rekao sam ti ja odma...= Citat =:
Izvorno postao tomios
...znači da se pomirim sa +385xxxxxxxxx...ajd dobro....
Printable View
rekao sam ti ja odma...= Citat =:
Izvorno postao tomios
...znači da se pomirim sa +385xxxxxxxxx...ajd dobro....
Nekoliko pitanja!
da li se nakon flashanja na TRIPLETS_G_0B.09.58R može staviti hrvatski jezik i da li se flasha s PST-om?
Zahvaljujem!
da može se staviti HR, tj mora (0037_reflash)...isto sa PSTom, točnije sa MultiFlexFlash, iliti MFF!!!:)= Citat =:
Izvorno postao ztopolnj
Odlicno jos veceras ću pokusat!
može i 0030, također ima HR jezik= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
Flex je dosta brži od V620. Stavio sam ga, a sve nedostatke (zvukove kamere, slicice i animacije s EMS-a i neke sistemske failove) sam dodao s flexa V620, pomoću flex tool-a.
probo noci fkex, ništa posebno niti je brži ni bolji po ničem drugom. Osim pto se mob nekad zamrzne sam od sebe. A mob je još poluprazan i opet nije brži od v620 flexa. Zato za ovaj novi flex
Na svakom mobu radi drugacije.
da, čini se da je tako, pa svima koji očekuju nekakvo referentno mišljenje ne preostaje ništa no "riskirat" i probat.... :confused:= Citat =:
Izvorno postao sirius
Sto se tice ulaska u odredene menije koji nedaju ulaz,podsjecam da je flex bez ijedne melodije,mislim na sve melodije,pa zato neke stvari ne rade.Uskoro izlazi novi sw pa cu probat i njgea negdje skinut.
Ma da se to u seem fajlovima riješiti...tako sam i ja imao,negdje u 0032 to piše...i opet mi prepoznaje pošiljatelje bez +385...... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
Gde ima da se nadje Lang. pack 0030.
ajd pliz probaj se sjetiti...jel sigurno u seemu 0032 i jel možda znaš koji offst i bit...ili mi reci kako se to zove kada otvorim VisualSeem...= Citat =:
Izvorno postao izvonic
Ta opcija u MotoKit-u se zove "Display caller name only when callid full match" a meni je postavljeno offset(7)=3E, bit(7)=4 za isključeno
TNX man...sad fino šljaka i bez +385...i na porukama i na pozivima...= Citat =:
Izvorno postao Cele303
hoce li izaci puna ver. V3 flexa?
ufff, cini se da ovaj V3 ne voli V300. Jel se jos nekome desava da mu poruke kasne po pola sata, da svaku 4 nece poslati i da mi govore kako me ne mogu dobiti, da sam nedostupan?
Jel bi mozda pomoglo stogod da se poigram oko postavki mreze i brzine "spora, srednja, brza, stalno" Default je kao "srednja"
H E L P
heh...nisam te sreće...jel to samo ovih dana ili stalno kasne???možda je to do T-Mobilea...neka graška na mreži...
meni je brzina stalna...
sad i sa monsterpackom 58R, rekose mi danas da sam 1 bio nedostupan te 1 nisam mogao poslati sms. Mozda i zeza t-mobile. Ne vjerujem da sam flexanjem nesto sje* u mobu :D= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
Pozdrav
Evo, da ne otvaram novi topic.
Imam jedan dosta veliki problem
Upravo sam flashao v525 sa 72R verzije na 75R verziju. Prilikom tog flasha sve je bilo u redu, nakon završetka mogao sam slušati melodije i sve.
Zatim sam stavio V3 flex, koji sam skinuo s BD-ove stranice, i problem je slijedeći.
Nakon flexanja uploadao sam svoje audio fileove, ali niti jedan uopće NE SVIRA!
Niti jedan bladi file :|
Downloadao sam gain_table file i preradio ga malo - nije pomoglo, uploadao neki stari koji sam imao na kompu - nije pomoglo
Zvučnik je u redu jer se oni zvukovi tipaka čuju najnormalnije, dok je problem jedino s melodijama.
Proboa sam različite postaviti kao zvono, ali nije upalilo. kad god se nazovem s fiksnog broja mob je nijem.
Malo sam tražio po forumu, ali sam samo vidio Rangerov post sa sličnim problemom, a on je to riješio uploadom drugog gain_table filea.
Aj pls pomozite, i samo me nemojte tjerat da još jednom flexam, jer taman sam uspio sve srediti (uploadati slike preko TTC-a (nemam MPT), krenuo editirat seemove) i onda skužim kako ovo ne radi.
thanks
edit:
sad sam malo pregledavao po ring stylesu i rade one melodijee - continental, siren, i tako neke đadnjave koje sam uploadao, ali midi i amr fileovi ne!
stara prića , ovako , uploadaj neku melodiju sa p2k , zatim zbriši dva db* filea , u audio folderu , restartaj fon , trebalo bi radit!!!!!
To sam prvo i pokušao - nije pomoglo :S= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
Sad sam opet bacio flex gore, možda nije nešto dobro sjelo.
Nadam se da će sada raditi
ma to ti je uvijek tako , to je i mene u poćetku mučilo , tako je valjda ogoljen flex , znaš šta probaj , ja sam i tako radio , sa pst om odi na new->feature file->read phone , i sad kad ga oćita , tamo ti piše ono za svaki ring style koja je melodija i glasnoća i ta sranja , sada je sve na silent , i tako ostavi , ništa ne diraj nego samo odi natrag to ućitat u mob!!!!!prije stavi neku melodiu sa p2k
Evo, baš sam mislio napisat kako sam i to napraivo :D
I opet ne radi. :(
Opet sam flexao, zatim sam u PST-u stavio sve na 0. Zatim sam u p2k uploadao tri midi filea, i kada sam mislio obrisati dva .db filea skužio sam kako ih uopće nema u mobu :zbunj :|
A muči me što nemam MPT pa da se ne mučim s tim .db fileovima, a više ne radi Bojanov site pa moram guglat sad za ful verziju :|
enivej, nije uspjelo, opet one đadne melodije tipa: attention, continental, siren i slično rade, ali ACDC.midi, Unforgiven.midi i slične ne :(
Izgleda da ću morat još jedan flex nabaciti
stvar je u tome da dok oćitaš future file sa moba , NIŠTA NE MJENJAŠ, nego ostaviš kako je , to je bitno , i to isto učitaš nazad , trebalo bi radit , i ja sam to prvi put teško složio, samo ustraj , proradit će!!!!!= Citat =:
Izvorno postao Domi