Do 50kn/mj najpovoljniji je smart a do 100kn brutala rula. Bonbonce polako visi..
Printable View
Do 50kn/mj najpovoljniji je smart a do 100kn brutala rula. Bonbonce polako visi..
evo, i ja sam sada sretna sto nisam produzila pretplatu na tmobileu jos u 12.mj, nikako se nisam mogla odluciti koji mob, a sad kad sam se odlucila i skupila pare, sada ga vise nema...
uglavnom, kupujem novi otkljucani mob i brutalnu tarifu, meni je i vise nego dovoljna, racuni su mi inace do 200-250kn, s ovime cu mjesecno ustediti minimum 100kn ;)
bravo za vip, a bonbon cu spremit u ladicu dok ne dodu k sebi i ponude nesto ekstra ;) za sad cu jos potrosit pare koje imam na parking i to je to, da ne propadne ;P
Možda se nismo razumili al napisa sam da treba pazit svakih 30 dana na stanje na računu (55kn ) kako bi tarifa opstala, naravno da se lako provjerava i na najlošijim mobitelima.
Tele2 je bio u početku odličan, onda sam promjenio par tarifa (Knockout sa zero opcijom, smiley (jer mi je internet neophodan)..) al računi su bili od 180kn do 240kn mjesečno a sada razgovaram više i surfam više za 120kn (sad se nadam 100kn plafon).
Svako toliko mreža ne bi radila, nitko ne bi dobivao moje poruke (ili ih ja ne bi primao) i ne bi imao signal u šupi (sa Tomatom imam u skloništu doslovno).
Ovaj zadnji razlog mi je bio dovoljan da odem iz Tele2. Brat i otac čekaju 9.mj da im ugovorna obveza istekne i oni idu na drugu mrežu..
Nova Smart30 tarifa pari ok al ja razgovaram 400+ minuta (a u Smart tarifi masno plaćaš razgovor kad ti minute isteknu) i šaljem 250-300 poruka pa bi se cifra itekako povećala.
Zaključak : najzahtjevnijim korisnicima Tomato Brutalna tarifa je najisplativija, kako god okreneš!
i ja imam još par dana ugovor u t-mobile i htio ga produžit, al kako je izašo tomato brutalno, kontam da prelazimo i žena i ja
a signal i to? gdje je vip je i tomato? nema da vip radi a tomato nema signala ili je nedostupan jer vip ima prednost?
Signal je meni bolji nego na bonbonu. Kako svaki dan putujem iz okolice Zagreba u Zagreb na faks, bonbon mi se putem stalno šaltao izmedu 3g-a i edgea, dok mi tomato drži gotovo konstantno HSPDA, zapravo jos nikad nisam vidio 3g, stalno mi je ili H ili E gore kod signala :D
Rezultat toga svega je uocljivo duze trajanje baterije :) Ja sam zasad superzadovoljan.
Jel se može kod njih dobiti one mini sim kartice za iphonove? I gdje je opće moguće izvršiti prebacivanje u njihovu mrežu? S obzirom da sam na T mobileu trenutno i da trošim mjesečno jedno 250kn a ne razgovaram skoro ništa mislim da mi slijedi prebacivanje.
sam izrezi, iako mislim da ako narucis da ce ti napravit (napominjem, mislim!). Prijenos mozes u skoro svakom VIP centru napravit, a imas i popis na tomato.com.hr
Evo me brat zove da su mu ukljucili Smart 100 tarifu (sinoc podnio zahtjev jer je definitivno isplativija od Smiley) i da na stanju racuna ima raspolozivo 120min razgovora i 20ak poruka (a 12ti je u mjesecu!!). Jedva sam ga nagovorio da nazove sluzbu za korisnike i kad je dobio sluzbenicu rekla mu je da je doslo do greske i da ce proslijediti tehnickoj podrsci i da ce mu javiti kroz par dana rijesenje. Pa reci da nisu lopovi!!
A koliko ih je koji ne mare za tim i ne provjeravaju minute nego samo dobiju racun i plate..
Sent from my HTC Legend
Ima li kakvih problema za korisnike iPhonea? Jel se da narihtati da internet radi na mobitelu preko tomata? Ima ko kakva iskustva?
jel ima jos netko problema s uspostavom poziva? brutalna tarifa...javljaju da zbog tehnickig razloga se poziv se ne moze proslijediti...
Meni brutalna vec 2 dana radi odlicno, i pozivi i internet i poruke!
Sent from my HTC Legend
Da li se može prijeći s Tele2 postpaid na tomato prepaid? Po nekom novom zakonu?
Može.
Može ali prvo u Tele2 moraš podnijeti zahtjev za prebacivanjem na tele2 prepaid. Tek nakon toga ideš u tomato (VIP) sa zahtjevom za prebacivanjem broja u njihovu mrežu..
Ne mora, može direktno.
kakve ti gluposti pričaš.
tomato na iphoneu ne da radi dobro, nego odlično. karticu samo treba škarama prilagoditi iphoneu, a sve ostalo je plug'n'play. bez ikakvog namještanja, radi internet, mms i sve ostalo.
i molim te prosvijetli me? kakav je to točno specifičan internet koji se koristi na iphoneu? o njemu ja ne znam ništa.
:respect:
Kakvo pitanje, takav i odgovor. Sve je na svom mjestu.
Vidim da si puno žganaca ko mali jeo kad si tak pametan, šteta što nisu baš pomogli. Da si kad koristio iPhone znao bi da internet i nije baš jednostavno za porihtat, pogotovo ako mobitel nije kupljen u određenoj mreži da su postavke već gore, nego ih moraš skidati s unlockit.co.nz a tamo trenutno postoje samo Tmobile, Vip i Tele2, zato sam i pitao kako funkcioniraju stvari u praksi i kakva su iskustva.
Ne postoje glupa pitanja, samo glupi odgovori. A ovo gore je još jedan dokaz te teze ;)
@zagy
Pretpostavljam da bi postavke za VIP radile i za Tomato, kao sto t-mobile postavke rade za bonbon.
Bok!
Dali je moguce napraviti zahtjev za prijenos broja u tomato sa druge mreze ako sam na pretplati bez ugovorne obveze ili prvo moram preci u trenutnoj mrezi sa prepaid-a na bonove i onda prijenos broja?
Meni je istekla ugovorna obveza u Tele2 i isao sam direkt u Vip centar predati zahtjev za prijenos broja u Tomato.
Sent from my HTC Legend