Ubuduce ce te sve ponude saznati na vrijeme,neda mi se vise pisati. Informirajte se.Lp
Printable View
Ubuduce ce te sve ponude saznati na vrijeme,neda mi se vise pisati. Informirajte se.Lp
sa 1.11. ide novi nacin t+ cluba nagradivanja
biti ce 1 kn = 1 bod
nadam se da ce se tako i smanjiti bodovno pojedine nagrade
sa 1.12 krecu +bodovi SAMO na extra tarifama (prisilna migracija)
Polovicno tocno,1kn = 1 bod,ali nema nikakve prisilne migracije s 1.12. vec se tada ukida +club na starim tarifama,odnosno uvjet za zadrzavanje bodova je prelazak na extra total/obitelj + tarife ili extra prica tarife,a s 1.11. se ukidaju stare tarife tako da će vecina zadrzat bodove.
Pitanja
1.
"biti ce 1 kn = 1 bod". I sada se za racun od 50 kn dobiva 50 bodova ako se ne plaća trajnim nalogom i ako je broj član T-cluba manje od godinu dana. Neće biti +100 bodova za trajni nalog, dodatni bodovi za visegodisnje članstvo i dvostruki bodovi za plaćanje ht-amexom?
2.
"nadam se da ce se tako i smanjiti bodovno pojedine nagrade". Pojasni.
3.
"uvjet za zadrzavanje bodova je prelazak na extra total/obitelj + tarife ili extra prica tarife,a s 1.11. se ukidaju stare tarife". Ostaju li bodovi na extra total/obitelj, odnosno ukidaju li se tarife koje u nazivu nemaju rijec plus?
pod "prislina migracija" sam mislio to da ko zeli zadrzati bodove mora na extra tarife ;)
1. nisu nam tak detalji napisani
2. 800 bodova je trenutno nagrada 25kn (nadoplata, smanjenje racuna). Znaci ako to ostane i dalje znaci da moramo prvo potrositi 800kn da bi dobili ustedu od 25kn.. pa po tome mi se ne isplati placati racun do dospijeca placanja
3. ne, ostaje extra (bez plus) tarifa, ona se ne ukida
Ne razumjem. Cwet pojasni.
1.
tko ne plati racun do dospijeca placa 200 kn penala po single tarifi, odnosno od 400 do 800 po grupnoj tarifi
2.
Meni se isplati placati racun do dospijeca jer na taj način povećavam broj raspolozivih bodova. Iako svaki mjesec potrosim nekoliko desetaka tisuća bodova (umanjenje potrošnje izvan tarife za pretplatnicke linije članova obitelji i umanjenje cijene mobitela) nikako ne uspjevan smanjiti ukupan broj bodova ispod 100.000, rasporedjenih na nekoliko pretplatnickih linija.
od kad se placaju penali za neplacanje racuna do dospijeca ?
da, 200kn je kazna za neplacanje trajnog naloga
a trajni nalog se moze raskinuti nakon 8 naplacenih racuna ;)
da penali, ne zatezne kamate
jednokratna naknada = penali
zatezne kamate = guglaj pa se informiraj
nismo se krivo razumjeli. cwet je zagovarao placanje racuna nakon datuma dospijeca, a ja sam ga podsjetio na penale ukoliko se ne plati do datuma dospijeca. cwet je pojasnio da opasnost od naplate penala postoji u prvoj godinu trajanja ugovora ukoliko se 8 racuna ne plati trajnim nalogom
Od danas(17.10.) više ne vrijedi ponuda za prijelaz na pretplatu za brojeve starije od 90 dana uz OTPO 50% na prvih 12mj ako je OTPO24 i 50% prvih 6 mjeseci ako je OTPO12,već vrijedi sljedeći popust. OTPO24=6mj popusta,OTPO12=3mj popusta.
Bas imam jedan simpa broj koji trebam na pretplatu i cekao iphone s njim, i sad me zaje. Steta!
