Izvorno postao
raky_b
hahahaha
klinci "moraju" biti 24 sata online, zbog biznisa...i kako nesto ne bi propustili na faceu ;)
imaju 3000kn za telefone a nemaju 100kn za bonove....presmjesno. ili zalosno...ne znam sta da kazem a da ne uvrijedim nicije roditelje.
iako ste od konurencije povoljniji, ovo je ipak korak nazad u odnosu na ponudu dnevnog paketa.
i zao mi je sto dnevni paket niste ostavili aktivnim, mada ima i ovo svojih prednosti.
da iznesem svoja razmisljanja:
jasno mi je da je cijena od 3kn bila promocija dnevnog paketa, te da je njegova prava cijena 7kn,ali smatram da ste trebali ostaviti korisnicima i takvu mogucnost...mogucnost da sami biraju.
no ipak, moram priznati da meni i ovako ponuda nije losa.
kao i vecina, bonbon sam kupio radi besplatnih razgovora unutar mreze i koristim ga gototvo iskljucivo samo za to. kako kod 2. operatera imam pretplatu s tim brojem i ne mogu preci na prepaid, a taj broj sluzi mi za posao i pozive ka svim mrezama, bonbon mi je dobro dosao za besplatne pozive sa meni posebno dragim osobama :)
jasno mi je da t-com,tj. bonbon mora nekako "naterati" korisnike da trose...ali to ce morati nekako drugacije a ne ovakvim paketima. prvenstveno privlacenjem novih korisnika....iako ostaje dojam da je T-comu bonbon tu tek za one kojima je sam t-com preskup i zele otici sa njega a ipak ne zele na nekvalitetnije mreze (a ne za otimanje korisnika tomatu i telcima)...pa ono, da ne daju 50 kn mjesecno drugima, bolje da makar taj iznos ostane u kuci.
znaci,po meni su paketi ok....ponuda je tu,pa ko voli neka izvoli.
najbitnije za mene osobno je da na racunu obavezno imam 40 kn mjesecno, koje moram nadoplatiti kako bih mogao ostvarivati besplatne pozive unutar mreze. za tih 40 kn sad kupim 80 minuta prema drugim mrezama(30kn) i 50MB prometa (10kn). kako SMS poruke gotovo i ne saljem, to mi i nebi falilo.
dakle, za 40 kn mjesecno dobijem 1000 minuta unutar mreze+80 prema 2. mrezama i +50MB za provjeriti mail i navigaciju (za ostale stvari koristim racunalo), sto je po meni sasvim fer ponuda.
sad mi je dovoljno 40kn mjesecno da nadoplatim na bonbon broj, dok sam za dnevni paket morao nadoplatiti minimalno 90kn mjesecno kako bi bio stalno aktivan, a nisam niti jednom iskoristio sve sto ju u njega ukljuceno, tako da iako je ovo kvantitativno manje, no ipak mi je ok.
tako da se bojim da ce bonbon, zbog ovakvih kao sto sam ja, brzo odustati od ovakvih paketa....jer sumljam da im je dosta 40 kn mjesecno po korisniku :)
Danasnja djeca:
u skoli ne prate nastavu!?
pod odmorima se ne druze sa prijateljima!?
cijele dane samo surfaju???
mora da im je jako zanimljivo u zivotu.
a na mobitelu raditi nesto dok imas mogucnost to isto i pred velikim ekranom racunala, je presmjesno.
je, da...GB su danas neophodni mnogim korisnicima, ali to su uglavnom poslovni korisnici a ne klinci iz osnovne skole, koji koriste bonbon jer nemaju za i500 tarifu. a i poslovni korisnici, kao sto sam i sam, radije ce ako imaju ikakve mogucnosti pored voice pretplate dodati jos jednu data, pa koristiti prijenosnik, nego biljiti u ekran od 4 incha 16 sati dnevno