A gledaj nisam jos odlucio i lako bi Note 2 mogao zadrzat jos neko vrijeme.
zato i razmisljam tako dugo,grizem nokte, ne spavam,pijem puno gemista i zanemarujem zenu...:D
Printable View
A gledaj nisam jos odlucio i lako bi Note 2 mogao zadrzat jos neko vrijeme.
zato i razmisljam tako dugo,grizem nokte, ne spavam,pijem puno gemista i zanemarujem zenu...:D
Jel tko kupovao prek njuskala, vidim da ima masa u zg, su to slovenski uglavnom ili? jel vrijedi ta garancija kod nas?
Ja sam kupio prek Njuškala uređaj 07.10. s računom i garancijom iz VIP-a i radi samo na VIP. Bilo mi je čudno da ih je tako rano bilo u VIP-u. No tad su ih dobili prvi dan samo što ih nisu plasirali u dućane :-)
Jucer sam setao jednim trgovackim centrom u Splitu i svratio u ducan sa tehnikalijom i normalno prvo na odjel mobitela.
Kad ono ljubav na prvi pogled.
Naravno Note3.
Uredjaj je preprepresavrsen!!!
Velicina taman. Lezanje u ruci ok. Ekran savrsenstvo. A poklopac baterije nesto prekrasno. Imitacija koze ali je tako predobro napravljena da nije moguce odmah na prvu skuzit o cemu se zapravo radi.
Ma sve ali sve apsolutno savrseno.
Cijena nije bila izlozena.
Ali za moje srce je i bolje. :banghead:
Nadam se da ce u novogodisnjem mjesecu bit prikladnija za moj novcanik.
Dali itko mozda zna kada bi trebao note 3 doci u tele2 ducane? Kolega prije je najavio da cedcibu ponedjeljak ali dosada nista.
Mozda netko vise zna. Bio bi veoma zahvalan.
Koja uzasna ponuda je to.
Grozna ponuda, ali nije ni kod drugih puno bolje.
cijene su takve kakve jesu.. jasno je bilo da ce biti barem 300kn skuplji od samsung s4orke.. u ducanu su mi danas rekli da je cijena ako se uredaj uz pretplatu 150 uzima na 2 godine i placanje u komadu nesto manje od 4200kn.
Nazalost takva cijena je jer mislim da nitko nema 5k kn kesa u dzepu za uzet ga ovako. Ponuda je ok za zemlju di zivimo
postoji uvijek mogucnost na 12 mjeseci uzeti bez kamata mobitel na otplatu preko dinersa ili pbz debitne kartice.. ako je i to previsoko ocito vam ne preostaje nista drugo nego uzeti na 2 godine putem pretplate i otplacivati po skupljoj stopi.. ali eto.. ima i povoljniji mobitela u izobilju koji su za prosjecnog korisnika i vise nego dostatni kao samsung s4 i htc one.. to ili njuskalo naravno :)
Imao mobitel 24 sata, nakon toga ga prodao. Ne znam sto da mislim o njemu :) imao sam Note 2 i S4, smatram da nema nekog prevelikog skoka sa Note 2, ekran je fenomenalan, ali jedino to. Baterija je izvrsna, moze izdrzati dva dana bez problema. E sada ono sto me je mucilo. Za mobitel koji kosta velike novce bez ugovora, i uredjaj koji se dici sa 3gb rama i ne znam kaj jos, igrica npr Hill Racing trza. To mi je ne pojmljivo. Youtube aplikacije je poslje updejta kada gledam video u HD takodjer trza. Ovo nema veze s internetom da napomenem. Po meni performanse su dosta prosjecne, nikakav wow efekt nisam imao. Touchwiz stvarno jako rijetko laga sto moram pohvaliti. S pen je vrlo korisan ako trebate zapisati neki dogadjaj ili sebi notes. Sama kvaliteta uredjaja je po meni dobra. Imao sam crni tako da stvarno mi se bolji cini nego bijeli. I jos nesto me mucilo tipka back i menu su pomaknute dosta prema dolje tako da dok se naviknete vjerojatno cete neki put pritisnuti ekran umjesto tipke back. Ima jos nekakvih fora kada vam je ekran ugasen prodjete iznad rukom i on vam pokaze notifikacije sat i bateriju. Okej feature mada je malo spor. I moram napomenuti uzasan settings izbornik u kojem se nikako nisam mogao snaci :) Ako imate S4, a iz nekog razloga bi htjeli veci ekran ili mobitel koji ima jaci procesor i 32gb memorije. Moj savjet je da ostanete na S4 jer prelazak na Note 3 plus nadoplata nema vam smisla. Prelazak sa Note 2 na Note 3 po meni takodjer nema smisla. Ako zelite display bolji sami ocjenite jel vam se isplati dati 1000-2000 kn za 1080p. Po meni ne. Ali ako imate viska novaca slobodno. I za kraj ako ga uzimate, uzmite crni jer je puno bolji dojam izrade nego kod bijelog.
