ja sam naručio, na newsima su se danas pojavili prvi primjerci
Printable View
ja sam naručio, na newsima su se danas pojavili prvi primjerci
tommek daj malo vise informacija. odkog si narucio? na kojim newsima si to vidio?
ja sam sad zvao dva pirata i sutra ce bit igra na raspolaganju.... (u mom kompu). Jedva cekam!
pošto se nesmiju javno pirati oglašavati killa imaš pm
mogu i ja dobit vise informacija na pm ;D ??
Brunek imaš pm
kada svi dobimo igre i zavrsi ovo natezanje po topicu, pobrisat cu sve ove offtopice i vratit cemo se na igru
jel ima tko vec tu igru na svom kompu? ajd da ju počne presnimavati i djeliti? može?
pa zaboga miloga... nema nitko. da ima, vec odavno bi se pohvalio
ljudi imam igru, danas sam ju nabavio od frenda koji ju je takodjer danas nabavio od pirata! samo je bed kaj nemam dvd przilicu pa vam nemogu presnimiti! I mogu reci samo da je igra totalno preyebena!!!
Ja upravo počeo skidati ;D Nešto mi sporo ide, ali u najgorem slučaju do navečer je kod mene...
edit: točnije, još 2-3 sata ;D
kako da ja danas nabavim igru...? daj atno kak nemas przu...
Čuj mogli bi se mi dogovoriti da svratiš do mene il da mi posudiš da si to spržim :D :D= Citat =:
Izvorno postao Atno
E vidis to bi bilo dobro ;), taman treba i floor-u, pa se daj mi preko pm-a posalji broj moba pa ti se javim navecer kad dodjem iz skole :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
da li mi moze netko poslati crack na mail, meni ne radi
rene.bist@gmail.com
puno hvala
ili makar link di ga mogu skinuti
igra mi se pocne ucitavati i onda krepa
nista ljudi, rijesit ce se, zvao me covijek koji mi je to dao i rekao da cemo rijesiti. krivo snimljeno
ali ipak hvala
http://web.vip.hr/mobil4.vip/forum/gta.gif
;D igra je čisto solidna, doduše upalio sam ju na 5 minuta ;D
pa nemrem vjerovat kak ste brzo nabavili igru. a jos se ni ne prodaje kod nas
sve se može ;D imam splinter cell već jedno mjesec dana, samo čekam crack... ;D
Ja imam isto GTA San Andreas dobio jučer popodne sve radi kao urica. A splinter cell oko dva tjedna sa crackom
Ti radi splinter cell? Mi možeš poslati crack?
evo meni je moj primjerak pirat dofurao prije 10min. Trenutno je instaliram na drugom kompu. Kad obavim instalaciju, sljem screenshotove(igre naravno ;D)!
mislim da skrinsutovi nisu potrebni jer je vrlo lako naci na netu, al mozes prve dojmove svakako napisat
@gog Gle ja ti nemam DSL tak da će mi to jako puno trebat pošaljem ti ga sutra jer ću bit u NSB-u može