Samo preko iPoda.
Nista specijalno. Kao i na 4.0.2.
cuo sam da ima jailbrake za iphone 4, jel istina?
ja sam ga stavio i prezadovoljan, ali sam se vratio na 3.1.3 radi jailbrake-a. Dosti brze otvara sve od 4.0.1, a kamoli od 4-ke. Neki pricaju da 4.1 nije brz kao 3.1.3, ali meni se čini da je 4.1 brzi. To primjecujem na dijelu kad miljenjam stranice u meniu i onaj dio kad otvoris prozor i kad prozor te aplikacije ide od sredine ekrana i povećava se (to ide fluidnije na 4.1) nadam se da ste skuzili što sam htio reći :)
Baš mi je drago čuti vaše mišljenje Kad sam prvi put upgrade-o 3.13 na mom iphone-u 3GS-u na 4.0 imao sam osječaj da sve radi nekako manje fluidno 4.01 kao da je malo poravio situaciju onda sam napravio Jailbrake i sve je radilo O.K. ali sa malo više sitnih bugova kako stvarno ne trebam JB jer sve prebacujem preko računala a ti sitni bugovi me nerviraju napravi sam upgrade na 4.1 i imam osječaj da stvarno sve radi fluidno kao i na 3.13 sa dodatnim mogučnostima. Mislio sam da je osječaj subjektivan ali izgleda da su ipak složili dobar OS.
Ja imam na 3g 8gb 4.1 OS i stvarno je brzi i bolje sve skupa radi jedino banana je malo kaj nema JB jos ali doci ce i to skoro:)
Ja sam vidio za 3g,3gs da ima za iphone 4 neznam al vjerojatno se da sam imas se sta namucit za to ,najbolje odi neki servis kaj flesha iphone pa pitaj jer ovako ces sati i sati izgubit
Jel netko downgrade 4.1OS na nize tipa 4.0 il nes tako i daj pls stavite link za stranicu ako ima tnx:)
Downgrade iOS 4 to OS 3.1.3/3.1.2 (iPhone, iPod Touch)
Downgrade iOS 4.1 iPhone 4, 3GS, 3G and iPod touch to iOS 4 / iPhone 3.1.3 / 3.1.2 [How to Guide]
Nisam radio jer nemam iPhone. Radiš na vlastitu odgovornost. Ako shebeš iphone nemoj me krivit. Prema komentarima tutoriali rade.
http://cafe.mobil.hr/threads/68850-V...l=1#post944364
evo tu si pogledaj sve ti je lijepo objašnjeno
Pa ljudi, ima sta novo sa JBom? Vidim da ima na netu beta za redsn0w, al, bolje ne betu... :D
I jel se zna nacin jailbreaka?? :notooth: ce bit onaj slide to unlock, mislim da mi je neko reko da ce bit, al se ne sjecam :D
Ah, znao sam.. :D
Inace, jel se isplati radit ovo? http://www.crispytech.com/2010/07/15...0w-0-9-5-beta/
Mislim, BETA je, tak da neznam..
Nemam ja ajFon, imam ajPod x) inace, radi normalno kak se spada na ipodu onda? Il da se cupam i cekam da izbace finalnu verziju :D
redsn0w za Mac je izašao, jučer još. Za JB je OK, ako treba unlock onda NE KORISTITI. Meni ne treba unlock nego JB - ali nemam Mac. Veli "Windows version coming soon"...
Uuuuuh! Ja bi JB na iPodu! Ako cu bit u mogucnosti, napravim ga kad izajde, pa javim dojmove prvog jailbreakanja u zivotu (pri tome mislim dojmove jailbreaka, ne kakav je osjecaj jailbreakat ga...)
Evo prvi JB za iOS 4.1: sn0wbreeze v2.0.1
Nisam još probao, al navodno radi sve 5. Ako je netko probao, nek' javi...
Pitanjce, koja je razlika izmedju snowbreeze, greenpoison i svih tih JBova?
Meni je snowbreeze napravio custom firmware al nikak nisam mogao restoreat, kasnije sam skuzio da mi treba iReb da mi ne izbaci error pa cu navecer opet probati updateati na custom 4.1
Ja sam pokusao s tim ali ne radi na 3g-u bar meni ne a nije mc model
uspio sam i ja i sve je ok... nema problema...i draže mi je kad si odmah stavim sve kaj me zanima tako da se ne gubi vrijeme s cydiom ... dobar jail...zasad
sve dobro i sad nemam operatera vise.. nemoze mi nac operatera.. stalno mi pise trazenje...jailal sam taj 4.1. imam 3g