A to sigurno nisi ti :lol:
Printable View
A to sigurno nisi ti :lol:
zavisi kakva je zena i sta ti znas kakav sam ja!!!
Po tvojim postovima !
ma necu s takvim ljudima imati posla
aaaaiiiiiii sta smo umisljeni
ma tak ste si super vas dvojica.... ;D ;D ;D
Zappane, Player nije ništa kriv, Vjeko je kompresor.
Jadan Vjeko, nitko ga ne shvaća, a najiskusniji je što se tiče "onih" stvari... ;)
joj a ja mislio sad ce on pocet psovat kao kad ti je netko rekao da promjenis nadimak u -->pedro<-- :lol: i onda zapocet temu "narode oprostite mi" :beer:= Citat =:
Poslao: vjeko
ma necu s takvim ljudima imati posla
aj nemojte vjeku zajebavat... nije on tak loš kao što si mislimo, samo je ponekad neshvaćen :beer:
uostalom, stvarno se smirio u odnosu na kad je tek došao na forum. give vjeko a chance ;)
Mene zanima da li Vjeko shvaća da tu nema zlonamjernog ili se još uvijek pali na guranje. Samo za Vjeku :beer:
Mislim da je Vjeko "plaćen" od strane insidera i njima sličnih da drži kazaljku manometra relativno visoko.
Koja je ono tema? ;D
Tema?Pa zar ovdje postoji tema?Ako postoji niti ijedna nije normalna.= Citat =:
Poslao: dmi
Koja je ono tema? ;D
Ajd neka netko normalan zapocme temu!!! :)
Vracam se na pocetnu temu.Napisite svoje mobitele i koliko ih dugo koristite?Jeste li zadovoljni? Evo ja ću prvi napisati.Svoj najdraži zna se koji,koristim već dvije i pol godine.Very sam zadovoljan jedino kaj ne valja je jog dial.Olabavio se od silnog koristenja.Stvarno sam izvukao maxium iz J5-ice.Kad kupim novi mob. dostojanstveno ću pokopati J5-icu(stavit ću je u vitrinu) nažalost nema vise Sony-ja pa prelazim na Nokiju:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vjeko ima jedan dućan u Splitu u kojem još uvijek prodaju nove Jpetice, ako si zainteresiran, rado ću ti pomoći da to kupiš.
"nove"?on je u biti star al ne korišten.koja je cijena?
Joj kako me samo hvata nostalgija na ovu temu. Bas sam citao temu od comezgb vrlo je slicna :)
Mislim da se cure pale (pale-> odmah hoceju biti tvoj drug , a ne djevojka nisu cure tako glupe kako neki misle) samo na srebrne i blještave mobitele a naravno takvih je vrlo malo.
ma one se pale na mobitele za koje je poznato da su skupi
Ma neeee...
One se pale na naš smisao za humor i snagu koju pokazujemo stiščući hladnu bocu pive u ruci pred kafićem te u dosljednom zagnjavljivanju svih oko nas... ;D
oprosti na ovako zakasnjelom odgovoru ali telefon je još uvijek tamo po istij cijeni 1.200,00 kn. Moš to zamislit?= Citat =:
Poslao: gIK
"nove"?on je u biti star al ne korišten.koja je cijena?
Ma one se pale na guranje! ;D A ako to nejde, onda se pale na benzin i šibice. ;D;D;D
Daj me nemoj zezat sta mu cijena jos nije pala???= Citat =:
Poslao: miško
oprosti na ovako zakasnjelom odgovoru ali telefon je još uvijek tamo po istij cijeni 1.200,00 kn. Moš to zamislit?
Pa kakva je to trgovina! Koliko tek kosta T 28 sto posto 2000 kn ??:o
Barvoooo dmi konacno netko onako ''pravo'' razmišlja!!!= Citat =:
Poslao: dmi
Ma neeee...
One se pale na naš smisao za humor i snagu koju pokazujemo stiščući hladnu bocu pive u ruci pred kafićem te u dosljednom zagnjavljivanju svih oko nas... ;D
U to sam se uvjerio prije neka dva mjeseca. Na taj dan kad sam se trebao naci s jednom curom nisam bio bas rasolozen ( los dan u skoli ), .......... i tako otisli smo u neki birc na kaptolu i pricali. Bio sam onako ''mrtav,hladan'' s mozda malo humora ako se to moglo tako nazvati ........... Na kraju otisli smo svatko svojim putem:lol: :lol: :lol: . Drugi dan sam joj poslao poruku znate onak kak si?, sta ima? i sl. ................ cak uzvratila mi je poruku , ali kako sam se ja tome samo poveselio! tako sam se poveselio da nakon tjedan dana mi vise nije htjela ama ni rijec poslati:( .
Poslo sam joj poruku dva tri puta i nista. Jedino kaj sam zapamtio je njezin rođendan i broj njezinog moba. Hej momci!,zamolio bih vas jednu uslugu : bil svatko od vas mogao poslati njoj poruku za rodendan ??? ( rodendan ce joj biti 08.08. ) jer ja to ne mogu :( ?? Da samo znate koji je to komad podsjecala me je na one bolnicarke iz meksickih sapunica. Samo imala je jedan gadan,nne bas gadan minus -> od mene je manja barem 30-ak cm. I tako je zavrsila moja nesudena ljubav :lol: !!!
Ono kaj neki tvrde cure se pale na mobitele, fakat takvu jos nisam upoznao, al ako se ona pali na mobitele onda se pali i na blještav magareci kur** Prave su djevojke koje se pale na humor, na muškost i sl ( to je klasika , a ne ono o mobitelima ) !!!
A neke se pale i na ono sto je rekao Whiteboy koji ima fakat poseban ukus!!! za razliku od mene koji se pale na metalkinje. volim zgodne zene opakog izgleda to me bas ono uzbuduje,...................:D :angel: :D