to je to. PRAVIH tweakova nema, sve što staviš ti samo još više uspori mobitel.
to je to. PRAVIH tweakova nema, sve što staviš ti samo još više uspori mobitel.
Mene je to zeznulo, mislio sam da sam nešto krivo napravio. Napravio wipe svega u CWM i tup mobitel stoji na Samsung splash ekranu, mogu u download a ne mogu u recovery. Što da radim? Pretpostavljam da bih trebao naći neki tar koji bi flešao s Odinom.
EDIT: Riješio. Flešanje stocka + fix za can't mount dbdata grešku
Čudno, ali ispalo je da me svaki put zeznulo kad sam napravio wipe u advanced opcijama CWM (dalvik etc.). Tri puta to napravio i tri puta boot loop, sad nisam i radi. Weird....
Zašto mi sad HAK aplikacija nije kompatibilna s uređajem? Kako to zaobići?
Napravio sam restore iz Titanium backupa, ali nažalost, FC. Drugo sve radi.
Pozdrav svima!
Imam Samsung Galaxy S, njemu je trenutno orginalni Android v2.3.6. Htio bih da ubacim posljadnju verziju Slim Bean. Kako sam shvatio, prvo trebam uraditi root, pa onda postupak objašnjen u postu #6, pa zatim postupak objašnjen u postu 3, ali me buni par stvari. Naime:
1. Koju verziju kernela trebam staviti uz najnoviji Slim Bean (Slim-I9000-4.2.1.RC.1-OFFICIAL), je li dovoljno najnoviju vrstu kernela ili svaka verzija ROM-a treba "svoju" verziju kernela?
2. Kada odem na Semaphore.org, pod downloads postoje stavke: GT-I9000, GT-I9000 JB, GT-I9000 ICS. Koju da stavim i šta znače one oznake JB i ICS?
3. Kada (ako :)) uspješno stavim najnoviji Slim Bean i odgovarajući kernel, ukoliko poželim instalirati drugi ROM npr. CM10, trebam li opet instalirati neki drugi kernel ili je dovoljno dalje samo ubaciti novi ROM?
Zahvaljujem svima na ovoj temi a posebno Maneru.
Lp
Problems?
-Jedan jedini, i to je da nema aplikacije za kameru. Da, dobro ste pročitali.
ALI! I to se da riješiti. Nakon što instalirate Gapps CM10, pomoću nekog File Managera (preporučam Root Explorer) uđete u system/apps i tamo imate aplikaciju Gallery2.apk. To je instalacijski apk za kameru. Samo instalirate, eventualno rebootate mobitel ako nije odmah vidljiva i VOILA! Eto vam kamere! :)[/QUOTE]
Evo ovako sve sam napravio po uputama stavljen ROM: CyanogenMod 10 Jelly Bean, KERNEL: Semaphore JB 2.0.6s i sadai mam problem ja tu datoteku uopće nemam Gallery2.apk, pa ako netko može uplodat, fotoaparat normalno radi ali snimanje ne!
@Counter
što se galerije tiče, ne koristim defeaultnu Gallery.apk jer mi je dosta sporija, nego sam s Google Playa skinuo QuickPic. Definitivno meni puno bolja i brža aplikacija sa više mogućnosti, a ista kao i Gallery.
dal mogu vratit natrag na android 2.xx, u slučaju da mi se ovaj ne sviđa, ili nešto krene krivo? dakle jel mogu kao kod windowsa stavit ponovo stari sustav?
Zašto ne bi mogao?
zeznuo sam stvar,nisam stavio na sdcard CyanogenMod 10 ROM, a instalirao sam novi Semaphore. kako da vratim na fabričko stanje telefona... i pokušao sam preko Wipe data/Factory reset, ali nemože da se podigne sistem...
S odinom.
kako s odinom ima li tutorial jer ne mogu daga nadjem?
LP!
imam upit za samsung galaxy s i9000
Vidio sam da ste na forumu ostavili linkove
1. Datoteke koje su potrebne:
CyanogenMod 10 ROM
Semaphore 2.0.6s Kernel
Google Apps
Moj problem je sto je crko chip od usb-a pa se ne mogu spojit na racunalo s mobitelom.
al pošto prebacim te datoteke na sd karticu mogu instalirt ali mi trebaju te datoteke vase a njih vise nema na stranici pa ako nije problem da ih osvjezite i ponovo stavite ili nekako da prebacimo da dodem do njih.
Sve ove ostale sto sam skinuo imaju neku gresku ili nema tipkovnice ili nema mreze ili nema wifi pa sam citao od vas i skuzio da vama ove datoteke dobro rade ..,.
Hvala!
Evo ponovo linkova:
CyanogenMod10
Gapps
Semaphore Kernel 2.0.6s
Imam problem jer nece da se podigne,samo stoji na samsung logo.
Ima li neka opcija da ga vratim na fabricke postavke il neki fabricki rom koji radi kako treba?
Neko upustvo ako moze?
Koji rom gurati,sta raditi da se fon pokrene jer uopste neznam dali je bio root na njemu ili nije?