pozz, vidio sam oglas di tip prodaje desire za malo manje od 3000 kn nov zapakiran i s jamstvenim listom... jel to moguce? jel to realna cijena ili moguca prevara?
Printable View
pozz, vidio sam oglas di tip prodaje desire za malo manje od 3000 kn nov zapakiran i s jamstvenim listom... jel to moguce? jel to realna cijena ili moguca prevara?
Realna je ako je kupljen kod ovlaštenog distributera sa istom takvom garancijom. S druge strane, nađe se Desire i za puno nižu cijenu (oko 2500) kupljen u Vipu.
Možda korsna informacija za buduće vlasnike: mob ne prepoznaje one stare, crvene tele2 kartice (veliki čip). Note bijele kartice rade.
Moram ujutro po novu, jbga..
Koliko je Iphone bolji i dal je bolji od Desire-a .... - aplikacije - ??
Postoji dio foruma za usporedbe modela!
http://cafe.mobil.hr/forums/18-Usporedbe-Modela
pa ako se dvojiš između ta dva (ili više mobitela, otvori tamo temu)
koliko vam treba da vam se htc desire ugasi...meni traje od 1 do 2 minute...malo mi se to cini dugo....
da, niti HD2 ne prepoznaje one prve TELE2 kartice...bijele i novije prepozna bez problema...
Što se tiče aplikacija dodatnih za instalaciju tu naveliko iPhone vodi, ali sami osjećaj mobitela i mogućnosti mislim da android vodi. Ovisi što želiš i voliš ;)
niti 30sec
Jel postoji kakav način da se SMS poruke vide zasebno u Received i Sent folderima? I recimo kad hoću poslati novu poruku i tražiti osobu iz imenika, onda mi u tom imeniku prikaže sve kontakte tj. facebook, phone i SIM, tak da neke osobe imam po više puta a zbog facebooka imam i neke kojima uopće nemam broj. U People sam si to vec sve slozio da mi prikazuje samo memoriju telefona i neke osobe sam linkao s facebook accountom i to je ok. Ali kod biranja kontakata bilo za poziv bilo za SMS on stalno prikazuje sve. Jel postoji kakva opcija da se to ispravi?
Ajd kad je tema sve i svašta da ovdje pitam.
Kako pomoću moba izvuć GPS koordinate. Probao sam slikat sliku s uključenim GEo taging-om, ili pomoću Maps-a ali bezuspješno. Recimo Maps me lipo pronađem ali nemam opciju kroz meni da mi prikaže koordinate. Da li postoji (a sigurno da postoji) kakva app za takvo nešto?
Hvala.
Ima ih hrpa. Evo jedan koji ja imam: GPS Status
Ja u tu svrhu koristim Maverick, nije besplatan, ali ima i Lite verzija koja jest...
jel se moze kako izbrisat Peep, news, stocks, calc (stavija san drugi), talk i tako ti programi sta dojdu sa desireom koje stalno rade u pozadini a nikad ih ni nekoristim?
Jedna opcija je da instaliras neki task manager, pa da ih preko njega ubijes, da se ne vrte u pozadini.
Druga opcija je da ih stvarno obrises, medjutim AFAIK to se moze samo ako imas rootani mobitel...
pozz...nakon dvojbe izmedu htc-a i novog samsunga (kojeg kod nas jos nema),mislim da cu ipak uzet htc desire...moze mi neko rec...koji su najveci nedostaci ovog uredaja?al onak iskreno... :-)
jer vidim da ga svi hvale a rijetko tko ga kritizira...tj.niko...a nesto valjda mora bit da ne valja...hehe
hvala
Nedovoljno dobro iskoristen potencijal HWa (kao na N1), pinky efekt, vijek baterije, grijanje, display na suncu, kolicina interne memorije.. Prve dvije stavke se ispravljaju softverskim manipulacijama, a ostalo je eto, nepromjenljivo. Nije savrsen, ali tu je negdje. Telefoni koji dolaze ce ga nadmasit (npr. spomenuti Samsung), no trenutno je on u vrhu, da su stavili i neki GPU, bio bi top, ovako je svakako u top 3, objektivno.
Pozdrav, pitanjce u vezi stylus-a za capacitive ekrane koristi li itko? hoće li raditi ovaj od iphona na desireu?
Dali ima gdje u hr za kupiti orginalnih torbica za desire?
što se tiće torbice, original sam kupio na ebay-u. I to engleskom, oko 9 funti stiglo za 15tak dana sve super.
Koliko znam, nikakav stylus (bar ne standardni) ne radi na kapacitivnim ekranima. Iskreno, ne znam ni sto ce ti to, TS radi OK i bez toga...
A iPhone ima stylus? Isto prvi glas...
tro su staylusi za kapacitvne ekrane (vidiš kako izgledaju) meni isto to nema nikakvog smisla jer sve radi i bez njih. Pazi, današnji tel su optimizirani za rad s prstima, jedina mana toga su otisci na površini ekrana i tu vidim jedinu primjenu tog staylusa.
Meni u cijeloj toj priči nema smisla gumeni vrh stylusa :)
Postoje stylusi za kapacitivne ekrane ima čak za desire orginalni nije da mi treba nego eto pitam čisto da znam,možda bi nabavio jer sam dosta naviko raditi s njim(bivši WM user) a da TS radi ok...radi savršeno prezadovoljan sam i pogotovo s androidom,brzina,prilagodnjivost,stabilnost itd..itd..
gledam na e-bayu ima brdo torbica ova s žutim koncem mi se sviđa:P
Meni su takvi stylusi iskreno presmijesni... Pa to je obicna simulacija prsta... Covjek bi pomislio da nemas vlastite prste. :P
A kamoli za to jos placat 17 GBP... Ajme.
Jel mi moze netko priporucit neki program za zakljucavanje ekrana?
Ovaj originalni sistem nevalja nista, stalno mi se otkljucava u djepu.
Btw. Mob nije rootan