Nadajmo se da će hrvatski operater (ma koji on bio) ponuditi i hrvatski T9 rječnik...
Printable View
Nadajmo se da će hrvatski operater (ma koji on bio) ponuditi i hrvatski T9 rječnik...
..tesko... ja neznam da ima jedan smartphone da ima hrvatski T9.. :(
A imala i moja stara nokia E65, al mislim na danasnje smartphone-ove, klase WM 6.5, Androida...
Evo jedan full review
Izvrstan review kao i uvijek,vidim da imaju iste zakljucke kao i ja :)
Zanimljivo...
U sloveniji je cijena Legenda 390€ (~2800kn).
Cijena Hero-a je bila 420€ (~3050kn), a sada je spuštena na 360€ (~2600kn)
Razlika u cijeni: 200kn
Pošto Legend ima AMOLED displey, kućište od aluminija i blic (za kameru), mislio sam da će biti skuplji...
Samo je pitanje kolika će biti cijena u Hrvatskoj (i kolika će biti razlika u odnosu na Hero)
Cijena Heroa u dućanu je skoro ko i cijena u oglasniku kod nas.
Ne vjerujem da će razlika bit velika(možda naprave čak kao i oni, spuste cijenu Heroa a na Legend stave trenutnu cijenu od Heroa) jer dolazi i Desire.
a nadajmo se...
ali opet, znači da bi cijena u dućanima bila 4500kn...
@Beetleman: pošto Legend ima Android 2.1, da li podržava slanje i primanje fajlova preko BT-a??
I, da li možeš pojedinom kontaktu dodati melodiju? (da ona bude različita od melodije zvona)
Da li možeš staviti "custom" tom za SMS i alarm??
Pa daj podjeli izvor s nama, vadiš mi mast :)
edit: našao :p
http://mobisvet.si
http://mobisvet.si/index.php?cPath=6
Mobisvet,
Aleš Pongračič s.p.
Gorkega ulica 55
2000 MARIBOR
Eh... da mi je novaca i da imaju Legend na raspolaganju nebi puno dvojio...
(makar, cijena Milestone-a je isto prihvatljiva, 400€)
@XLR: kaj i ti razmišljaš o Legend-u?
O Heru razmišljam već duže vrijeme (pogotovo zato jer će dobiti update na 2.1). Legend me privlači izradom i vrlo je sličan Heru, a ako i cijena bude tu negdje, zašto ne uzeti ga u obzir.
Isprika :) fokusirao se na X10 u zadnje vrijeme :)
Evo me, back on Legend. :)
Prvo, slanje i primanje radi bez problema, instalirao sam preko marketa neki Bluetooth manager, i radi bez problema.
Sto se tice drugoga, sam "People" nema tu opciju, no da bi instalirao custom SMS i Alarm tonove, kao i melodije zvona, moja preporuka je Mabilo Ringtones, aplikacija dostupna na Marketu, ima hrpu melodija, ali zbilja hrpu, bazirana na djeljenju s drugima, i tamo imas opciju kada skines melodiju da je dodas kontaktu po zelji.
Naravno, sve free of charge.
Bojim se da ne mozes, odnosno mozes, trebas samo direktno kopirati u folder audio te datoteke, da ti ih Android prepozna.
Jesi li ga probao bacati? Možda će nekima biti to smiješno, ali neka beetleman odgovori
ja nisam, ali je Peter Chou CEO HTC-a u Barceloni, nista mu nije bilo, obzirom na izradu od komada aluminija :)
Imam jedno pitanje, možda nekima smiješno, ali...
Ima li Legend, odnosno Android OS, opciju da se kod zvonjave/dolaznog poziva mob prebaci u silent mode. Dakle, i dalje "zvoni" ali se ne čuje. Ta opcija mi je jako važna, kad se neću nekome zamjeriti a neću mu se ni javiti... :D
I kad će više taj travanj? :jump:
@kolibri: ima, ima cak i bolju, mob ti zvoni, ti ga primis i on se automatski stisa :) me lajk it :)
beetleman: da li ti baterija nakon par punjenja traje duže od 1 dana??
E da, sjetih se još jedne stvari: da li kod pisanja poruke postoje smajlići? (mislim na "sliku" a ne na dvotočka zagrada : ) )
Druga stvar: da li se može namjestiti da se aplikacije sa android marketa instaliraju na memo karticu? (da se ne zakrči interna memorija samog mobitela)
@Ico: da, traje, 2 dana koristenja (wifi cijelo vrijeme ON), jos neki su se vlasnici javili da mi se kapacitet poboljsao za cca 70%, i dalje ga punim i praznim (bez nadopunjavanja).
Nema slike smajlica, just plan old :-) (ali se prikaze Android slikica smajlica kada se ta kombinacija utipka)
Moze, se podesiti kao i kod svakog drugog Android smartphonea. No prostora ima vise nego sto i treba, i ne trebas se bojati "zakrcenja" interne memorije.