Predao sam Zahtjev 18.4. Danas je trebao biti prijenos od 8 do 11.
Ali jos nista..
T-mobile mi jos normalno radi.
A koliko je vremena prode od kad se t-mobile ugasi pa dok proradi tomato kartica?
Printable View
3 dana je malo preoptimistično, ako uzmemo u obzir i moguću "višu silu":
http://cafe.mobil.hr/threads/73777-T...=1#post1018659
Ni sa Tele2 na bonbon, ni sa bonbona na tomato mi prijenos nije trajao samo 3 radna dana. Do 30.4 bi mu mogao biti prebačen broj ako je ovima koji prebacuju brojeve pala navala...
Problem je ako ne stigneš na vlak, broj ponovno možeš prebaciti tek za 6 mjeseci. Također, jednom predani zahtjev za prijenos nije moguće otkazati. Tako stoji u uvjetima prijenosa broja.
Nova kartica bi ti trebala biti potpuno aktivna čim ti T-Mobile izgubi signal. Pretpostavljam da je prijelaz između to dvoje vrlo kratak.
Je li se dobije poruka, ako je zahtjev odbijen!
I ja sam mislio tako dok sam bio na bonbonu sve dok nisam pročitao Vipove uvjete koje sam potpisao. Možda je tipfeler, trebalo bi potražiti istu stvar iz nekog trećeg izvora.
Ja sam s vip-a na tele2 podnija zahtjev u utorak a u petak mi je bila aktivirana 2 kartica od tele2 iznenadija sam se kako to brzo ide , ali ljudi moji nemorate žuriti bit će još puno povoljnijih tarifa.Vidjet ćete da će i u 5 mesec biti ova tarifa ili još povoljnija ja sam u to siguran. Konkurencija je jaka.
Da ali do kraja 5. I revolucija zavrsava
ispričavam se, dogodio se previd.
mislio sam da se radi o brutalnoj tarifi.
Moj prijedlog...iliti želja :)
Budući da je bila akcija 1000 sve za 55kn a sad je 500 sve za 91kn.
Bilo bi dobro da se nađe neka nova zlatna sredina sad...poput:
500 sve za 55kn ili 1000 sve za 91kn.
To bi baš bilo lijepo zar ne :cthumbup:
Volio bi da Tomato ubaci dodatne pakete interneta koje se mogu aktivirati bez obzira na tarifu.Nekada imas jos tjedan dana do sljedece aktivacije brutalne a treba ti jos parsto MB.Mislim da bi takvim prosirenjem ponude mogli dodatno profitirati i oni i mi.
Mislim da previše želiš obzirom zbog čega je Tomato stvoren...
Dobro je da smo Brutalnu dobili, tu smo profitirali, mada bi ja bio zadovoljan i sa Top tarifom da je od starta koštala koliko sad košta Brutalna. Sad mi se Top tarifa čini preskupa, jedino osvježavanje koje bi bilo dobro kod nje, bilo bi ukidanje NzUP. To bi onima koji imaju dosta kratkih čestih razgovora postalo "mini Savršena", naravno uz samo (meni dostatnih) 500MB.
Ja sam prezadovoljan brutalnom tarifom ali mislim da sa ukidanjem uspostave gube puno vise nego sa uvodenjem dodatnih internet paketa.Ne trazim nista specijalno,samo par paketa koje se mogu nadoplatit.Jedino sto ih moze natjerat na ukidanje uspostave je konkurencija.Mislim da ce se to dogodit svakako prije ili kasnije.
Da pitam forumaše. Kopao sam po Facebooku tražeći online Tomato podršku, ali uzalud. Naime, trebala mi je info o nabavci microSIM kartice i nudi li je Tomato uopće. Na FB ih nema.
Nakon toga sam poslao mail i odgovor dobio tek nakon 4 dana!
Uglavnom, odnos s korisnicima im je na nuli ili možda na jedinici. Gotovo da ne postoji on-line komunikacija osim službenih pamfleta, reklama i web stranice.
Da, za one koji još ne znaju, Tomato nema microSIM i pojma nemaju kada će imati.
Ovo im je stranica na FBu: https://www.facebook.com/tomato.com.hr
Glupo su to napravili, ja sam isto mislio da nemaju stranicu i onda sam tek kasnije slučajno naletio :)
Dobro si prošao. Neki se žale da im uređaj ne prepoznaje "odrezanu" SIM-icu i to baš Tomato dok s ostalima radi OK.
Neznam gdje da postavim ovo pitanje pa cu ovdje.
Kod prelaska na tomato jel moguce narucit original microSIM karticu, il uvijek moram sam rezat?
Hvala na odgovoru :)
Promijenilo se stanje, znači moguće je dobiti MicroSIM karticu.