Ako je obračunska jedinica 1MB kao kod obične Žestoke, onda i nije neka sreća.
Printable View
Ako je obračunska jedinica 1MB kao kod obične Žestoke, onda i nije neka sreća.
Ako netko želi prijeći na ŽESTOKU tarifu, i hoće mjesec dana potpuno BESPLATNU i BEZ NAKNADE tu istu tarifu, ali nezna nikoga ko ju već ima, možes slobodno mene kontaktirati jer je i meni u interesu kolkoi tebi da dobijem BESPLATNIH mjesec dana!! MOJ Mail: jefferyopena@gmail.com
Akcija traje još tri dana, zato POŽURI :)
Ja sam u prosincu 2013 prešao na žestoku i za sada sam zadovoljan. Aktivirao sam je u Hrvatskoj pošti čekao sam samo jedan dan na aktivaciju.
Ako netko želi preći na žestoku, a nema korisnika žestoke koji ga dovodi u žestoku, neka mi se slobodno javi (i jedan i drugi dobijemo jedan mjesec besplatno).
email: david.uroic@gmail.com
Lp
Od danas je smanjena obracunska jedinica na 10.kb.
Da li zna netko koliko će se povećati tarifa? Služba za korisnike ima informacija koliko i žena u lokalnom kiosku -.-
Kakve veze ima zena na lokalnom kiosku s zestokom tarifom?
U tarifi ima svega po 1500 jedinica i sumnjam da ce povecavat sada.
Isto koliko i znalci u službi za korisnike...
Ne mislim na paket nego cijenu tarife.
SZK ipak ima vise nego kiosk ;)
Pa 10kn gore kao i ostatak pretplata.
Razmišljam da se prebacim sa Brutalne na Žestoku tarifu jer radim puno poziva pa s aktivacijama poziva premašim 104 kn/mj. Bilo bi super kad bi mogao i poduplati datu s 1,5 na 3 GB preko CARNeta. Kako se radi ta aktivacija CARNeta? Jel potrebno prijaviti Vipu kredencije ili ih samo ulupam u postavke APN-a? Ako treba prijaviti, pretpostavljam da mi neće prihvatiti ako npr. dam user/pass od brata koji je student? :P
Prelaziš li 114 kn?
Vivaldi je postavio to pitanje jer je sama tarifa 99kn, tu dolazi još 5kn radijske frekvencije i još 10kn novog nameta za pretplatnike što je na kraju 114kn :)
Ali novi namet za bonaše je 10% na vrijednost bona, što znači da bi za bon od 100kn svejedno trebao platiti 10kn dodatno.