ma ako još neko pita potpisuje se doživotni ugovor s vipom na tarifu 400 i uvjet je duplerica u glasu koncila u amstel šeširu i u svim vipovim bojama :D
ljudi, zapamtite, šta nas je manje to će nas manje noge bolit :D
Printable View
ma ako još neko pita potpisuje se doživotni ugovor s vipom na tarifu 400 i uvjet je duplerica u glasu koncila u amstel šeširu i u svim vipovim bojama :D
ljudi, zapamtite, šta nas je manje to će nas manje noge bolit :D
bum ja zel karte za belu, jos neki stolic i stolce pa neku turnir nabacimo dok cekamo :)
Zna možda netko di bi mogao kupiti manju stolicu na rasklapanje? (ozbiljno pitanje) :)
preptostavljam u 8, tad se otvaraju, naravno to nije provjereno.
i pevec propada, daj se zaleti, sigurno imaju kakvu rasprodaju :D
Da vas pitam u vezi tog vip broja, jel mogu ja uzet broj od stare (registriran na nju) i njega dat, ili taj broj baš mora bit registriran na mene?
čuj, po oome što nam pravila govore, ti moraš prijaviti broj, a ja sumnjam da će oni provjeravati na koga taj broj u kajnosti i glasi; pa donedavno sam koristio i sam broj koji mi je star 9 godina, i izvađen je bio na moju staru, sumnjam da imaš problema sa time.
no treba račuati na to da su ovo samo pretpostavke, nemoj se mjeriti po tome (iako mislim da nema razloga biti drugačije) prije nego provjeriš, mailom, tamo, nije bitno, vidiš da je xy (nemam volje provjeravati sada) dobio reply isti dan, stoga, hajde, nije loše pitati, jel :D
Prikladno uz ovu temu:
http://www.youtube.com/watch?v=mz4JNUquXwo
Bio sam danas u gajevoj u vipu.
Uglavnom, onaj lik na katu brije da trebamo imati SVE boje na sebi, da se puno ljudi već raspitivalo i da će mnogi kamopirati.
Ja velim pa proljeće je kako da stavimo 7 boja/komada robe na sebe?
Odgovor: "Budite kreativni" :retard:
Mene više muči to jel smijemo imat i neke druge boje osim tih, recimo ako imam tenisice koje su bijelo-plave, da mi ne bi oni rekli da mi ne valja kombinacija, tj da imam viška boja :D
Budeš, al sumnjam da će ti onda ekipa koja će isto tamo čekat dopustit da se vratiš natrag u red :notooth:
Mene zanima zašto se svih 91 komada dijeli u Zagrebu? Kakvo je to s r@nje?
Šta nisu mogli 41 podijelit u Zg, 20 u Ri, 20 u St, 20 u OS ili tako nekako?
Sram Vas može biti što ćete čekati u redu :)
hmm oziljno razmišljam da odem,bilo bi jako dobro da ga dobim džaba a ne da kupujem jerbo je puno para :D
jel zna neko jesu mobovi zaključani na vip ili su sim free?
Neznam, ja sam od robe uspio naći sve boje osim žute i roze, Budem izrezao iz kolaž papira te boje pa ću ih si puknut sa ljepilom na čelo jer fakat više nemam gdje sa bojama.
Iako ja mislim da je prodavač sr@o jer su ga već 2 lika u redu prije mene pitala za nagradnu igru, on valjda hoće rastjerati gužvu.
U uvjetima dovoljno jasno piše da natjecatelj mora biti u potpunosti u vip bojama, tako da plavo bijele šuze po mom tumačenju ne prolaze, no ovisi koliko će tročlana komisija biti popustljiva. U svakom slučaju ja nebih riskirao...
A brijem da treba biti vidljiva roba, čisto sumnjam da će htjeti gledat nečije gaće, ali tko će to znati 100%... :p
kaže mi žena u VIPu da si ponesem sendviče i vode :D
reko, budem budem :)
heheheh... kak se brine :D
Bio u Gajavoj danas, kaže tip da nije siguran za boje, tak da ću ja svih sedam makar moro nabacat na sebe 4 majice. Ali sigurno se dobivaju uređaji BEZ ikakvog ugovora ili obaveze. I nemora se bit vip korisnik. Bit će hebeno ako bude padala kiša, tamo nema nikakvog zaklona.
Bio i ja u Vipu :D
3 zgodne ženske koje su tamo bile su rekle da su dobile neki interni dopis- i da treba doći u svim bojama, kao da na to paze.
Kažu da nije ni tamo to jasno objašnjeno, ali to zaključuju.
Tako da ja neću riskirati :)
I, kao što se već obznanilo- ne treba biti Vipov korisnik- ali su mi dale SIM ovako (i to jednostavan broj- 09aaabccdd :).
hooch- kada dobiješ vezicu- možeš ići i doći kasnije po mobitel :D
Makar, vjerujem da- ako stojiš ispred nekog normalnog- će te se sjetiti (ako dođeš dok bude baš ono 70- 80 ljudi) pa te pustiti kad se vratiš...
dakle sve boje. lijepo, treba mi hrana, to je šta, 8,9 sati stajanja? pa crknut' ćemo tamo bez hrane. i zaklona. i našao sam šarenu majicu ^^
za boje evo odgovora...
= Citat =:
Postovani,
zahvaljujemo na Vasem e-mailu.
Prema pravilima nagradne igre nije definirano da su obavezne sve Vip boje te ukoliko zelite mozete biti u jednoj boji ili u kombinaciji vise boja.
U slucaju dodatnih upita ili nejasnoca slobodno nas kontaktirajte.
S postovanjem
Marko Batinic
Vipnet d.o.o.
Sluzba za korisnike
E: sluzba.za.korisnike@vipnet.hr
W: http://www.vipnet.hr
a lol, ko tu koga jebe? poslao sam im i ja mail, budem cuo sta ce meni odgovoriti... mislim da bum na jednu majicu prikrpal sve boje... tek toliko da se vide...
da, to je tocno zasad... nagadja se da ces vezice dobiti oko 8 ujutro, kad se otvori vip centar
a jel zna neko oće biti slikanja sa dobitnicima,ne bi volio završit u novinama,haha bio bi tema u školi tjedan dana...
btw nemojte zaboravit ponijet osobne,naravno oni koji su maloljetni