snimanje u 720p mi je super, stvarno svaka čast!
Printable View
snimanje u 720p mi je super, stvarno svaka čast!
Daj reci jel normalno snima u 720p?
Nista ne trza?
ma kamera je katastrofa...trza za poluditi!!! :( kako je moguce da ti ne trza????
Mozda to zavisi koji rom imas gore
Nek napisu ljudi dal im trza ili ne
eto sada sam iso isprobavat i vise ne trza! ispricavam se! :) mozda mi je jucer trzalo kada sam napravio update a nisam ugasio mob...ko ce ga znati...uglavno sada sve dobro radi. Moja ocijena: video je dobar iako mi se cini da je od iphone-a 4 puno bolji....
jos jednom isprika ali jucer mi je trzalo, falu bogu danas ne!
dakle, video ne trza vise? moze li mi netko potvrditi o koliko fps-a se radi?
i da li su na svim rezolucijama isti fps-ovi?
vidim da neki imaju drukciju galeriju nakon update-a na froyo, dali se jos nekom promijenila??meni je ostala apsolutno ista...
Ja sam isto svoj updejto i već sam naišo na grešku kad resetiram mobitel i kad me netko zove nije mi više ono pull down to answer nego ima accept i reject il tako nešto uglavnom imam jedno do drugog ponuđeno ono primi i odbaci nema onog da moram vuć sa (pull) i normalno je onaj 3d zeleni droid i nakon jedan dan mi opet bude ovo pull down ko da nestane ovo accept i reject a s tim pull i dalje bude ovaj novi droid 3d,a kolko znam tog nema za namjestit nigdje da maknem taj pull,jel zna netko u čemu je to problem jel to greška il šta ?
Taj pull down je kada ti je mob zaključan, a tipke se pojave onda kada je otključan. Afaik :)
ahaa sad sam vidio da,hvala.
evo za one koje zanima...
u mracnoj sobi sa upaljenim svijetlom frame rate je 10.7 fps, naravno u hd-u
Može li netko iz vlastitog iskustva preporučiti rootani Froyo ROM sa A2SD+?
Ja uopšte nisam ni rootao, bojim se malo hehe.
Mislin da je mozda malo prebrzo izasa 2.2. Dosta ljudi se zali na razno razne sitnice sve mi se cini da ce bit jos jedan do dva update-a il zakrpe.
Help!
Imam HTC Desire kupljen pred koji dan od Vipa.
02.08. mi je update servis javljao da mi je dostupan Froyo, no kako je baterija bila na minimumu, odlučio sam pričekati dok ne dođem kući i spojim ga na kabel, pa update nisam napravio.
Sada mi više ne nudi nikakav update, i kada odem na Menu -> Settings -> About phone -> System software updates -> Check now, kaže "Your phone is up to date". No, nikakav update nije napravljen.
Desire nije rootan, niti sam na njemu radio kakve sistemske izmjene.
Zna li tko kako da dođem do froyo updatea? (bez da rootam telefon i skidam image)
EDIT:
nema veze, našao sam rješenje na:
http://www.geekword.net/manually-ins...yo-htc-desire/
Ok, u čem je fora?
Zašto netko može skinuti update, a drugima javlja "Your phone is up to date"?
Telefon je kupljen u VIP-u i nije zaključan (radi s karticama ostalih operatera, ako se to podrazumijeva pod "zaključan")
Zato jer vjerojatno ne daju svima istovremeno update (jer bi im srušili servere).
Jucer kad sam gledao javio mi je da ima update, al nisam imao wi fi pa reko budem danas... sad gledam i kaze da nema.... u cem je fora.. sta napravit
biće opet kao i s onim prijašnjim updejtom...5 dana ima pa 5 dana nema,btw jel ti uređaj rootan?