Mislim da nije fer usporedivati ekrane na smartphonima sa ekranima obicnih mobitela :)
Naj softwer sto ima obicni mob je naravno SE a sto se tice smartphona symbian. Iako mi se cini da ce i tu utrku pobijediti veliki M.
Printable View
Mislim da nije fer usporedivati ekrane na smartphonima sa ekranima obicnih mobitela :)
Naj softwer sto ima obicni mob je naravno SE a sto se tice smartphona symbian. Iako mi se cini da ce i tu utrku pobijediti veliki M.
pa to je skoro jedina stvar koju mozes usporedivar ako cemo pravo.= Citat =:
Izvorno postao konj
SE da ima naj software? Daj molim te...= Citat =:
Izvorno postao konj
Series 40 ima najjacu podrsku J2ME programa. Dok ih SE broji u desetcima, S40 ih broji u stotinama
nije on mislio na uiq vec je mislio na "obicne" SE-ksone.
Ispravljeno...
SE već dvije godine zaredom (ili 3, nisam siguran) ima najbolji telefon na svijetu. Podrška J2ME programa?!?! Halo?!?! Radi se o dimenzijama zaslona, AFAIK i SE i Nokia podržavaju istu verziju J2ME-a...= Citat =:
Izvorno postao Cykke
Samo sto SE ima puno jaci procesor pa java na SE ide brze i igrice su ljepse :) (opet pricam o "obicnim" uredajima) A jos imaju i veci ekran nego nokie :)
e tu si u pravu potpuno
Sta su S40 J2ME igre kompatibilne sa SE?
bojim se da nisu ,niti jedna ne radi zbog sonijevog velikog ekrana
Koliko se sjecam za S40 je bilo puno vise programa nego za SE.
Od kada imam Symbian, vise ne pratim druge platforme, ali mislim da je S40 jos uvijek u prednosti sto se tice broja aplikacija.
o u prednosti je samo sto app nisu bas kompatibilne