Ajd super da su stavili i vibru. A jos mi je bolje ovo s bljeskalicom. Makar me najvise zanima notification center, pa kad izadu JB aplikacije za njega, pa iMessages...
Printable View
Ajd super da su stavili i vibru. A jos mi je bolje ovo s bljeskalicom. Makar me najvise zanima notification center, pa kad izadu JB aplikacije za njega, pa iMessages...
Notification je odlican, ali lockscreen je blago razocaranje, npr kada bi mob neko vrijeme stajao sa strane i napunio se notificationima, svi oni bi se pojavili u lockscreenu. No cim unlockas mobitel, bilo na stari nacin il ovaj kul novi slide-to-app i ponovno zakljucas mobitel, notification center ce ostat pun, ali lockscreen ce biti potpuno ispraznjen i vise nece biti nikakve indikacije na njemu ako se rucno ne otvori center. Takodjer, veselio sam se reminder appu, ili barem mogucnosti prikaza sljedeceg eventa u lockscreenu, no i to je izostalo. Sigh.
Restore pa vratis backup. Ako ti nije jban mobitel to ce radit savrseno. Ako je, onda radje nemoj.
ma nije jb-an. ali mi je bed sve aplikacije na novo stavljat, neda mi se to :)
Pa ne moras ti nista. Sync, shift+restore i kad se restarta kazes da ga restorea iz najnovojeg backupa. Automatski ce ti vratit sve kontakte, slike, aplikacije, postavke, mailove, sms... bas sve, samo ces imat najnoviju verziju. Sve skupa traje oko sat vremena
iCloud je poceo s radom, mozete se ulogirati na www.icloud.com , ali nema jos opcija osim Find my iPhone jer se ceka iOS 5
Dali ce sa GM verzije iOS5 ici normalno update na iOS 5..., ili cu morati rucno ubacivati ..
IOS5 GM JE iOS5, nema nikakve razlike. Sve sljedece verzije ces moc normalno updateat, ali kad izadje sluzbeni 5.0 ce ti rec da vec imas najnoviji tek s 5.0.1 ce ti se omogucit nadogradnja.
Ok-Hvala, tako sam i pretpostavio ali svejedno cu morati skinuti ipsw iOS-a 5 kad izade JB ovih dana...
LJUUDI! Evo, udpate je vani!
Navali narode! :D
Dobivam error 3200 kod restorea. iPhone 4, nije JBan. Guglam, ali ne vidim rješenje za taj problem.
Meni još prikazuje 4.3.5.
Joj jesam budala,zaboravi sam update-at iTunese,hvala :D
Evo, prvi dojmovi, sve je puuno brže na 3gs-u. Lajkam to kaj mogu prtljat po njemu dok se synca ovih 150+ aplikacija :D
Jedino kaj bi još bilo fora, da stave neki Chat sa gamecenter. da se dogovorimo za partije :D sve u svemu, sviđa mi se! :)
Da li netko možda zna informaciju kad bi barem otprilike trebao izaći jailbreak za ios5 untethered?
Hvala
Upravo mi je po prvi put u zivotu iphone odbio poslusnost, tj smrznuo se da sam ga morao restartat. Tolko o ios5. :(
jel ti ikad primjetis razliku ak stavis backup ili set as new jer meni se cini da je isto sve aplikacije sta su u itunesima samo potegne na telefon
Backup sam povukao. Nije jb-an mob, tako da nije bitno je li new ili iz backupa.
@eagle one, postoji velika razlika. Ako je iz backupa, ostaju ti sve postavke i saveovi, dok kod set as new ne.
Ljudi, aj pomoc. Kolko znam, ima opcija za one Reminderse, da kad npr dođem na neko mjesto, on me podsjeti. Kak to uključiti? :-/
I ste uspjeli aktivirat iMessage? Ja sam probal par puta, ali samo mi skida novce sa računa...