Danas je i Beta dobila update.
Printable View
Danas je i Beta dobila update.
Po ovome ja vidim da još nije :\
Meni je danas ujutro pitao za update. Verzija je ostala ista ona od prošlog tjedna.
Najveća prednost mi je to što notifikacije za grupe stižu odmah. Kod službenog su znale kasniti i sat vremena.
kako je sa porukama na toj beta verziji? jel odmah stigne obavijest?
U cca. 90% slučajeva. Kad kasni, bude u roku od 5 minuta. Jedino što nekad pošalje notifikaciju iako si već vidio poruku u aplikaciji.
Moze preporuka za youtube app?
I da li ima neki app za custom ringtone? Kao recimo audiko.
Da li je uopce moguce stavit custom ringtone?
Meni osobno je Metrotube zakon :D
http://api.qrserver.com/v1/create-qr...e&size=250x250
A što se custom ringtoneova tiče - to je moguće podesiti u GDR3 nadogradnji koja još nije vani za korisnike ali ako kažeš da si developer onda je sve moguće ;) (hint)
Moram te upozoriti - doma imam Lumiu 1020, 920 i 520 i na nijednom nemam problema sa tim GDR3 Previewom ali frendu se 1020 stalno reboota nakon instalacije GDR3, čak i nakon nekoliko factory reseta.
Ako baš zeliš, možeš dobiti službeni GDR3 ako promijeniš CSC.
O čemu pričate, ja imam GDR3 odavno.
Koji mob? Radi li se o službenoj verziji?
HTC 8X službeni OTA update.
DA moguće je. Za pravljenje ringtonova (odnosno "rezanje" dijela pjesme) koristim aplikaciju Ringtone Maker - aplikacija od Nokia Corp. Istina, korisnik sam Windows 7.8 OS-a, al sam istu nedavno instalirao i na prijateljevu Lumiu 520 koja je Windows 8 ako se ne varam. :)
Čemu se zezati s tim na mobu kad možeš to jednostavno odraditi na kompu i prebaciti.
Ma, moj za*eb, zaboravio da vi Samsungovci već dobili official GDR3 :D
Mea culpa
Ima još netko problem sa spremanjem napretka u TR 2? Znam da nekima stalno traži review poslije, ali ja imam drugačiji problem.
Kuži li se netko u XBOX Live? Ima nekoliko pitanja.
TR2?
I kaj točno u vezi Xboxa, imam ga ja :)
Mislim na Temple Run 2. Čim izađem iz igre - sav napredak nestane.
Što se tiče XBOX Live accounta, zanima me kako promijeniti sliku? Također, je li bitno koja je regija postavljena na telefonu tj. mora li na XBOX Live accountu biti ista regija kao i na telefonu?
Pozdrav!Koristim Lumiu 520 nekoliko dana i mogu reći da sam prezadovoljan uređajem.Zanima me postoji li aplikacija koja može dodati tile za brzo stišavanje i pojačavanje tona zvona?Hvala!
Nema ali, cemu?
Imas volume tipke + kad ti se pojavi volume indikator na ekranu dodirni ikonu s desne strane da na brzaka presaltas iz tona u silent/vibru i obratno.
To sam skužio ali sam mislio da se može staviti i pločica na zaslon.
Po meni isto blesavo imat ikonu za to. Jednostavno se +/- tipkom klikne na besumno i natrag!
Jedan savjet - nemojte updateati Minion Rush. Cijene zadnjih levela powerupa su sad u coinovima.
Stigo napokon GTA San Andreas
Sretno s instalacijom. :D