O ljepoti neću, ali mnogi prijavljuju da je crni vrlo osjetljiv na ogrebotine, pa...
Printable View
O ljepoti neću, ali mnogi prijavljuju da je crni vrlo osjetljiv na ogrebotine, pa...
Ide on odmah u futrolu čim dođe :thumbup:.
U ponudi u T-mobileu
https://www.hrvatskitelekom.hr/mobit...rhtJd8Og1gJqk1
I cijena da boli glava...
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk
Jep, prevelika je cijena.
Stvarno šibaju velike cijene sa svim mobovima, ne samo s ovim.
Kad netko bude znao cijenu uređaja u slobodnoj prodaji, molio bih da napiše ovdje. Hvala...
Tele2 za sami uređaj traži 5495 kn, vjerujem da je to otrpilike ta cijena...
5495kn u Tele2 je samo uređaj. No još ga nemaju u ponudi, za koji dan valjda
---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:19 ----------
Tom me prestigao
Hvala, a da li znate načine plaćanja kod njih, ima li i na koliko rata beskamatno Amex ili šta već...
To ti dosta ovisi i o samom prodajnom mjestu (vjerujem da znaš i sam da ima more trgovina koji prodaju njihove usluge/telefone a nisu striktni Tele2 dućan)...ja sam recimo često kupovao preko ZABA-inim Maestrom na rate bez kamata po raznoraznim prodajnim mjestima, pa čak i samostalnim Tele2 prodavaonicama...Najbolje ti je da nazoveš onu koja ti je najbliža i pitaš... :thumbup:
Negdje sam vidio/pročitao da Tele2 One dobiva u utorak na sva prodajna mjesta.
To ti ovisi, oni imaju one svoje partnere koji drže te Tele2 dućane pa varira od dućana do dućana, al Amex može.
A može i Maestro(mislim da maestro nisam siguran). Ako si u Zgu oni znaju manje više koji prima koje pa te pošalju u taj.
---------- Post added at 20:39 ---------- Previous post was at 20:33 ----------
I opet Tom
Hahah ovo je nevjerojatno :D
Tabovi me nešto zafrkavaju :biggreen:
Do kraja mjeseca i crni će biti u ponudi.
Stanje u Splitu je tragikomično.
Uđem u T-centar: dobar dan, jel imate HTC One? - Nemamo. Kad ćete ga dobit? - Ne znamo. Cijena u slobodnoj prodaji? - Ne znamo.
VIP: - Imali smo jedan (1) jučer i naravno prodao se. Kad ćete dobit još? - Ne znamo.
Tele2: Nemamo i ne znamo kad ćemo dobit. Barem znaju cijenu uređaja, na svojim stranicama, dok ovi po poslovnicama ništa ne znaju, ko da nisu ista firma.
"Alo alo" (za slobodnu prodaju): Nemamo. Kad ćete dobit? - Ne znamo. Znate li cijenu? - Ne znamo.
Evo danas se malo poigrao sa uređajem u Avenue Mall-u. Mob mi izgleda odlično napravljen, završna obrada na visokoj razini. Trebat će se malo priviknuti na taji Android sa Sense 5.0, ekran je odličan, sviđa mi se HTC Zoe. Na kraju sam zaboravio isprobati kameru. Na slikama mi je ljepši crni ali pošto ga još nemaju strpit ću se malo da vidim i njega kad dođe i onda uzimam jednog.
U Japanu dostupna verzija s microsd podrškom
http://www.phonearena.com/news/HTC-O...upport_id43209
Da su i na globalnoj razini to napravili, imali bi i još više kupaca.
i mene zanima kao ga tko ima.. kako radi,jel trza i slično?
pošto se sa one X nisam usrećil, al ovaj mi izgleda jako lijep mobitel ..samo da radi bez greške..
Odlično radi, ne trza, jedino je kamera smeće i baterija je prosječna.
Srednje upotrebe završim dan sa 20-30%.
Power saver mnogo znači, ali i žrtvuje, pa sad...
ja i slikanje..imo s2- 10 slika, i4 - još manje..
kamera mi gotovo nebitna..
softver i slično mi bitnije.. barerija tako malo izdrži?
Korištenje je relativno i svatko ima drugačije navike i korištenje. U prosjeku je trajanje baterije jedan dan i izgurat će ti jedan dan.
Software je ispglean i brz. Kroz koji tjedan stiže i 4.2.2.
A i na sceni ima dosta custom romova pa se i tamo može nać za svakoga nešto.
@neo- kako za koga je kamera smeće. Meni je recimo kamera odlična, no ako si amaterski fotograf s duhom profesionalca onda ti je.
Fotografije mi jedino trebaju za razviti ili pokazati nekome tek tolko. Ne trebam nikakve detalje s fotografija i da moram gledati fotografiju u potpunoj rezoluciji.
Najveća prednost fotića je ekstra brzo okidanje.
Imao sam priliku raditi i na Xperia Z i na S4 (Snapdragon) i na One i ovaj posljednji je po pitanju rada vrh. Daleko najviše zaostaje S4 u usporedbi s kojim je SIII za klasu ugodniji za rad. One definitivno jest najbolje što tržište trenutno nudi, fluidan, responzivan i stabilan. što se kamere tiče s ovim zadnjim FW updateom je sasvim pristojna, pomak je očit.
Taj sam :D
Evo ti direktna usporedba One-a i mog uskoro-bivšeg S2, oba na default postavkama, iste scene, ista točka fokusa:
Slika pejsaža: One / S2
Slika trave: One / S2
Slika macro: One / S2
One po defaultu ima oštrije slike, dok S2 "mekše", također One katkad previše eksponira scenu da bi posvijetlio sliku, pa se gube detalji... neba, npr.
Ono gdje One najviše puši je mala rezolucija i gubitak detalja zbog iste, no to valjda već svi znaju...
Jest da One brzo okida slike, ali rezultati nisu uvijek bajni, dapače, često su mutne ili van fokusa...
Evo dolazi One Google Nexus Experience...cisti stock Android...HW isti kao u izvorniku.
Bit ce jeftiniji od S4, a prodaja Samo preko Playa
http://blog.htc.com/2013/05/htc-one-...perience/?gb25
Nije aktivna tema baš.
Se koriste romovi kakvi ekipa?
Viper je u beti i uskoro izlazi