Pa nije krava. Samo uređaj kosta 2995 kn.
Prepaid paket je 1995.
Lakse malo s namecallingom.
Printable View
to te ja pitam! ;) Hvala...
prvi dojmovi za 3D, hmm...do neki dan sam koristija hd2, nebo i zemlja su razlike u kvaliteti izrade...kad sam uzea 3d u ruke ima sam osijećaj kao da je plastična igračka :) otvaranje sttražnjeg poklopca imamosijećaj da ću pokidat poklopac....i tako,,, za razliku od hd2 di je stakleni display i metalni poklopac ...
ovo se čini ka telefon od 100kn :D :(
šteta ...inače sam rad je ok i glatko klizi.
(;)
da da, izrada je katastrofalna :( :( ja sam imala iphone prije njega... i relativno sam razocarana... svi su mi govorili kao, ios je sranje android je zakon i tako to... prvo sam se razocarala sam u android, jer na iphoneu sam si sve mogla posloziti bas onako kako sam htjela (sa jailbreakom) a ovdje, iako je rootan mob, fale mi tweakovi za sve ono kaj ja ocu ;) ;)
a izrada je uzas, vec sad mi skripi zadnji poklopac a nije star niti mjesec dana...
ali dobro, sta je tu je ;)
ps:šta više nema Market aplikacije????
ima sam ikonu Market...uredno je pokrenia, skinija Skype...u medjuvremenu mi paterija iscurila...kad sam ponovo diga mobitel i iša potražit Market ikonu
nema je nigdi imam samo Google Play!!!??? (to nešto novo ili?!
izgled je isti i sve je "isto"....
ps:može neka preporuka za GPS ....
;)
A zasto vise nitko nista ne cita?! :angry:
http://cafe.mobil.hr/threads/71723?p...=1#post1014956
Jasno i glasno napisano prije preko dva tjedna.
Preporuka za GPS (pretpostavljam da mislis navigaciju) ovdje ne moze ni pod razno, postoji vec hrpetina tema o tome.
Dosta offtopica! I koristi pretrazivanje i citaj vec napisano!
Google Play=stari Market
[GPS navigacija] za Android uređaje
nije tweak, ali ono sto mi prvo pada na pamet je prebaciti kontakte na telefon, ali sve kontakte... a ne da mi je pol na googleu, pol na facebooku a pol na telefonu...
na iphoneu sam sve kontakte lijepo poslozila i syncala sa gmailom, android je uveo sve moguce kontakte kojima sam ikada u zivotu poslala mail, izbrisao nekoliko brojeva i promijenio sve kontakte na gmailu...
sada su mi kontakti pol na fonu, opl na gmailu, a pol sa facebooka... kako da kontakt sa gmaila recimo prebacim da bude na fonu?
Iskljucis sve moguce sinkronizacije i od onda nadalje kontakte uredjujes iskljucivo na telefonu.
Ja tako imam sredjeno vec odavno, moji kontakti nisu niti budu ikad napustili telefon, a niti ikoji drugi servis ima pristup kontaktima pa da brlja po njima.
Za to ti ni root ne treba. :)
Ti sync servisi su tebi za dusu (for convenience), ali tko kaze da ih moras koristiti?
Settings-accounts & sync-odaberi account(tapni/klikni) i sync Contacts
Kad to syncaš oni su na fonu, ali i na accountu.
Uređivanje accounta je na Google contacts, ili na Gmaliu(u lijevom izborniku odabereš Contacts). Tu možeš odradit i spajanje duplih kontakata(ima i tema od Ice u ovom podoforumu o tome, spajanje kontakata s fejsa i s googla).
edit- i opet je Rav brži :whistle:
ili tako kako je on predložio
Ne ne baš sam ju pitao za prepaid i ona kaže da je samo na pretplatu za 1995 kn a slobodna prodaja 2995 kn.
No dobro nije bitno..
Vjerojatno i ja uzimam EVO 3D, nisam baš sretan jer je S2 bolji, ali dobio sam dobru ponudu, pa bih onda kupio nov EVO i još imao dosta para u džepu.
