ej zna li ko di u zg ima za kupiti rs mmc od 256mb kolko dode
Printable View
ej zna li ko di u zg ima za kupiti rs mmc od 256mb kolko dode
350 kn ja ti ju donesem novu iz njema;ke
evo da vas obavijestim... RS-MMC Transcend 256MB radi odlicno na 6600! :) dobije se s njom i adapter tako da normalno stane u utor za mmc kartice...
http://www.diskont24.com/images/big/17709.jpg
moze tko nabaviti RS-MMC od 1Gb ili 512MB, bar..
zivim u osijeku, nek mi kaze cijenu. ako moze iz njemacke netko ili bilo kako,
Napokon Kupia Mmc U Hg Spota Amzor 256 Mb Za N-gage ,za Sada OdliČno Se PonaŠa.zahvaljujem Svima Na Savjetima!
jesi slucajno bacio pogled jel imaju RS mmc
pa odi na njihov sajt pa pogledaj;)
sad baš imaju sniženje kingmax kartica...
stvarno? pa bio samjucer.. ne pise ama bas nista o RS mmc.. pise da ima 1GB, al opce nemaju na lageru.
evo upravo bacio pogled.. nista od RS mmc kartica u hgspotu, a i najveca obicna je 256mb. .meni treba bar 512 ili 1gb.
Nasao sam nesto " MINI MULTIMEDIA CARD 512MB RSMMC 512MB " za 449kn, a to ti je u diskontu 24 i brijem da moras to narucit pa cekat nekih dan il dva pa mozes to podić! Pogledaj si jos malo na h**p://www.diskont24.com/products/P0/25477/-1 ;D
Pozdrav
ma ceko bi ja i 4-5 dana, to je zakon cjena.al ne kotnam kak da to narucim, ja sam u osijeku.
jel tko narucino preko tog diskonta24? jel to pouzdano.
Nevidim razlog zasto nebi bilo pouzdano, ducan ko ducan... Ako dobis garanciju i sve ostalo kaj treba onda nebi trebalo biti problema. Pogledaj si jos malo na site-u imas nesto tipa kako kupiti, kako do nas i tak slicno. Pozdrav
da sve sma to proucio, i moras platiti unaprijed,zato pitam jel pouzdano i dal stigne to uopce..