Octa ga ipak izdize iznad ostalih.
Octa ga ipak izdize iznad ostalih.
Realno je očekivati da se octa core NE pojavi u S4 modelu. Octa core je više namjenjen većim uređajima tipa tableti, ARM laptopi (sa Win8 RT) dok u mobitelima još nije vrijeme za 8 jezgri. Većina aplikacija ne iskorištava niti 2 jezgre kako spada.
Vidim potrebu za octa core jezgrama jedino u enkodiranju 4k videa.
Nije stvar jel to potrebno...bitno je da se moze, a drugi ne mogu ;) Mobilni OS opcenito lose iskoristava multicore sustave i nekako mi se cini da je vecini potrebna optimizacija.
Slazem se s @Inovatorom,hardver je pretjeran,i dual core i quad core.Po meni bi se trebali koncentrirat na optimizaciju softvera,ali cini mi se da cemo na to morat pricekat...
Inace,Octa procesor je po meni apsolutna i nepotrebna glupost,ali stvara jos veci hype i jako istice uredjaj na trzistu.To Samsung zna,za razvoj ima love i to je to.Vjerujem da ce se odlicno prodavati,ostaje vidjeti hoce li premasiti prodaju S3-a.Vjerujem da hoce...
na Antutu Octa rastura
http://www.gsmarena.com/galaxy_s_iv_...-news-5641.php
Nek pod SIV uvale SIII sa većom autonomijom baterije i ja sretan :)
S ovim bi se u potpunosti složio.
LOL! Podsjetilo si me na slavni kamen iz galvastona
Edit:
Kaže Eldar da je od plastike kao i prijašnji modeli.
http://www.sammobile.com/2013/03/04/...-from-plastic/
Počeli su s teaserima
Procurila navodna slika uređaja:
Privitak 1204
prema ovome, čini se da ništa od utora za SD...
Mada mi slika uređaja ne izgleda autentično.
U pravu si, slika nije autentična, to je placeholder od expansysa koje je napravio njihov web dizajner.
Demantirali su informaciju na twitteru.
S4 će navodno imati novi feature - eye scrolling : http://www.gsmarena.com/samsung_gala...-news-5644.php
Ako je istina, ovo mi djeluje vrlo interesantno.
da i u čemu je tu problem?
svaki se proizvođač hvali jer time pokazuje da je ispred onog drugog.potpuno uobičajeno...
benchmark test je svojevrstan pokazatelj koliko je pojedini model napredovao u odnosu na prošlu generaciju,a i ovakvi teaseri još podgrijavaju atmosferu prije predstavljanja top modela, u ovom slučaju Samsunga...
Koliko je realno očekivati drastičniji pad cijene S 3-ce, nakon što izađe četvorka ?
Ističe mi pretplata u 10/2013 pa bi ga uzeo uz produljenje pretplate u T-mobile-u. Trenutno mi je malo skup.
Ne vjerujem da će biti neke drastične razlike, s3 je i dalje super popularan, na gsmareni je i dalje popularniji od htc one-a. nemaju razloga da spuštaju cijenu ako se dobro prodaje i po ovoj.
mada, daleko je 10. mjesec, dotad tko živ, tko mrtav.
Ekran uredjaja gledas ocima, ne glavom. Smjer prema kojem je okrenuta glava, ne znaci da je u istom tvoj pogled. Nadalje, brzina skrolanja ce ovime biti odredjena pokretom glave, kimanjem, a ne kretanjem ociju. Kontas razliku?
Ma jasno mi je to, nego vjerojatno nisi shvatio što sam rekao na početku. Imao bi osjećaj kao da me netko gleda kroz kameru cijelo vrijeme (pretpostavljam da će to detektirati sa prednjom kamerom).
Uostalom, nebitno skroz :)
Da, prednjom kamerom. I srecom, moci ce se iskljuciti.
koja bi mogla biti cijena u tmobileu EXTRA total+ L tarifi Xperia z je 1300 nadam se da S IV nece biti skuplji
Uređaj još nije ni izašao, a kamoli da su cijene definirane.
Mogući izgled
IMHO nije loše ali iskreno, očekivao sam ipak nešto dosta drugačije od trenutne generacije.
Ako pomnije pogledaš slike, primjetit ćeš da je to slika DuoS-a...drugim riječima, fake.