Meni se uređaj sviđa, no ovaj ne-dolazak na europsko tržište mi je u najmanju ruku mega promašaj...
Printable View
Meni se uređaj sviđa, no ovaj ne-dolazak na europsko tržište mi je u najmanju ruku mega promašaj...
Moje mišljenje: Motorola (Google) je predstavio Moto X kao konkurenciju Nexusu 4 i LG Optimusu G. Ono što mu fali do "Top android modela" je veća rezolucija ekrana. No i ovako ga se može svrstat uz bok SGS4, One-u i XZ-u...
Sam po sebi mi se uređaj dopada... ako dobro vidim po slikama, stražnja strana je zakrivljena, što bi ga moglo isticati malo iz mase mobitela...
U SAD cijena za otkljucani telefon u slobodnoj prodaji (16GB model) jest 575$.
Kako tko, mercury messenger+whats app (3 grupe, zadnjih nekoliko mjeseci- 1600 poslanih i 6000 primljenih poruka), facebook messenger, tapatalk, mx player 3-4h dnevno cca nekada i 8h, 2h dnevno poziva.
Za takav multitasking treba i hardware i dobra baterija, na 2g stalno nemogu u cijelom danu istrošit bateriju i s ponosom kazem da mi je drago sto imam ovaj mobitel, jer bilo koji drugi bi morao 2x puniti s ovakvim nacinom uporabe.
Naspram HTC One X, galaxy s3 jedina zamjerka Razr Maxx-u mi je kvaliteta ekrana, nije uopce loša, ali naspram nabrojanih je lošiji, njegove konkurencije.
Ovdje imas objasnjenje zasto ne dolazi s 4.3:
http://m.europe.wsj.com/articles/a/S...?mg=reno64-wsj
Ipak dolazi u Europu:
http://www.gsmarena.com/motorola_mot...-news-7557.php
Jao uvijek iza konkurencije, za nepovjerovat, kad će već na zelenu granu, šta kaskaju s rezolucijom nije mi jasno.
Jel se motorola popravila šta sa hvatanjem wifi signala, naime još uvijek imam milestone 1, i gdje drugi sa htcima, samsungima, sonyima surfaju, ja nemogu niti naći mrežu a kamoli se spojiti ;/
Meni je upravo obrnuto ja hvatam wifi gdje ostali nemogu, iphone4-5, htc, samsung...
A ne znam koliko je mjerodavno usporedjivati milestone 1 koji je softverski toliko star, ako znamo da je jedna od stvari kljucnih za wifi upravo wifi driveri. Hardverske probleme s wifi prijemom su imali i noviji modeli, nista novo
Ne uspoređujem stare i nove modele, npr. Iphone 3 je stariji od Milestonea pa lovi wifi di ja nit ne vidim mrežu, samo se nadam da to nije slučaj s novim modelima, već zaboravljena prošlost.
Moguće je i da je ovo specifično samo za tvoj primjerak. U svakoj seriji se uvijek nađe pokoji "falični", jbg.
Osobno imam Atrix 4G koji je također Motorola i nikad, baš nikad nisam imao problema u hvatanju wifi signala. Doduše uglavnom se spajam na poznate mreže tipa doma i posao, a ne na kojekakve free wifije po birčevima i slično.
nije specifični, jer su mi još dvije milstonke prošle kroz ruku na svima je isto...
Ista stvar je bila i s HTC One X. Greška u dizajnu, hardverski, uhvati ga krivo i ode signal. Nekada je jedan dio problema s wifiem moguće ispraviti i softverski... Samo kažem. To što je netko jednom izbacio model s lošim wifijem ne znači da je svaki njegov model jednako loš :) I ovdje ću stati, nisam više na temi
Tu je bio drugi problem, da se izgubio kontakt s wifi antenom kod nekih korisnika.
A ovo kaj ti kažeš, prekrij bilo koji mob rukom preko antene i signal će past. Možeš probat i na svom, antena je desno od kamere(tj lijevo ako gledas stražnju stranu kao prednju). Samo nemo bit metar od routera kad probavaš :D
Moto X Njemačka,
Moto X Velika Britanija, zanimljivo je da se u Americi počela prodavati i sa drvenom pozadinom pa su dostupna 3 drvena uzorka : orahovina, ebanovina, tikovina...uz sitnu doplatu od 25$
bude tko olakšao novčanik za 400€ kad bude dostupan? cijena hm hm? inaće vizualno mi se sviđa, vjerojatno bi ih ubilo da su stavili podršku za sd. Ja sam u dilemi dal ostat i dalje na motoroli, pričekat malo kad padnu cijen x-a ili prijeći na htc one
moguće da je slaba navala pa zato cijena pala, baš me zanima kak če se dalje odvijati situacija :=)
Tko god je zaniteresiran neka ne kupuje, čekajte pravi trenutak, neka bude bojkot u smislu rušenja cijene :D
jel zna netko bude 32gb model u ponudi za europu?
Imam problem sa Google Now na ovom uređaju. Izgleda da je glasnoća za GNow vezana za glasnoću ringtona (a ne recimo media playera, što bi po meni imalo više smisla). Posljedica je da je GNow preglasan ako zvonjavu stavim glasnije da bi je čuo, i obrnuto, GNow je pretih ako u tom trenutku želim tišu zvonjavu. Jel imao netko sličan problem i jel ima kakvo rješenje?
Googlao sam malo i nisam našao rješenje, predlažu workarounde tipa editiranje ringtona tako da mu se poveća/smanji glasnoća, i korištenje Taskera za automatsko podešavanje glasnoće kad se otvori GNow. Sva ta zaobilazna rješenja imaju i nezanemarive mane pa me zanima jel ima šta bolje.
Ne koristit Google Now :D
Na Moto X je šteta ne koristit GNow jer je telefon praktički za to napravljen. ;)
Osim toga ne pitam za sebe nego za ženu, a sa ženama se ne raspravlja. ;)