Tek sam se počeo igrati sa S2 a već ga se rješavam.. nažalost.. nekom drugom prilikom ga možda opet nabavim :)
Nego što se tiče EVO-a, pretpostavljam da ima S-ON, tj. može se raditi S-OFF i te komplikacije koje mi se uopće nesviđaju kao kod većine HTC-a.. Ali nema nikakav flash counter i slično?
Samo stock ROM i unroot i warranty back?
Čujem kamera na EVO-u je dosta loša, ima neko da me ohrabri i kaže pa ono dosta je dobra?
Da, nema flash counter.
S-off ne moraš radit, i tebi vjerojatno neće biti ni potreban.
Tutoriali su ovdje(možda netko prevede/napravi tutorial i za ovdje)
Kameru, pogledaj na netu slike(testove na techradaru, gsmareni i sličnim stranicama). Za osobnu upotrebu i više nego dobra.
Ok, to nisi bio rekao prije :D
Ja sam isto prodao S2 jer sam razocaran s njime, koristio sam ga puno od sestrinog muza par mjeseci, kad sam kupio svoj prodao sam ga bez da sam otvarao. Ne mogu na 4.3'' uz onu kriminalnu rezoluciju. A i pretanak je, ne lezi u ruci.
Zato mi je Evo puno bolji. Joss da nema tog 3Da, bio bi zakon
Nemojte dalje u off-topic.
Ako želite uspoređivati Evo, S2 ili neki treći mob, otvorite temu u odgovarajućem podofurmu; Usporedbe Modela.
pa 3d ne moras nikada ni koristiti pa onda kao da ga i nema
Ma šta ti bulazniš?
Izrada na evo 3d-u katastrofalna?
Sad još reci da si imala 3gs i da je njegova izrada bolja, sve će mi bit jasno (facepalm).
Ove probleme koje ti imaš, i da ti fale tweakovi, to je samo neznanje, tj neupućenost u sve mogućnosti android os-a. Sve se može customizirati po vlastitoj volji i nahođenju, samo nije dummy proof kao na ios-u ;)
A ovo da ti škripi zadnji poklopac, to mi nikako nije jasno, kako ne škripi meni, niti na 5 drugih evo-a za koje znam? Svašta...
Probaj ti sammy-a s2, pa ćeš vidjet šta je (ne)kvaliteta izrade....
Skripi poklopac na evo,bez dileme..novi nakon sekunde..ali mob vrijedi 1995kn u tele 2 otkljucan..definitivno..
Očito škripi samo na određenom broju uređaja, ne svima.
Zaključak donesen.
Idemo dalje, bez rasprava o tome jel škripi ili ne jer takva rasprava ne vodi nigdje.
Ja sam ga piknuo za 2500 kn u slobodnoj prodaji i sasvim sam zadovoljan. Presao na njega sa starog HTC Hero-a i oduševljen sam. Nikakvih problema s izradom, stvar je robusna i cvrsta - nimalo škripanja. Malo je tezi od danasnjeg prosjeka, ali moram priznati da mi to nimalo ne smeta - dapace samo poboljsava osjecaj u ruci. Sto se dizajna tice, meni je ljepsi nego Sensation, ali o ukusima se ne raspravlja :)
Evo dosao sad vlasnik i korisnik S2 kod mene, i kaze da mu se jako svidja Evo. Bolje pase u ruku, i tezina mu vise odgovara.
Moram priznat da ga za 2500 kn ne bi kupio. Za mene je kljuc bilo tih 1950 kn za otkljucan model. Da je bio preko 2000, vjerojatno bi odustao.
Evo uzeo i ja EVO :D
Na Trgu ga kupio, čini mi se da je zadnji ostao.
Moram reći da je malo problematično bilo prvi puta skinuti stražnji poklopac, staviti SIM i memorijsku, sve je malo zbunjujuće, upute su tu pročitao sam samo prve stranice kako skinuti poklopac i kako ga puniti, piše da ga se preporučuje odmah uštekati u punjač pa ga tek onda koristiti što sam i napravio (i upalila se ona čarobna crvena lampica :D). Zasad ga još nisam vidio upaljenog, čekam da se napuni..
Malo je teži i deblji ali to me nesmeta.. Ima neko preporuku za dobru masku? Dugo mi čekat s Ebaya 2-3 tjedna, bojim se da ga do tada neogrebem.