Ne moze..eis
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Printable View
Ne moze..eis
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Odavno gluplje akcije nisam vidio.
Treba pratiti forume i fb, moguće da ponove akciju do kraja godine,
u uslovima korištenja stoji da se može aktivirati do 31.12.
Moj brat ju je malo prije aktivirao :)
Nevjerovatno
do 15.12 se može aktivirati
E zanima me nesto. Zena mi ima medju nama tarifu i dobiva mjesecno onih 25 ili 50kn ovisno o nadoplati bona jer je prenijela broj iz druge mreze. Sad, kad bi se prebacila na ovu promo tarifu (ili bilo koju drugu) gubi li ona te bonuse u buducnosti? Hvala
@shanta
Ja sam se prebacio na zimsku (7.12) i jucer uplatio 50kn i dobio dodatnih 25kn. Znaci ne gubi taj bonus!
Ne propusti neodoljivu bozicnu ponudu! Do 15.12.2012. posalji BOZIC na 888 i aktiviraj novu tarifu sa zimskom opcijom te za samo 35 kuna mjesecno uzivaj u 1000 bespl. minuta prema svima i 1GB bespl. podatkovnog prometa. Zimska opcija se automatski produljuje svaki mjesec pod uvjetom da imas 35 kuna na racunu i da ti kartica vrijedi min 30 dana na dan reaktivacije. Sretni blagdani! Vise na tele2.hr
evo upravo doso sms
Nova opcija 1000 sms i 1 gb prometa za 35 kn. Samo danas! VELJACA na 855. Paket se automatski obnavlja. Dobio sms maloprije ovo sadrzaja
da ali nemas poziva tako da je bezveze..
Prilično su mi iritantne njihove akcije u kojima imaš "60 skundi" da aktiviriaš nešto inače kao da nije ni bilo ponuđeno. Pogotovo me iritira što ponude praktički skrivaju.
da dobro si rekao bas je skrivaju ne ynam kakva im je to fora nije prvi put...