Mozda je spor jer se ceka 4.3 za njega, isto je tako bilo i sa note 2 dok nije update dosao, sad leki ko blesav. Ovo sa zagasenim ekranom i prikazom sata ima i note 2. Mene privlaci veci ekran i spen nove mogucnosti
Ne znam koji model si koristo no mogu potvrditi da nakon mjesec dana korištenja nisam primjetio trzanje i sporost, a igrica koju si naveo radi ko beba ;)
Igrice lete na Note 3 i stvarno je mobitel bez mane trenutno. Nikakvo lagiranje, nista!
Pitam danas u Splitu jel doša Note 3(necu navesti ducan).
Kaže lik,jel 3 komada, ali sve ode ujutro, a ja ga pitam jel bio na snapdragou ili exynos... On, onako glup pogled i kaže da se sve brzo odvilo da bi itko u dućanu shvatio šta je...
Mislim da nece kod nas dolazit sa 8 jezgri :)
Evo san se danas prvi put poigra sa N3. Vidi se da fizički bolje napravljen...
Ako se itko igrao sa N4.3 tj androidom 4.3 vidjet će gotovo isti sustav. Ne kažem da je loše.... Štoviše, svidilo mi se malo promjene u odnosu na ono staro,ali stvarno staro.
Ko bas voli, obožava sammy soft i sve vezano uz njega... N3 izgleda besprijekorno i rijetko ko će ostati hladan na njega....
Ja ću neku realnu ocjenu dat tek kad ga roootam i još se malo poigram, ali do tad sve najbolje mogu reći....
2x pitanja..uključen bi 4g u tarifi,na Note3 takoder,no međutim u zgu u 4 dana koliko ga imam,niti jednom mi se nije na 4g spojio???Možda netko zna zas?
2. Primijetim da mi ekran dok ga koristim svako malo spusti svjetlinu za cca 20/30% pa vrati?sve automatske seme i ušteda energije i optimizacija ekrana sadržaju je pogaseno i pojma nemam kaj se to dogada?:):)
Vidi ovo, ni ne stigne mu mobitel a vec ce rootat. I nest ce sjebat pa ce pocet lagirat, pregrijavat se.. I onda je Samsung kriv i los.
Bit će da uopće ne razumiješ što znači root.
Samsung je uvijek kriv za sve i kad me pauk digne ili mi se pokvari laptop, to je jer sam roota mob.
:sly: šalu na stranu...
Te glupe svijetline i promjene istih i kao sve je je to zbog optimizacije baterija je jedan od razloga zašto se držim AOSPa već jaaaaaako dugo.
Ne mogu ne primijetiti da sammy 4.3, nije donio neka vidljiva poboljšanja, ali mi na AOSP u, smo ih vidjeli odavno već :D
I opet je taj N3 doslovno puuuun sammy raznih appova. Nemogu tvrditi za druge, posebno Sony jer od kad više nije Sony Ericsson nijedan nisan propisno imao osim Miro, ali pričam od ovih vrhunskih...Ali navodno da ne pilaju sa gomilom svojih appova, ali opet napominjen ovo mi je rečeno...
Ali N3 izgleda besprijekorno i radi kao naš N2 još sa snapdragonom... Trebao bi biti dream mob.
Dakle taj skok svjetline je kao normalan i to je gotovo na svakom note 3 uređaju...pojma nisam imao...debilana žešća. .kao dok se mob zagrije da ne dođe do burn ina:) divota