Jes prao. Toliki je sis file, ustvari on je 800, a ja kontao kad se raspakuje bice malo vise, kad ono 3 Mb.
Printable View
Jes prao. Toliki je sis file, ustvari on je 800, a ja kontao kad se raspakuje bice malo vise, kad ono 3 Mb.
Čini se da su ti makli file jer ja ga nemrem skinut
Ja sam uspio dobaciti do 1391.6 i sad taj rezultat više nikako ne mogu srušiti... :(
Aj na absolut.com i tamo je skini. Igra je besplatna.
1322.1
moze se i vise, ali meni je dosadila ta igra (nakon 3 dana) :spin:
neznam kak stavit slike unutra...ak neko oce screenshot nek se javi.
:eek: Pa koliko to koplje leti? Mislim, koliko dugo? Sigurno nekih 30s na low brzini :spin:
Meni vise igra dosadila.Al bilo je zanimljivo takmiciti se ovde sa vama
Zbog ove igre decko mi je potpuno uzurpirao telefon, i koliko vidim sve vas je razbio!!!
Trenutno mu je rekord 1368,2!!!
Slika stize jos danas (za one koji ne veruju)!!!!
Pozdrav svima:)
A kaj nebi vjerovali, ja imam 1231. Još ću do večeri skupit više od tvog dečka :) Jadan mobitel :D
nisam uopce pratio ovaj thread,ali kad vec ides pist nesto ovakvo mogla bi pogledat 5 postova iznad i vidjet da futuro ima veci score= Citat =:
Izvorno postao navajo
Ne sejcam se da li sam pisao o tome kako je "sarajli" (fali "c") sa slike bacio 58xx. Stiskao non-stop neke tipke i tel. kao da je blokirao. Toliko je sporo isao stap da sam mislio da je stvarno blokirao, a speed je inace namjesten na najbrze. I svaki sli. pokusaj da baci stap mu bude blizu prethodnog rekorda (oko 1500). Eto, pa srecno. To mu je uspjelo par puta, ali prvi je bio stvarno dalek. Sliku nemam, BT mi se pokvario, pa ne mogu nista prebacivati na pc. Kad popravim.........
Cheers