... LOL
Čekaj, to je aplikacija da preko kompjutera upravljaš mobitelom? Pišeš sms, gledaš slike, ... sve samo na preko kompa?
Aplikacija ti omogućuje da prikazuješ sliku sa mobitela na kompu. Latencija je jako niska ali se ipak osjeti + prikazuje 40FPS-a na kompu, pretpostavljam da ima veze sa ograničenjima USB-a 2.0.
Možeš upravljati mobitelom sa kompa ali samo mišem. Probao sam pisati SMS preko tipkovnice i ne prepoznaje moje tipkanje. :(
Počele su mi sve notifikacije kasniti, ima li neko sličan problem? WhatsApp i mail od faksa moram ručno refreshati skoro svaki put..
Službeni File Manager je potvrđen i radi se na njemu! Dolazi krajem svibnja i koliko sam skužio bit će dostupan preko Windows Phone Store-a.
http://imgur.com/a/hvqGD#nRuOFXp
EDIT: Nadopunjen i uređen prvi post sa novim informacijama.
Dostupna je prva nadogradnja za 8.1
Ako imaš Preview for Developers odi na Settings -> Phone Update -> Check for Updates.
Navodno donosi bolji battery life i uklanja neke bugove.
Aha...to. Ma nemam. Čekam službenu verziju kad na ljeto izbace sa svim tim zakrpama tako da mi nije hitno sad :)
E onda ćeš se načekati.
Baterija je nakon nekoliko dana testiranja osjetno bolja. Izdrzi cijeli dan bez problema uz intenzivno koristenje dok u normalnoj upotrebi imam oko 36 sati autonomije.
Stigao je File Manager!
http://www.wpcentral.com/sites/wpcen...?itok=oo5te3sK
Stigao je novi update za WP8.1, provjerite si jel ste i vi dobili.
Na mojoj 520-ki je također stigao update,kao i obično pričekati ću da vidim što kažu ostali,isplati li se ili ne instalirati.
Za sad nema nekih konkretnih novosti osim da Quiet hours više nije vezan uz Cortanu i da je dostupan svima. A vjerujte mi, Quiet Hours je stvar bez koje ne znam živjeti, stvar je izvrsna!
Neki vele da im se boot splash screen promijenio, nije više samo onaj plavi Windows logo nego je sad sivi "Windows Phone" logo, sličan onome u WP8.
Meni ne radi Quiet Hours,bez obzira je li uključena Cortana ili ne.
Ni meni ne radi Quiet Hours. Na ovo bi ja Windowze =) http://www.mobil.hr/novosti/lg/test-...i-mobitel-6380
Stigao je novi update za Windows Phone 8.1
= Citat =:
enables some newly commercialized devices and tweaks a couple of APIs
Sutra bi kao službeno trebalo krenuti windows phone 8.1 nadogradnja po svijetu! Sad je samo pitanje koje zemlje i kada...
Sve je to veliko možda. Sutra počinje službeni support za WP8.1, ne znači da će biti i pušten tada.
OneDrive uskoro povećava besplatni prostor s 7 na 15 gigabajta.
Ne mogu ne zamjetit da su ovi iz Microsofta malo spori... Ako je službeno najavljeno davno da se danas pušta oficialno nadogradnja wp8.1 morali su objavit listu zemalja onda kad ko dobiva! Pa ne može se neozbiljno bit tako. I jel se zna što o nekim novim telefonima kad će biti objavljeni? Sve to sporo nekako i uvijek odgađanja neka...
Koliko je meni poznato ništa SLUŽBENO nije najavljeno, sve su to rublike "rekla kazala" sa raznih blogova.
Zadnji informacija koju sam ja čuo je da se službeni rollout može očekivati krajem srpnja. Još na to treba dodati vrijeme kad operateri puste nadogradnju dalje.