-
Napravio update tweakova na cydiji i ne radi mi vise hide alatm icon u status baru. Imao sam to preko Coky tweaka. Ima netko neki drugi tweak da radi vezano za alarm ikonu u status baru? Hvala
-
Samo info.
Kupio Nugals staklo za iPhone.
Super je. Ima na eBayu. Kosta cca 75 kuna i dolazi iz Engleske.
Preporuka.
-
Može li preporuka za neku dobru foliju za ekran? Znači samo prednja folija, stražnja mi ne treba jer mi je telefon u kejsu... i po mogućnosti da se može kupit negdje u zagrebu... znači tražim nešto kvalitetno i da nije cijena napuhana
-
Vidi od RockyMobile na Ebayu jel ima. Kvalitetne a jeftine folije
-
Imam ti ja neke folije. Mogu ti pokloniti. Koliko su kvalitetne ne znam. :)
Nego ovo staklo ti je zakon.. Razmisli o tome..
Izguglaj nugals video pa pogledaj pa pogledaj filmice ;)
-
Jel mogu free online vidjeti preko imei-a dali je telefon zakljucan na neku mrezu?
-
imam jedan problem..
jučer nadogradil iphone 5s iz tcoma , otključan bio sa njihove strane,imam za to potvrdu na mailu i sad više ne prima VIP/TELE2 karticu.. tcomovu uredno prepoznaje,za ostale kaže kako nisu podržane..a na ios 8.1 je sve uredno radilo...za vikend ubacim uvijek drugu karticu u njega,drugog operatera i sve šljakalo do jučer..
kaj sad da radim?
-
Ovako, ako je iPhone otključan onda je otključan i na 8.1 i na 8.2 i na bilo kojem softweru na koji se nadogradi...
Postoji mogućnost "relocka" ali to je druga priča i mislim da nema veze sa tobom.
Da sam na tvom mjestu uradio bi Restore kroz iTunes, sa Tele 2 karticom. Ako se ne aktivira onda je zaključan...
-
jesam restore,ali ništ..
bio u tcomu, riješili mi za 2 dana uz ponovni unlock..
eto njihovog odgovora:
poštovani,
zahvaljujemo na Vašem upitu, u nastavku dostavljamo odgovor.
Napravljen reset unlock... appleov bug nažalost...
Vaš iPhone uređaj je otključan. Molimo umetnite SIM karticu drugog operatera.....
-
zna i Apple pogriješiti...... :)
-
Padam s kruške al da pitam. Pronašao sam 5S nitko se nije javio a obavjestena je policija ali im ga nisam htio dati. Kako ga hard resetirat da ubije ama baš sve u njemu. Ostao je account od prošloga gazde i ne da se obrisat. Hvala.
-
To se ne može. Možeš ga postaviti kao novi iPhon ali ga ne možeš aktivirati bez lozinke.
-
Ubacen je novi Apple ID ali htio sam svejedno hard reset ali izgleda da to za iPhone ne postoji kao na Androidu. Hvala svejedno.
-
Imaš reset u opcijama koji briše sve i vraća na tvorničke podstavke. Ili restore preko iTunesa na računalu.
-
Jel moguce okljucat iPhone 5S koji je zakljucan iCloudom?
AKo da,kod koga i kolika je cijena?
Unaprijed hvala
-
Nije moguče. Treba ga vratiti pravom vlasniku.
-
Jel netko preuzeo 9.0 ?
Da li je uopce dobro ici sa 8 na 9 ?
-
Meni radi potpuno normalno.
-
Pitam jer kad sam na 4S sa 7.. prešao na 8... u roku par tjedana otišao chip Wi-fi i nije bilo popravka. U servisu su okrivili software jer kao 8 nije predviđen za 4S
-
Glupost su ti rekli. Moj 4s bio na 8.4.1 do jučer a sad je na 9 i radi ko zmaj.