ne želi otvoriti stranicu???
probao sam i alternativnu i brisao i history i resetirao iphone i ništa...???? :cry:
znači mislim na stranicu jailbreakme.com u safariju
Printable View
ne želi otvoriti stranicu???
probao sam i alternativnu i brisao i history i resetirao iphone i ništa...???? :cry:
znači mislim na stranicu jailbreakme.com u safariju
ne radi trenutno, kod njih je greska
misliš li da će raditi na popravku ili je to već "stari" jailbreak pa se ni neće truditi???
fakat sam jadan jer sam budala išo radit restore s 3.1.3 na 4.0.1 ručnim putem jer na itunesu više automatski ne postoji 4.0.1 i izbrisalo mi se kompletno sve s iphone i sad mi još kao šećer na kraju ni ne radi stranica za JB... :(
ma moraju popraviti, nekidan je tek izasao taj JB
ja i ne dođem do downloada jer mi javi (nakon pokušaja downloada) "file received was invalid" i ponuđene komande "retry" i "quit"
3G 16G
verzija 4.0.1 (8A306)
model MB501CR
Zna li neko0 pametan zašto se to dešava. Mob je prazan sa 14.5 GB slobodnog prostora
ne radi ni mirror
ima na http://www.jailbreakme.com/
mislim da je to isto
Pozdrav! Imam 3.1.2 mc model Jailbreakan i odključan. Dali postoji način bez spajanja na PC i balackrain pokretanje iphone-a nakon blokiranja ili gašenja uslijed istrošene baterije.
Dakle da ponovim , dali postoji neki drugi postupak paljenja na punjač a da ostane odključan, da mi radi vip kartica bez PC-a i blackrain-a ??
JB sa Spiritom ili Jailbreakme.com? Oni su ti untethered.
Ako sam dobro shvatio pitanje.