iPhone 4, 4.2.1, jailbroken, osvjetljenje na cca 80%, uključen 3G non-stop, WiFi isključen - baterija drži na stand by oko 48h, upotreba oko 4h (internet, mailovi i igre).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
iPhone 4, 4.2.1, jailbroken, osvjetljenje na cca 80%, uključen 3G non-stop, WiFi isključen - baterija drži na stand by oko 48h, upotreba oko 4h (internet, mailovi i igre).
Sent from my iPhone using Tapatalk
meni definitivno nije nesto u redu...prije svega i dalje mi stoji da mi je usage i standby time identican sto god pokusao...osim toga, baterija se nenormalno brzo trosi (prije 4.2.1. se trosila manje nesto)...9h od kad sam ga skinuo s punjaca, baterija na 69%...a bio sam na faxu i stalno je zakljucan, dva puta sam se spojio na w-lan na pola minute i jedna igrica (nista specijalna) bila ukljucena 5 minuta ako...da ne govorim kad sam doma i kad je stalno na netu, nakon 13h cca ja sam na 30%
sve je iskljuceno, brightness je skoro pa na min (mozda 20%), samo lokacijske usluge su ukljucene od kojih je jedina facebook aplikacija koristila to
razmisljao sam restore napravit, vjerojatno i hocu kad nadjem viska vremena...samo je jailbreakan, unlock mi ne treba
push mi nije ukljucen uopce
Clean restore, bez povlacenja backupa. Ako ni onda ne bude radila baterija, onda je nesto drugo
Jel ovo normalno za iPhone 4 trajanje baterije? Na 3GS sam znao dobro koliko traje, ali ovo mi je kao malo premalo. Mozda se baterije jos nije formirala jer ga imam tek tjedan dana.
Evo kako je namjesteno i na sto je potroseno: JB 4.2.1, brightness na 85%, vibra, push upaljen, wifi stalno upaljen
Potrosnja
Igre oko 2.5-3 sata (predobro izgledaju na retina displayu pa mi nikad dosta :) )
Razgovor 1.5 sata
Internet oko 1 sat
http://www.pohrani.com/f/47/Yw/8NovC9X/img0046.png
Da, to ti je to. Bez koristenja ipoda 4-5h usage time mi je. Ipod trosi do 3% po satu.
Evo mala pomoc za duze trajanje baterije. prijatelj i ja smo kupili u isto vrijeme iphone 4 i odmah nakon prva dva dana moja je baterija trajala duze od njegove , treci dan sam ja JB svoj IPHON , a on se nije usudio svoj...i opet se njegova baterija brze trosila. zasto neznamo ??? nakon što sam JB njegov IPHON baterija mu konacno pocela normalno trosit..
E sad, kad sam ja imao havariju pa upgredao pa downgredao softver i opet JB , tada meni pocela baterija divljat. Jucer nasao neki program na instalusu- Battery doctor, pokrenuo sve po uputstvu i sad mi baterija od jutra do sad na 85 % a pricao sam ukupno oko 40 minuta i imao pokrenutu navigaciju oko 30 minuta(navigon) i jos prckao po nekoj igrici ...
Uglavnom sad je opet sve OK , pa tko ima problema nek proba s tim prog. nema kaj izgubit.
Kakva su vaša iskustva s eksternom baterijom, koliko je dobra i pouzdana? Da li je puniti samostalno ili dok je spojena s IPhone-om?
Uglavnom nemres punit externe kada su spojene na iPhone, imam ja jednu, kad se iPhone napuni, ili dok ga ne punim, ustekam externu, ili prek noći. (imam i 2 USB kabla tak da mogu punit i iPhone i externu ak je hitno).
Ugl uzmi sa sto većim kapacitetom :)
Naravno ovisi i do proizvođača baterije, nisu sve kvalitetne. Ja sa svojom zadovoljan :D
Ja sam preko ebay narucio neku no name ima 1900 mA. Piše u upustvima da je preporučljivo puniti je zajedno s Iphonom tj. kad je spojena na njega. Ne znam kako ti misliš da se nemoze.
Ja ti to ne bih preporucio, pogotovo od no name proizvodjaca.
Slozenost i opasnosti punjenja samo jedne baterije mozes pogledati ovdje http://www.mpoweruk.com/chargers.htm, rado bih ti to pojednostavnio ali baterije su zapravo puno kompleksnije no sto ljudi misle a ovaj link sasvim strucno objasnjava problem. Uglavnom, istovremeno punjenje baterije i iPhonea ne samo da nije preporucljivo vec je vrlo vjerojatno i opasno
Nije pisalo obrnuto. Iako je i meni čudno da se to može. Međutim, kad je spojena vanjska baterija, prvo se puni unutarnja a onda vanjska. Tako piše u upustvima. Mogu vam ih slikati pa postati na forum.
Kako vi koristite vanjsku bateriju, kada znate da je napunjena (valjda samo po onim led indikatorima?), i kako je čuvate (punu ili praznu) kad je duže vrijeme ne koristite?
imam jedan problem nadam se da mi neko moze pomoci ,imam 3g iphone i ispraznila mu se skroz baterija stavio sam ga na usb da se puni i evo ima neki kao znak groma i crvena se ne mice nikako , a cim ga stavim na uticnicu odma pokazuje kao uticnicu i grom na bilo koju da stavim , a na usb ga drzim vec 40min crvena se nije pomakla hoce li se napuniti ikako ili sta vec moram da radim...hvala unaprijed
pa ako se nije u 40 minuta napunila, možda je problem sa baterijom.
Probaj ga ostaviti jako dugo na punjaču, možda krene..
možda si ga spojio na stari usb 1 koji ne daje dovoljno struje, spoji na usb 2.0..
i ako ga punis na usb 2.0 ce mu trebat duze jer ti taj port daj 0.5mA a iP ti se inace puni preko ORIGINALNOG punjaca na 1mA...dakle najbrze i najsigurnije punjenje, original Apple punjac...
bas je negdje bio dobar clanak zasto on kosta 30$, ugl u njemu ima pun k elektronike i zastite koje nema na aftermarket punjacima...
Stavi ga na punjene s original kabelom i punjačem... i u struju, ne u USB.
Zadnje punjenje mi je trajala dosta dugo, 2 dana i 5h u stand by-u i 9 sati uporabe, stavio sam ga na punjac kad je bila na 20%...
Zaboravio sam uslikat SS
Vlasnici iPhone 5. Jel ovo OK ili?
http://www.pohrani.com/f/2u/KV/3HRCjlzq/photo.png
Jel ti malo to :) ?
Da :) Ali tek je drugi dan tu, moram jos vidjeti kako se ponasa
Ali da trosi vise od 4S na 6.1.1 - trosi