UPRAVO SKIDAM PREKO BIRDSEYE KOMAD MAPE ALI NIJE TO TO. kAD PRELAZIM STRELICOM PREKO EKRANA NA UREĐAJU PRIKAZUJE MJESTA I CESTE ALI SE NE VIDI MAPA.
Printable View
UPRAVO SKIDAM PREKO BIRDSEYE KOMAD MAPE ALI NIJE TO TO. kAD PRELAZIM STRELICOM PREKO EKRANA NA UREĐAJU PRIKAZUJE MJESTA I CESTE ALI SE NE VIDI MAPA.
Birdseye treba registrirati.
Imam Garmin nuvi 57 lm ( navigacioni uredjaj) medjutim na njemu nemam mapu balkana ili istocne evrope. S tim u vezi da li neko moze da okaci link za download kao I da podijeli iskustva u vezi sa ovom verzijom uredjaja? Pozz
Kada prelazim strelicom preko mape u Astro 320 u napomenama mi se očitavaju mjesta i cesta i more ali karta se ne prikazuje.
Treba li mapsource za ubaciti adriatopo xl u astro 320? Hvala!
Mogu li ovu verziju staviti na gpsmap 64 uređaj, mislim stavio sam i napiše mi pri "paljenju"...Kartama se ne može provjeriti autentičnost. Pomoć zatražite kod prodavača"......i druga stvar, stavio na sd karticu( prvo formatirao), Europu 2016 u zaseban Garmin folder i nazvao mapu Europa_2016.img. U kartama vidim samo Adria Topo xl, a drugu mapu ne. Negdej esam pogriješio, ili????
Zna li ko da mi objasni koja karta je najbolja za biciklizam: Topo V4 Pro, Topo V3 Pro ili XL?