Upravo stavio LeeDroid na mob,sve odlicno radi osim kamere,kada uđem samo prikaze "camera,v.0.11" i sliku neke klinke,imam za birat done i demo video i kada zelim uci u kameru samo mi je crna slika na display-u?!
U cemu je kvaka,hvala!
Printable View
Upravo stavio LeeDroid na mob,sve odlicno radi osim kamere,kada uđem samo prikaze "camera,v.0.11" i sliku neke klinke,imam za birat done i demo video i kada zelim uci u kameru samo mi je crna slika na display-u?!
U cemu je kvaka,hvala!
Jesi radio wipe prije flashanja ROMa?
Flashaj opet samo kameru, ima na xda flashable zip od kamere.
Ma da,rijeseno je,flashao sam od amaze-a kameru,hvala :)
evo jos malo price o leedroid-u v. 5.4.
dakle,
prije sam opisao postupak instalacije rom-a, pa necu ponavljati....
ljudi ja mogu reci da sam odusevljen trajanjem baterija...!!!
instalirao sam juice defender ultimate, u kombinaciji sa leedroid-om, baterija mi je nakon 12 sati prilicnog koristenja...wlan, skype, opera, instaliranje-deinstaliranje programa, gps...itd na 34%!!!
jucer sam snimao trag sa gps-om cca 10 h, mob. online cijelo vrijeme, sms, povremeno pregledavanje traga...itd...nakon 16 sati, baterija na 6%!!!
moram napomenuti i da sam snimao trag sa dva razlicita programa, osmand+ i locus pro.
osmand+ za skoro 8 sati potrosio oko 3% baterije!
locus pro za 2.45 h. potrosio 28 %!!!!???(naravno, odmah nakon toga deinstalacija programa....!)
leedroid tweaks osvjetljennje postavljeno na lowest, (auto), i vrlo sam zadovoljan kako radi...
da zakljucim, sada napokon uz odlican mob., imam i odlicnu bateriju!!!
jos napomena, mislim da je rijec o bag-u, nerijetko se dogodi, kad idem pregledati 3d fotografije ili filmove, da je slika "duplana".
rjesenje je restart!
ima li mozda nekakva "zakrpa" za ovaj problem...ili sam kod flesanja treba odabrati camera amaze...?
samo da nadodam, da sam nakon par dana odusevljen trajanjem baterije....mogu reci skoro duplo bolje od origigi softwera.....!!!
instalirao sam i spb shell, pa se malo igram...., sve 5, osim kamere i foto preglednika....
@cickova13
bug je nevjerojatan, pogotovo kad ukljucim kameru (ne svaki put!), ...kompletan aparat se zaledi....nekada je potrebno izvaditi bateriju na 10-ak sec.
probati cu fix permissions..., pa javim....
btw,
ubacio sam camera amaze, nista bolje nego origigi evo3d.
LeeDroid je odlican,kamera traje nesto bolje nego na stock romu,sense sam naravno maknuo,jedino kamera zna zezati,stavljena je od htc amaze-a i jucer se shebala pa sam morao restartati mobw...sad razmisljam da stavim romeos ili king cobra...
Jedino me zanima da li mogu nekako spremiti sve postavke kako mi je sad,npr.ovaj launcher,te i te aplikacije,da li to kasnije mogu opet vratiti na isto stanje(npr ako se opet vratim na Lee-a)hvala :)
Misliš baterija? ;D
Titanium Backup, s njim možeš napravit backup svega.
U launcheru nećeš moć napravit backup widgeta, ali ikone će ostat.
Ako ne koristiš Sense onda odi na ROMeOS.
OT: Trenutno vozim ICS rom, Shooter Ice. Trenutno najbolji ICS rom za GSM verziju. Ima par sitnih bugova, najveći je kamera, ali danas popodne bi trebao doć update na kojem radi kamera i wifi tethering.
edit- još jedan dobr ICS ROM je Virtuous Quattro Sense Edition
Ma mislim na bateriju da haha :D
Ok probat cu s titaniumom hvala...
I jos da pitam,romeos stavim isto ko i Leedroid,samo na root i flasham?Ne treba prckat po kernelu?
Onda napravi backup onoga što je moguće.
Step by step vodič
Bez roota je prilicno tesko dobiti upotrebljiv backup.
Zapravo taj dio mi nije najjasniji,kada sam stavljao Leedroid samo sam stavio rom na karticu i flashao,pretpostavljam da je kernel bio uključen u to,e sad ako stavim romeos da li mogu isto tako samo stavit rom i flashat ili moram i kernel dodatno mijenjat? Nadam se da sam dovoljno pojasnio...:D
Pa flashas kernel. Skines, stavis na karticu i flashas nakon flashanja ROMa.
Nakon CDMA verzije leakan je ICS i za GSM.
