Pretekao me :-/= Citat =:
Izvorno postao CyberLord
Đast kiting, nisam stigao danas flexnuti, javi obavezno jel ide nazad :thumbup:
Printable View
Pretekao me :-/= Citat =:
Izvorno postao CyberLord
Đast kiting, nisam stigao danas flexnuti, javi obavezno jel ide nazad :thumbup:
Proces nije reverzibilan, ponavljam NIJE... Ne mogu se vratiti na 4FR. Ispisao je da je flash uspjesno stavljen, ali mob se ne želi uključiti, samo u flash modu, a tamo piše da SW version ne postoji... Idem ga sada vratiti na 58. Ako mogu...
Uspješno sam vrati 58. R. Sada ću staviti ovaj Razr flex da vidim kako radi.
Zaključak svega je: ako ne patite od brojki koje nosi vaš flash, odnosno SW, nema potrebe prelaziti na 58 jer se vratiti više nemate kamo, osim na 55 vjerojatno. A sve je apsolutno isto kao i na 4fr, osim jedne stvari. Prilikom surfanja nema one plave trake kada učitava stranicu na mobile internetu, nego sam čekate (bez plave trake: učitavam). Možda zato net vizuelno izgleda brži, ali NIJE. Isti je... To je JEDINA rzlika koji sam vidio...
Uglavnom, 58R ipak NEMA svoj bootloader. Navodno se može staviti SAMO na 9.55R, a na ostale kad se stavi (3xxR ili 4xxR) onda se mob (naravno) ne pali. Pa treba dizat u bootloaderu i stavit 9.55R, pa tek onda 9.58R. Uglavnom, nema povratka na 3xx odnosno 4xx tripletse.
Inače, i ovo sam na svoju stranicu uploadao (11.6mb RAR file) pa ako ostali linkovi krepaju....
= Citat =:
Izvorno postao Artz
58R je po sadašnjim iskustvima i najbolje stavit....nitko se ne žali, gledah na howardu, svi dijele mišljenje sa BlueDevilom. a k tome to je monsterpack.
Neproverena informacija koju sam sinoc procitao je da monster pack TRIPLETS_G_0B.09.1DR_A_LP0039_JPG_0B_TRIP_0B_04.05 R_SE6446AXXF10F8_1FF.zip
ima u sebi stari bootloader
i novi link za skidanje TRIPLETS_G_0B.09.58R
http://newflash.hopto.org/
Monster pack je odlican ali evo jedne mane koju sam do sada otkrio. Igrica monopoly nesto steka tj. usporena je. dok su ostale igrice u redu. pa si razmisljam staviti drugu javi. Sta vi mislite oce li mi to pomoci
Jedna jako bitna promena na verziji 58 je to sto kamera hvata jedno 5x bolje slike i to ne sa preterivanjem. Recimo nema vise onih ljubicastih tackica koje su se javljale ako je svetlo prejako, kompresija je smanjena pa ima manje kockica i slika je cistija i ostrija.
Ok sve super, nego dajte neki link, za taj monster, onaj gore ne radi baca me na yahoo.com. Bluedevil ak imas mjesta pukni to na svoju stranicu, da imamo sve na jednom mjestu( tek sam sad skuzio da vec jesi, sorry)...
Pitanje: Dal taj soft(komplet flash+flex) radi na v550? Sto se gubi a sto dobiva?
http://s87445123.onlinehome.us/triplets/
Mad cini mi se da je lik ispunio kvotu :(
Prošlo je dosta vremena od zadnjeg posta ovdje,al evo jedno pitanje vezano za 58R,pošto sam si ga nedavno i ja stavio.Kad označim više slika odjednom i želim ih izbrisati,ekran se odmah zacrni i mob se restarta.Ne mogu odjednom izbrisati više od jedne slike.Je li to još netko primijetio i koje bi tu moglo biti rješenje?
Kod mene nema toga buga.Probaj reflashati.
Jel zna tko ima li neki novi flash u pripremi za ove naše v525-ice?
Flash se ne spominje... Ima onaj flex novi (koji ću sad baš isprobat) ali ako je flex vani i flash bi neki trebao past uskoro...
dajte neko hiti link za download 58.R!!!!!
Imaš kod mene na siteu (u potpisu). Zadnji link na stranici sa flashevima.
Misliš ovaj novi flex od v600 sa blinkajućim vanjskim displayem? Pa ako bude flash od njega,čisto sumnjam da će ići na ovaj naš bootloader.Daj Bože da nisam u pravu... :-/= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Kod mene je bio 3xxR, i bez problema sam stavio direktno preko njega 58R MPack.Izgleda da je bootloader ipak uključen.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
da , bio sam na tvojoj stranici miljon puta,al ko i obično , pol linkova ne šljaka , jel može ko dat neki kaj šljaka ( sad imam 4FR , jel mogu direktno prek njega stavit 58R , da ne moram prvo55R?)= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
idem na mobil-files stavit thread za link ,tam mi uvijek svi daju kaj god tražim , ak dobim , postam vam tu link!!!!
http://coma.fsb.hr/motorola/files/TR...XXX1C9_1FF.rar ovo je od 58.R
jel je moguće stavit hrvatski language pack na _58???
stavio sam danas taj monster pack pa me zanima dal je moguće stavit i taj language pack
Skužio sam da problem sa brisanjem slika nastane kad stavim language pack 0037,reflash koji sam skinuo sa motorola.acidjazz.net .Jel netko zna gdje si mogu naći neki drugi reflash koji će mi raditi normalno?Skidao sam one sa comine stranice,ali ih ne mogu otvoriti.Šta trebam napraviti da bi ih otvorio?Ako mi ne možete pomoći sa ovim prethodnim pitanjima,jel bi mi netko mogao poslati na mejl?
Riješio sam problem.Skinuo sam languge pack sa BlueDevilove stranice i sad mi sve odlično funkcionira.BlueDevile,car si!
ni taj vam ne šljaka , joj joj , evo vam PRAVI KOJI ŠLJAKA!!!!!= Citat =:
Izvorno postao npoldrug
http://www.mobile-files.com/forum/sh...0937#post30937
samo se morate registrirat na forumu da bi mogli downloadat , ,i to je to , IZVOLITE!!!!!
= Citat =:
Izvorno postao wragg
da , sve šljaka , ja sam stavio preko 4Fr-a i radi normalno , a brz je taj58R , i kamera je kvalitetnija!!!!