Cek samo slijedim ovo s clarifieda?
To su dva ista tutoriala?
Printable View
Na iClarified nemaš objašnjeno kako prišiti SHSH na custom ISPW, pa sam ti dao ovaj tutorijal sa isrbija.
znači
prvo tinyumbrela i sačuvaj shsh ako si sad na 4.x mislim da će ti ponuditi da sačuvaš taj shsh i 5.0.1 shsh
kad ga sačuvaš, praviš custom ispw, kad ga napraviš priljepiš shsh na custom ispw, i onda taj 'skuhani' ispw
preko itunesa restoraš prema upustvima.
iOS 5.1.1 dostupan za download.
Pouzdanija HDR opcija prilikom pokretanje kamere s Lock Screen-a
Riješen problem prebacivanja iPada s 2G na 3G mrežu
Ispravljene greške u AirPlayu
Ispravljena greška u sikronizaciji Reading liste i Safaria
Riješeni su sigurnosni propusti
Oni koji još nisu spremili SHSH od iOS-a 5.1 neka to odmah naprave !
Cydia ce ti sama spremiti, a i ti si spremi na komp sa TinyUmbrella
hvala..
znači čekam jailbreak za 5.1 da mogu to riješiti..
pošto sam neki dan dobio iphone iz vipa na 5.1 (od 5 moba samo je jedan bio na 5.0.1 i nisam ga se uspio dočepat..)
@rapajic_st da, valjda bi uskoro trebao izaci
Dodan download 5.1.1 firmwarea u ovoj temi
pozdrav.jedan sam od onih koji su odmah napravili jailbreak i update na 5.1 ali nisam spremio taj SHSH.dali mi netko moze reci kako i dali to uopce moram napraviti ? pokusao sam s tinyumbrella ali mi govora da Cydia nema blabla i to mi je jasno jer nemam cydiu
jel moze pitanjce? Frend mi prodaje iphone 4 za 1000 kn,jedina je šema da je lockan na švedski tele 2 :/ jel ce se dat unlockat kad izade 5.1.2? ili se da vec sada?
Hvala ti na odgovoru...mada sam nesto procitao kao unlock u 9 mj. stize.. bilo bi super da je bilo pred 3 mjeseca dok je SAM jos radio -.-'
Znaci t-mobile finu svotu skuplja na tome :/
btw- sto je s onim gevey simom?
EDIT: soft je 5.1.1
baseband je 4.12.01
Jel ista moguce napraviti osim t-mobila,i jel ce mi to sigurno napraviti s obzirom da je zakljucan na svedsku mrezu?
Pozdrav...imam problem sa restoreom na svom Iphone-u.... radi se o Iphone 4 software 5.1.1 kojeg sam update-o preko samog mobitela..sada bi htio napraviti potpuni restore ali izbacije mi ovu gresku...pa ne znam kako to rijesiti...Hvala http://img256.imageshack.us/img256/3319/73410024.jpg
@fico ma neam ja cydiu niej mob jailbreakan
Puno ti vec pomaže ako googleas broj errora koji dobiješ. Onda vidiš u čemu je problem i okoliš ga. I tako svaki puta kada dobiješ error.
Iako, ako nije jailbreakan, onda mi je ovo malo cudno. Probaj restoreati na drugom računalu, ili drugi USB port.
ima li jailbreak za 5.1.1???? i jos jedno pitanje samo, cemu sluzi taj SHSH za sta pise da bi se trebalo spremit??
Nema
Da mozes uvijek vratiti sadasnji firmware na neki stariji za koji imas spremljen shsh
jailbreak (untehered) za iOS 5.1.1. koliko ja znam, nema.
SHSH su ti posebni "blobovi" (iliti neka vrsta potpisa), koji su potrebni da se ovjeri neki iOS na uređaj. Pri updateu mobitela ti se blobovi uzimaju sa Apple-ovog servera, a kasnije, kada izađe nova verzija, Apple prestaje "potpisivati" neki određeni iOS, i zato se oni spremaju, kako bi mogao kasnije stavljati taj iOS za koji Apple ne daje potpis, ali ga ti imaš spremljenog na Cydijinom serveru.
Riješen problem Errora 3194
Fix Error 3194
The fix is the same regardless of what operating system you are using:
Quit iTunes
Locate your hosts file, in Mac OS X this is /etc/hosts and in Windows this is c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
Open the hosts file with Administrator privileges
Add the following lines to the very bottom of the hosts file:
74.208.105.171 gs.apple.com
Connect your iPhone to the computer
Launch iTunes
Put the iPhone/iPad/iPod into DFU mode by turning the phone off and then holding down the sleep and power button for 10 seconds, then release the power button but hold onto the home button until iTunes tells you that the device is now in recover mode
Use the iTunes Restore feature as usual with the iOS device
Once your iOS update is finished, remove the “74.208.105.171 gs.apple.com” line from your hosts file again so that iTunes can properly update as usual. If you need them, you can get iPhone firmware, iPad firmware, and iPod touch firmware directly from Apple.
If you are wondering what the IP address is that you are reassociating gs.apple.com with, it’s saurik’s (of Cydia fame) signing server.
Thank you to Parakeet for providing this fix.
Sutra dopodne vjerovatno