E pa ja sam probao, ne radi. Tipkovnica radi ko luda, ali ako promjenim ime nema funlighta.= Citat =:
Izvorno postao zrino
Printable View
E pa ja sam probao, ne radi. Tipkovnica radi ko luda, ali ako promjenim ime nema funlighta.= Citat =:
Izvorno postao zrino
Same here... Radi samo tipkovnica :(
Neznam ljudi šta da vam kažem. Cijeli postupak koji sam napravio je da sam odzipo file i promjenio ono njegovo ime u funlight.pat, isto ko što je u telefonu. I napravio upload. Ako ste kojim slučajem brisali original funlight.pat iz telefona i restartali mob, mogli bi imati problem. Jer ja sam ga imao. Isto ga nisam mogao natjerati da proradi sve dok nisam digao friški xxx056 na telefon. Mobitel ga nikako nije htio koristiti iako je bio tamo. Čak nije bio ni onoga nokturno.......
= Citat =:
Izvorno postao zrino
Ja ga nikako ne mogu natjerati da radi, tj. radi samo tipkovnica. Probao sam 8 razlicitih funlight fileova skinutih s Howarda, na svakom samo tipkovnica radi, nista vise. BTW, imam 4FR/056, ako to ista znaci...
TRIPLETS_G_0B.09.45R
SE6446AXXF1-0F8
nocturne, event lights on, funlight.pat gore navedeni... tipkovnica+vanjski display blinkaju istovremeno...
jel bi trebala postojat razlika izmedu nocturne i ostalih stilova, jer kod mene je nema :)
da li si shvatio zasto nama ne radi zmiganje vanjskog displeja= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Jok. Nula bodova.
Evo i ja sam malo prčkao po svom novom v550 pa da iznesem svoja zapažanja. Uspio sam aktivirati na blink ext. lcd-a, ali nakon bezbroj pokušaja. Prvo sam omogućio funlights u 0032-001. Imao sam isti problem da vanjski lcd nikako nije htio proraditi. Onda sam već iz očaja probao s onim zadnjim datotekama koje je Spazmo napravio za nekog Borisa ( V3XX) i tek s tom kombinacijom sam dobio da mi vanjski lcd blinka. U setiranju svjetla zvona imam samo jedan stil ali radi super. Pa ako nekom treba mogu poslati na mail ili skinite s ovog linka HoWo Boris
Šljaka i na e550
= Citat =:
Izvorno postao tzac
daj mi reci, dolje u sigu ti piše da si složip SMS brojač od 0 do 450 na V550, točno? ako je, ajd molim te napiši kako?
živio
e a s kojim si programom ukljucio funlight jer meni niti jedan ne pokaze tu opciju= Citat =:
Izvorno postao tzac
= Citat =:
Izvorno postao bulletdb
prvo moraš imati taj file funlight.pat u /a/mobile/audio...nakon toga to možep uključit pomoću recimo seemplayera (RingLights opcija) u seemu 0032_0001
@Inovator
Sorry, od svog oduševljenja postignutim naravno da sam previdio da brojač SMSa ide i dalje od 450 prema nuli. Ispravljen potpis. Sorry još jednom....
A što se tiće aktiviranja funlight-a sve stoji kako je Inovator rekao
Nego nakon dva dana testiranja ove opcije primjetio sam da mi se nekad kad je aktivirana ova opcija mob zaglavi nakon što se otvori poklopac kako bi se javio na poziv. Npr. od 10 poziva jednom zaglavi. Nastavi zvoniti iako je poklopac otvoren i ne reagira na tipke. Tek kad pozivatelj prekine poziv, mob dođe sebi. Tako mi je prvo oduševljenje funkcijom pomalo splasnulo. Sad ne znam jel to do inače bugovitog originalnog flex/flash-a ili zeza funlight.
Pozdrav
Evo nastavio sam tragati za drugim funlight-om koji mi nebi svako malo blokirao moj V550 mobač, te sam sad našao verziju pomoću koje radi samo blink tastature, čak ima mogućnost podešavanja vrste blinka ( što ranije nije radilo tj. svi tipovi svjetla zvona su imali isti stil ) i što je najvažnije, ne smrzava mob. Samo sada vanjski lcd ne blinka :-/ . Trebalo bi po ovom funlight-u pokušati aktivirati vanjski lcd. Kopam po hex-u pa ak mi proradi javim.....
Pozdrav
da li mozes staviti za download tvoj seem 0032 da probam= Citat =:
Izvorno postao Inovator
= Citat =:
Izvorno postao bulletdb
pošalji mi svoj na mail, pa ću ti uključit.
za mail, javi se na PM.
------------
24.12, 00:15>poslano
Blink tipkovnice radi i na v525 sa origigi Vodafone softom, ali nažalost radi samo to. :cry: Probao sam brdo funlight.pat verzija sa HoFo-a, ali blinka samo tipkovnica, što i ne nalazim baš korisnom funkcijom.
= Citat =:
Izvorno postao boombadill
no hard feelings, ali ja iskreno ne nalazim ništa korisno u tom blinkanju... ta opcija mi je samo ono stand by, nek se nađe, ako može... no ne koristim ju.
no, zanimljivo je, kako je taj funlight.pat moćan file, mnogo parametara vezanih za display je u njemu. a opet, display radi i bez njega
Rekoh i ja, ne nalazim to previše korisnom funkcijom. Možda da mi external LCD blinka, bilo bi korisno u nekim situacijama, kada je mob u silent modu.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
No mene više veseli činjenica da smo otkrili još jednu stvar koja radi bez flexanja na v600 ili 620. :thumbup:
Blinkanje tastature je beskorisno. I velikog displaya isto tako. Ali blinkanje vanjskog displaya kod dolaznog poziva dok je mob zatvoren je korisna stvar. Meni često mob zna bit na SILENT, bez vibre i zvuka. Zato sam i kupio onu svijetleću antenu: kad mi već display ne žmiga da vidim da imam poziv.
Znam da se display upali kad dođe poziv, ali ne privuče pažnju kao kad žmiga.
Spazmo, tip na HoFo-u, napravio je većinu funlight.pat fileova koji kruže tim forumom. External display blinka čak i na v220 i vjerojatno bi uspio srediti da blinka na svim vXXX, ali nema na čemu testirati. Ja ga zamolio da pokuša i za v525, a dal' će imat volje, ne znam.
Mislim da sam vidio taj post :thumbup:
Tko zna, možda konačno proradi i nama smrtnicima
Ljudi,nisam bas pratio ove teme sa funlight-om,al me to pocelo zanimat pa sam malo procitao i vidio da imamo sa tim problema.I tako ja malo trazio,pa kazem,hajde da i ja to provam.I stavim sebi u mob funlight iz posta broj 58(link sta je tzac stavio).I probam prvo tipkovnicu-RADI! :) Super!
I kazem ja-idem vidit sta ja sa vanjskim ekranom,kad ono RADI,tj zmiga na pozive.Neznam kako,al vidim da ste vi imali ogromnih problema,a meni je iz prve upalilo i sve funkcionira ludilo.
Kazem,nisan pratio to redovito,pa mozda ovo sta san ja napisa sada nije nista novo vec neko staro otkrice,al evo,morao sam to napisati.
P.S:imam v525 sa svim orginalima,osim naravno seemova.Mozda je u tome svar,tko zna :)
Meni na V525 ne blica vanjski ekran. Softwere se vidi iz potpisa.
Welcome to the club :-/