Ako bude mobile, svakako bi trebala biti opcija na dnu stranice, da se vrati na normalnu stranicu (izađe iz mobile verzije).
Jer automatski prebacuje na mobile pa se nebi mogao vratiti ako ti nešto treba, a na mobile ga nema.
Printable View
Ako bude mobile, svakako bi trebala biti opcija na dnu stranice, da se vrati na normalnu stranicu (izađe iz mobile verzije).
Jer automatski prebacuje na mobile pa se nebi mogao vratiti ako ti nešto treba, a na mobile ga nema.
Ljudi gdje da skinem tepatalk za optimus? sad pisem sa njega ali sam na forum usao preko browsera...
LP
Ja ne razumijem čemu rasprave...pa svaki iole ozbiljniji forum ima podršku za tapatalk
Ima sada i ovaj forum podršku za Tapatalk.
Još se samo oko mobilne verzije treba dogovoriti (za one koji nemaju mogućnost instalacije Tapatalka).
dobro bi dosao jel nemaju svi tapatalk, ja ga imam na iPodu, znaci sam kad sam doma (vecinom), al ak nemam pristup wi-fi mrezi, moram ic na glavnu stranicu, koja nije bas mala :-/
Može li mod zaključati ovu temu? Ili bar da zaključa anketu jer se stalno pojavljuje u "Novim postovima" a nitko niš ne piše.
Glasovanje je bezveze, rezultat se vidi tak da ono - game over :D
Done and done.