[EVO3D][ROM][GSM][May 4]Virtuous Shooter v.3.0.0 [3.08.401.1][Kernel: HTC] SENSE 3.6
-rom je potpuno funkcionalan, radi 2D i 3D kamera, pozivi rade, sve radi.
danas "cijeli" dan prckam po mob-u, palim-gasim kameru, pregledavam fotke i ni jednom mi se mob. nije zaledio....
sinoc napravio FIX PERMISSIONS, izgleda da je to-to!
hvala @cickova13!!!!:smile::cthumbup:
btw, leedroid 5.4+juicedefender ultimate=ja definitivno zadivljen.....!!!:respect:
Stavio jučer ICS.
Sve radi, kamera 2D i 3D, nema problema prilikom poziva, baterija drži odlično, rekao bi čak kao i na ROMeOS+Anryl, nema lagga, trzanja.
Jedino što je lošije je kvaliteta filmova. Pustio sam neki mkv i puno je lošija slika nego na Gingerbreadu.
Za prvi leak odlično.
Je li ima taj ROM dodatne tweaks mogućnosti kao primjerice kod LeeD i ReOS ?
Hvala. Napravio sam backup, skidam sad tu novu verziju pa da isprobam malo...
P.S.
Isprobao, sve radilo super...Ali onda sam primjetio da u 95% slučajeva kada upalim ekran, tj. dok ga uključim da mi se na 5sec izbugi signal od mrežnog operatera. Sad, da li je to nešto do mene ili bug u samom romu neznam jer nisam pročitao do sada nigdje da je netko to spomenuo...:angry:
Također imam problema i sprekidom poziva (call drop). To vidim da i neki drugi imaju, kao i na ovoj verziji, tako i na prijašnjim betama. Za to navodno postoje neki fixevi, ali mi se neda zezat sa svime time..
Vraćam se natrag ne ReOS.:P
evo stiga novi update Virtuous Shooter v.3.0.2
http://i50.tinypic.com/zx0bk2_th.png http://i49.tinypic.com/302rntu_th.png http://i45.tinypic.com/28ciq6f_th.png
evo sam jucer instalirao novi rom od anryl-a, ICS 4.0.3 b18 SENSE 3.6 i novi baseband.... prva iskustva su prilicno pozitivna...rom je izuzetno stabilan, za bateriju jos nista konkretno ne mogu reci...cini se da ce biti ok...
(navigon se pokazao kao najveci zderac baterije, zato oprezno ako ga koristite bez punjaca...., sygic aura je mnogostruko skromniji........!)
primjetio sam da broj pozadinskih aplikacija nikako nije prelazio broj 15-16...!!!???:D
prije toga sam instalirao rom od mwakious-a3Drom 5.0.1 based on stock ICS 4.0.3 sense 3.6, sve 5, osim sta baterija nestaje kao ljetni snijeg na suncu...., doslovce se topi....:D
http://www.pohrani.com/t/v/Ac/AEKRXH...520-114417.jpg
http://www.pohrani.com/t/z/49/1qnnnf...520-114412.jpg
samo da nadodam, da je baterija odlicna...!
ovo je do sada najstabilniji rom koji sam isprobao!!!!, ni jeedno rusenje uz nemoguca maltretiranja....!!!!
ako izuzmem applanet aplikaciju koja se zna iznenada zatvoriti, sve drugo radi kao raketa....jedini "bug" koji sam primjeto je razlika mjerenja postotka napunjenosti baterije izmedju batery calibration-a i indikatora u gornjem kutu lcd-a. razlika zna iznositi i po 5-6%, a pri kraju, kad je baterija na rezervi izmedju 2-3%.
nisam siguran ima li to veze s kalibracijom baterije, jer prije nisam koristio batery calibration....?
kad niko nista ne pise/testira....
najnoviji rom KingCobra3D-ICS 1.4 | 3.27.401.2 | 4.0.3 | SENSE 3.6/AOSP | AROMA, sa novim firwareom, testiram drugi dan, nemam zamjerki....vrlo stabilan (ni jedno rusenje..), baterija odlicna, cini mi se naveca razlika kod brzine surfanja preko 3g mreze....ovo je doista brzo....!!!!
http://www.pohrani.com/t/2R/De/4mQZV...525-114433.jpg
Nemam ni volje baš za testiranja. Ima hrpa romova sada i svakih par dana se svaki updejta.
No ipak sam probao Cool Sense od coolexa(neki ga znaju možda s Desirea). Nije loš ROM, no trenutno su svi ICS romovi više manje isti.
Vratio se na ROMeOS3D i čekam službeni ICS te onda kad se ustabili par romova ćemo krenut u testiranje.
a,šta se tu ima čekat sa inačicom 3.0.4 virtuous shooter sve radi nema bagova,radi ko urica.