Nadam se da ce se ponovno vratiti akcija kada dode iphone... :(
Rješenje je prijenos broja iz druge mreže i imaš -50% 12 od 24 mj. Taman koliko treba. Nakon toga broj ubacis u obiteljsku tarifu kao člana i onda placas (bar ja tako imam) -100% idućih 12 mj
Kontam to, ali bas TAJ broj treba osnovati obitelj L, 2 clana ga cekaju taman po placanju sljedeceg racuna!
Sad ili ga prebacit u drugu mrezu i nadati se da ce akcija za prijenos iz druge biti duza od 3 mj.pa ga nakon 3mj.na pretplatu ili cekat da se ponovi akcija sa simpe na pretplatu... 50:50 sanse. :)
Nije vise potrebno cekati 3 mjeseca da se mozes vratiti iz druge mreze....
Vidi ovdje zadnji moj post: Prijenos broja
U ovo sto cu sada napisati nisam posve siguran pa pozivam forumase koji rade u Ht-u da provjere. Navodno, je 5.listopada donijet interni dokument da u ovoj akciji mogu sudjelovati brojevi koji su u drugoj mreži proveli najmanje 90 dana. Ne znam kako će Ht provjeriti jesam li tele2/Vipnet/tomato broj koristio 89 ili 90 dana prije prelaska u Ht, ali vjerujem da to mogu učiniti za brojeve koji su nekad bili u sustavu Ht-a: 0977, 0979, 098 i 099.
Ima netko možda informaciju o povratku flat opcije pošto je konkurencija vratila flat tarife.
Promotivna MAXtv To Go Božićna ponuda za sve privatne i poslovne T-Mobile pretplatnike koji u razdoblju od 12.11. do 31.12.2012. aktiviraju uslugu/paket MAXtv2go Osnovni paket ostvaruju pogodnost:
• Prva 4 obračunska razdoblja (mjesec u kojem je aktiviran paket + sljedeća 3 mjeseca) mjesečna naknada za uslugu/paket iznosi 1 kn (cijena s PDV-om), 0,80 kn (bez PDV-a)
Uvjet za ostvarivanje promotivne ponude Uvjet za dobivanje ponude je da korisnik nije imao aktiviranu ponudu MAXtv To Go 1 mjesec za 1 kn (ponuda je bila aktualna u ljeto od 03. do 31.07.2012.).
Vidim po Puli oglase da traze prodavace/promotore mozda bude kakva Bozicna akcija?
Evo vidim sad i službeno na službenim stranicama da je "MaxTv to go" dostupan T-Mobile pretplatnicima 3 mjeseca za 1kn/mj. Da li ima nekih caka napisanih sitnim slovima? Uključio bih to i nakon 2,5 mj isključio jer mi ne treba nešto pretjerano.
ne vidim cake, evo ti puna informacija:
Od 12. studenog 2012 do 31. prosinca 2012 uvodi se promotivna MAXtv To Go Božična ponuda za privatne T-Mobile pretplatnike. Ponuda uključuje 3 mjeseca probnog korištenja MAXtv To Go (Basic paket) za 1 kn mjesečno PDV uključen (0,80 kn mjesečno bez PDV-a). Iznos popusta koji se dodjeljuje korisniku ovom ponudom je 24 kn mjesečno s PDV-om (19,20 kn mjesečno bez PDV-a). Ponuda je dostupna na svim T-Mobile privatnim tarifama (uključujući i voice i data tarife) uz uvjet da korisnik nije do sada imao aktiviranu ponudu MAXtv To Go 1 mjesec za 1 kn. Nakon isteka božićnog promotivnog perioda korisniku će se naplatiti puna mjesečna naknada prema T-Mobile cjeniku. Ukoliko korisnik želi deaktivirati MAXtv To Go uslugu, čini to slanjem poruke D na 3636.
Kad treba iskljuciti uslugu da se nenaplati sljedeci mjesec? 30.12./31.12. ili ranije?