da. zakaj pitas? igrice je prehebena. svida mi se kak su to izveli u 3d
Printable View
da. zakaj pitas? igrice je prehebena. svida mi se kak su to izveli u 3d
da li radi na N7610???
Meni od igrica radi samo SONIC.Neke sam igre slozio ali nije bilo onih .dll filove kad sam ih skinuo pa je mozda zbog toga?Ili bi trebo novi firmware(ako netko zna gdje se moze skinut nek kaze,i mogu li to sam usnimit u mob?i kako?)?
ma mozes molit boga da ti pomogne, ali nece radit, igra. osim ako ne postoji patch. problem je u ekranu koji je na ngage 4096boja, a na ostalim symbian 65k ekran
Ma stari nije stvar u ekranu nego u samoj igri zato neke rade a neke ne. Trebala bi se nokia odlučiti pa portati sve te igrice na sve s60 mobitele, a ne samo n-gage. :D= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
da, koja bi onda bila svrha n-gage
Pa to je ipak konzolica bilo bi puno lakše igrati na n-gage nego na ostalim mobitelima (za mene je to glavna prednost n-gagea što je lakše igrati igrice), ali bar bi im prodaja porasla pa bi više igrica imali. :thumbup:
Na 7610 igranje igrica je mukotrpno,zato mozda uzmem ngage.Ali nebi bilo lose da su te igre za sve symbiane,jer bim porasla prodaja i to dosta
jedan od razloga što nisam zamijenio n gage sa 6600 je igranje njenih igara bez problema (ostali su da mi ne treba kamera i obožavam usb konektor)
Jeste. Ja imam oba ta tela, i daleko lakse je igrati sa n-gageom. Pa zato je i stvoren :)
ljudi jel ima neko mobil football manager ja imam ali je beta verzija i nemoze da se snimi igrica nikad jaca
E imam i ja tu verziju, načuo sam negdje da poslije te verzije nikad nije izašla full verzija tako da nevjerujem da ćeš naći full igru. Ali ako nađeš javi :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao djole33