Ajde budem i ja onda pogledao malo po youtubeu... težina mi ne smeta a specifikacije mi izgledaju dobro. Imam mjesec i pol dana da joj kažem da li da mi ga donese ili ne ali po ovome što sam vidio blizu sam da ga uzmem.
ma ako ti težina ne smeta, definitivno nećeš pogriješiti. a i ima te svoje dockove, bluetooth tipkovnicu i još neke dodatke, stvarno je to moćan uređaj. ja imam tegru u svom atrixu, ne mogu ti opisati kako je to moćna platforma. a tu je još i honeycomb, vjerojatno će bit i mogućnost nadogradnje na ICS kad izađe do kraja godine... ma nema šta, pogledaj reviewe malo i opleti. i da, obavezno javi ako se odlučiš uzeti ga.
Ja osobno ne bi uzeo,imao jednog jedva prodao..toliko sitnih nedostataka i frustracija..nedostatak aplikacija..
Naspram ipada poluproizvod,sto i sama prodaja pokazuje..bolje galaxy 10.1 uzet ili ove nove koji dolaze..
Inace preferiram android i imam galaxy s2,ali sto se tiče tableta iako je iOS dosta zatvoren,ipad2 daleko sve skupa najkompletniji proizvod/tablet..
o tebi i tvojim frustracijama smo čitali davno u ovoj temi ako se ne varam, baš sa tim xoomom. kada si ga ti imao, android je bio na 3.0 verziji. danas više nije 3.0. puno rupa je zakrpano i sad radi.
imao ga je pajo na testu, ako vidi post, bude on rekao iz prve ruke. software je ionako uvijek riješiva solucija. bar po mom mišljenju.
Ajde super!!
Jer je meni androdi na galaxyu 10.1 odlično radio..ne vidim zas onda ne bi i tu..
+ali ako se ne varam počele su špekulacije o izlaska novog ubrzo?ukoliko je tako,pricekao bi sa kupnjom..
da, navodno se kuha xoom 2, ali ako ćemo tako, onda nikad ne bi ništa kupio. još nije ni rumor neki izašao, a kamoli konačan proizvod. bit će, ali neće tako brzo. bar u sljedećih mjesec dana još neće. uglavnom, ICS će doći na sve tablete, tako mislim da neće imati problema ni sa ovim xoom-om. tegra 2 je unutra, sumnjam da će brejkat. a danas je konačan broj aplikacija za tablete puno veći nego prije, a i puno ih je već prilagođeno.
Ne kužim se toliko u tablete, šta je to ICS?
Ice cream sandwich :D Sljedeća verzija Androida (4.0).
Da malo podignem temu..
Vezano za xoom i poruke, ja u njemu imam voice karticu, i sad čitala sam po forumima da on ne podržava sms, eventualno da se može instalirati aplikacija koja sinkronizira sms poruke sa nekog drugog android uređaja.
Ali meni dođe sms poruka na xoom, vidi se kao notification, mogu samo pročitat i to je to. Ne mogu nigdje naći gdje bi se nalazile te sms poruke.
Pa ako je netko više upućen u to od mene, bila bi zahvalna na pomoći :)
Ima aplikacija, nije besplatna(možda je ima po siteovima, ipmart, mobilism)
Tablet Talk
Tema na XDA
Thnx na info, ali nazalost nema nigdje za skinut, a preko marketa ne mogu jer nemam kreditnu karticu..
evo, uploadao sam je za tebe.
usput, skini si aplikaciju blackmart, tamo imaš jako puno dobrih i krekiranih aplikacija.
Hvala na aplikaciji, ali koliko vidim ona funkcionkra tako da sinkronizira poruke sa android uredaja, tj da mi dolaze poruke sa broja kojeg imam u mobitelu.
ja bih da mi dolaze poruke sa broja kojeg imam u xoomu...
I po kojem tutorialu ste radili root? Na XDA sam pronašla nekoliko načina pa ne znam koji da odaberem :)
Ne bih da ispadnem glup, ali pričate o SIM kartici u XOOM-u. Jel tako?
O čemu se onda ovde radi?
Koliko vidim, zvanično samo novi xyboard ima GSM...HTML kôd:http://www.motorola.com/Consumers/US-EN/Consumer-Product-and-Services/Tablets/ci.MOTOROLA-XOOM-with-WiFi-US-EN.alt#anchor
niti xoom, nit xoom 2 nema klasičan gsm, tj ne možeš slati poruke i razgovarati (iako se da krekati)
ali x i x2 imaju podršku za 3g mreže, tako da za to treba sim kartica (iako i to ovisi o modelima, jer ima samo wifi varijanta)
Ma ne treba mi razgovor i sms, samo 3g. Zbunilo me to što na motorolinom sajtu nigde ne pominju 3g konekciju, pa rekoh da se ne zeznem...
Hvala pajo2!!!!
xoom 2 nema podršku 3g-a uopće. niti jedna verzija
http://www.gsmarena.com/motorola_xoo...ition-4306.php
http://www.gsmarena.com/motorola_xoom_2-4305.php
http://www.gsmarena.com/motorola_xoo...mz505-4307.php
ima x2 u americi podršku za data konekcije, jer se prodaje kod verizona
a u europi čim ga uzme neki operater, izaći će 3g varijanta
čini mi se da će model biti mz618
data + wifi kombinacija?
I naš konačni odgovor je? :D
A konačno pitanje je, ako ja sutra kupim Xoom (2) i uzmem kod provajdera SIM karticu, da li ću moći negde da je stavim u Xoom i da se konektujem tako da mogu da otvorim sajt www.google.com? :D:D:D
CDMA u SAD-u nema SIM karticu, uređaj se veže za pretplatničku liniju...ali, nebitno ;)
poanta koju sam htio istaknuti je da kad uređaj dođe u ponudu operatera dobije podršku za podatkovnu vezu, što je i razumljivo
verizon nema sim, al europljani ga imaju