ne mogu otvorit ovaj PDF. jel imam kakvih znacajnih promjena u smiley-u?
Printable View
ne mogu otvorit ovaj PDF. jel imam kakvih znacajnih promjena u smiley-u?
U prijevodu,za pretplatnike izmjene nema,kolko sam shvatio?
U pravu si da je obracunska jedinica 15sec za korisnike na bonove ukoliko nije drugacije navedeno, ali pogledaj malo bolje. Na osnovnoj tarifi na bonove je posebno navedeno da je obracunska jedinica 60sec. Za ovo nemam rijeci...
http://img90.imageshack.us/img90/9899/knockouti.png
Pozdrav.
Da rekapituliramo: ima li kakvih osnova (tj. promjena nauštrb potrošača) na temelju čega bi se mogao tražiti raskid ugovora bez plaćanja preostale ugovorne obveze?
Čeprkao sam i ja sad i usporedjivao, nisam uspio skužiti...
Lovim se za slamku, htio sam to već prije učiniti - u vrijeme nebuloznih računa prije nove godine - pisao sam nešto tad ovdje o tome (i medju ostalim, i regao se ovdje da zatražim savjet i "podijelim muku").
Tad nisam/nismo uspijeli naći lijek. Možda je sad prilika?!
Pretplatnik sam na Knock Out 100 tarifi.
Unaprijed zahvalan na bistrom oku i kvalitetnom savjetu.
[QUOTE=admiral;989849]Pozdrav.
Da rekapituliramo: ima li kakvih osnova (tj. promjena nauštrb potrošača) na temelju čega bi se mogao tražiti raskid ugovora bez plaćanja preostale ugovorne obveze?
Čeprkao sam i ja sad i usporedjivao, nisam uspio skužiti...
Lovim se za slamku, htio sam to već prije učiniti - u vrijeme nebuloznih računa prije nove godine - pisao sam nešto tad ovdje o tome (i medju ostalim, i regao se ovdje da zatražim savjet i "podijelim muku").
Tad nisam/nismo uspijeli naći lijek. Možda je sad prilika?!
Pretplatnik sam na Knock Out 100 tarifi.
Unaprijed zahvalan na bistrom oku i kvalitetnom savjetu.[/QUOT]
možeš bez problema tražiti raskid ugovora bez naknade, po zakonu...
Da li je neko raskinio ugovor? Gubi li se tim potezom broj ili se može prebaciti u prepaid :)
@ojpi
Ali pazi oni imaju Osnovnu tarifu i Osnovnu Knock-out tarifu, Osnovnu apslutnu tarifu,...?!?!?
Recimo kod Apsolutne tarife i dalje pise:
Obračunska jedinica za govorne usluge na Apsolutno osnovnoj tarifi iznosi 15 sekundi, a nakon nadoplate od 100 kn iznosi 60 sekundi.
Mislim da je osnovna tarifa ona kad kupis novu karticu pa dok se ne odlucis za neku od ponudjenih (knock-out,smiley,apsolutna,...)
Moja je greska onda bila, ispricavam se. Ali tko ce ih pohvatati sta oni misle pod "osnovna tarifa", jer ih ima mali mijun-osnovna smiley, osnovna knock-out, osnovna medju nama... sve iste tarife samo drugi nazivi. Na kraju ipak :cool:
Koliko sam ja skuzio tarifa postaje "osnovna" kada joj istekne onih mjesec dana od nadoplata bona. Znaci ja imam Smiley kada nadoplatim bon, za mjesec dana ako ne nadoplatim se pretvori u Osnovnu Smiley.
Sad sam zvao SzK i ženskica mi je rekla da nije moguće tražiti raskid ugovora bez plaćanja penala (pozvao sam se i na opće uvjete poslovanja...)- temeljem promjene u cjeniku od 01.06 jer su tad nastale promjene samo za korisnike na bonove, da nema nikakvih promjena za pretplatnike.
Pas mater, strpit ću se još malo da im ne dam previše para za penale i lapapa stoko neprofesionalna.
Postoji li još koja fora?
Eto, da imate info.
"Osnovna knockout tarifa" (koju ja imam) i "Osnovna tarifa", jel to sve isto ili? Jer ako mi je sada obračunska jedinica 60sec onda mi se više ne isplati.
Znači da rezimiramo. Nije mi jasno i vidim da su samo digli cijene. Ovako ja sam prebacio broj i uvijek uplačujem 50kn nisam nikad niti jednu tarifu aktivirao osim pakete za internet i imam obračunsku jedinicu sad 60 sekundi. I sad trebam aktivirati jednom smiley ili koju već i kad mi se opet prebaci na osnovnu, imat ću osnovnu smiley i mogu opet nastavit 50kn obračunska će mi biti 15 sec. Jel potvrdio neko da je osnovna (smiley, knock out, superfrend, među nama) obračunska 15 sec? hvala na odgovoru :)
Zaspali ste, a Tele2 opet objavio novi cjenik!
Drugi ovoga mjeseca!