Imam još jedan prolemčić..ne čuje mi se zvuk na igricama..jedno vrijeme je radilo ok a sad je odjednom zanijemilo :rolleyes:
Ima li to veze sa firmware-om?
THX! :)
Printable View
Imam još jedan prolemčić..ne čuje mi se zvuk na igricama..jedno vrijeme je radilo ok a sad je odjednom zanijemilo :rolleyes:
Ima li to veze sa firmware-om?
THX! :)
Taman se vratio iz EMSC-a.
A sad, isprobavanje... :comp:
BTW, @BonoVox, nisam siguran da taj problemcic bas spada u ovaj thread... :rolleyes:
Jedno pitanje...
imam K700i sa verzijom R2A041 i namjeravam napraviti update, naznvao sam EM i kazu da je 120kn ali da na odgovaraju ako se mob zbloka.
Kolko je to cesta pojava i dali vrjedi riskirati??
Hm, meni to nisu rekli... Samo su napomenuli da proces moze potrajati duze ako update ne uspije od prve. Ako mene pitas, ne moze se to toliko zblesati da oni ne mogu popraviti. ;)
Ja sam inace kod njih radio dvaput upgrade (R2A041 -> R2L001, pa R2L001 -> R2AE033), i nijednom nije bilo problema. Znam da je to premali uzorak da bi izvlacio zakljucke, ali mislim da se ne dogadja cesto da nesto toliko podje po krivu.
BTW, ako imas garanciju, onda je update besplatan. Meni su oba upgrade-a bila besplatna. :)
Meni je sasvim slicajno pao k700i u ruke sa softwerom r2ay004 i ja sam skroz zadovoljan. nti jedan od problema o kojim se priča po forumima ja nisam primjetio. osmi sto se slika malo zamuti, al to ne smeta jer za fotografije koristim digitalca.