i ja mislija naručit taj dock po istoj cijeni.prvo ću čekat da tebi dođe i da čujem dojmove.
danas sam naručija black silicone case za 3 funte iz hong konga,besplatna dostava. načekat ću se. :)
Printable View
i ja mislija naručit taj dock po istoj cijeni.prvo ću čekat da tebi dođe i da čujem dojmove.
danas sam naručija black silicone case za 3 funte iz hong konga,besplatna dostava. načekat ću se. :)
Meni je najbolji ispao first class air mail za oko 5 dolara. Uvijek stigne za 10-15 dana :)
Evo, pošto mi je jučer stigla nova baterija i nosač za auto sa eBaya (još čekam dock) da javim rezultate.
Jučer stavljena u mobitel, ispražnjena i napunjena oko 11 prije podne. Danas dok ovo pišem oko 20,45 je na 15 posto.
Znači, nekih sat vremena razgovora, dvadesetak poruka, bluetooth upaljen stalno do sada (u autu) , bez WI-FI i GPSa. Instalirani programi - Dialer One i Handcent SMS.
Sa potpuno istom upotrebom, baterija koja je došla uz mobitel ni nakon 10 dana nije mogla izdržati 24 sata!
Da dodam da su obadvije baterije imale potpuno isti tretman. Kad se isprazne - punjenje. Kod se napune - skidam sa punjača.
Meni je baterija sve bolja i bolja. Nakon 2 tjedna sada bez problema izdrži 2 dana.
Bio sam oko sat vremena na wirelessu, pa na EDGE-u surfao, SMS-ovi, pozivi, kalendar stalno nešto upisujem i brišem...
Sinoć sam napunio bateriju.
Danas sam poslao 10-ak SMS poruka, bio na Wirelessu pola sata, surfao EDGE-om 10 min, telefonski razgovori oko 20 min, korištenje kalendara/noteza, instalacija novih programa.
Trenutno stanje baterije: 80%.
Baterija je sve bolja i bolja. Nije niti meni bila odmah tako dobra.
Evo sa novom baterijom telefon izdrži bez problema dva dana umjerenog korištenja ( oko sat vremena razgovora, tridesetak poruka, bluetooth konstantno upaljen, pola sata wi-fi, sinhronizacija, bez GPSa )
Telefon je vrhunski u svim aspektima, jedino je kamera onak - u najboljem slučaju prosječna.
Ja danas bila u vip-u. Prošlo 11 radnih dana odkad sam im dala mob na pregled. Izgubljeni su, ne mogu nazvat servis nego im šalju mail pa će mi "javit" što se događa s uređajem. Bolje da su mi novu bateriju odmah dali i gotovo.
hayleen3, to su "normalni" problemi kad kod nas ideš nešto servisirati, nažalost.
Zato i nisam htio nositi mobitel odmah u servis. Meni se ovo savršeno poklopilo jer sam naručio bateriju, nosač za auto i dock prije nego sam uopće kupio mobitel.
Uglavnom, kod mene se ova druga baterija pokazala dosta bolja makar nema neke logike zašto.
Ma.. i sama sam požalila. Budem ih išla davit svaki dan, barem mi je blizu vip od stana.
Mah, vidis da od pocetka je taj zamjenski u prtljazniku hahaa
Oprostite na offu
Što su ti uopće dali? Ne želim ni pomišljat kakav bi to shock bio...dobio sam sad taj toliko željeni Milestone, pa da mi ga netko uzme....krv bi tekla :D
Dobio sam SE T303 :angry: Al sta cu, moram trpiti, i samo da kazem da sam i ja zainteresiran za kupnju Milestone-a ili Legenda, Tako da budem imal 2 androida :P
Meni su dali neki stari SE, nisam uopće obazirala pažnju na njega, mogli bi bar malo novije mobove davat :D
Danas pokupila mob, u više od dva tjedna uspjeli su ga čak resetirati :D Čini se da će biti e-bay baterija naručena. Sada mi ništa nije važno, opet imam svoj Milestone :D
Evo ja sam si upravo uzeo bateriju - moja je ok, al za svaki slučaj. Stvarno je jeftino....
http://cgi.ebay.co.uk/1500mAh-HIGH-C...ht_2194wt_1165
Ako nemaš PayPal, pošalji mi svoju adresu i naručim ti ja
Edit
Vi koji ste si uzimali dock za Milestone, jeste uzeli bilo kakav ili bas genuine dock za njega? Ako ima službeni Milestone dock, jel ima on onu "rupu" za punjenje sekundarne baterije?
Ja sam nasao ova dva
Kopija
http://cgi.ebay.co.uk/USB-Battery-Ch...#ht_2062wt_939
Originalni dock
http://cgi.ebay.co.uk/GENUINE-MOTORO...item414f43ec85
originalni nema mogućnost punjenja dodatne baterije
al čitao sam po forumima, i ta kopija je dosta dobra...jedino nije baš stylish ko originalna (original je presvučen sa slojem metala, pa pretpostavljam da ljepše izgleda..)
Misliš na ovak nešto? http://cgi.ebay.co.uk/OEM-MOTOROLA-S...item5ad92ef72a
Yup, ne možeš pogriješit s OEM proizvodima, još malo pa će mi stić OEM otterbox :)