ja ih nisam još zvao,ali oću trebaju mu vratit nekih 20kn
Printable View
ja ih nisam još zvao,ali oću trebaju mu vratit nekih 20kn
nemoj cekat, sto duze cekas tim gore.
zašto gore,šta možda neće vratit.
pa mozda nece. kuzis da se ja nisam zalio,bas njih briga to njima bolje..
šta misliš oće vratit tjedan dana poslije
ne znam, mislim da je limit bio 4.2. mj lega je zvao prije 1 tj tj isti dan kad su mu vratili i kaze da su mu rekli da do 4.2 ce mu vratiti da je to limit. i vratili su mu 3.2.. ne znam..ja ti predlazem da odmah uzmes mob i nazoves ih..sad je noc nije uopce guzva...mozda jos stignes.
ma nazvat ću ja njih ujutro,neću sad starci mi spavaju
dajte malo pročitajte nekoliko postova prije. Lova se vraća automatski i nema potrebe da se zove. ništa se ne postiže s time.
a je vratili su mi danas poslije razgovora
a kad ti je uzeto? to ne treba značiti da su ti vratili zbog zvanja:)
ma još prošli tjedan,mob nisam ni koristio zato što nisam imo love,a možda sam dobio i ranije nisam provjeravo račun
dobro al znam da ja ne bih dobio da nisam zvao, ja sam na pretplati.
...meni također vraćeno...
a što su tebi vratili kad si na pretplati ?????= Citat =:
Izvorno postao khideg
pretplatnicima se nije računalo i ti nisi imao nikakvih problema kad si se spajao. a ne znam na koji način bi ti vratili lovu kad nemaš pre paid račun.
pa odbit ce mi od sljedeceg racuna taj iznos i malo malo su mi naplacivali 59 lipa za spajanje ijednom 30kn..
pa i nama oduzme po 40-60lipa za svako spajanje
to nije imalo veze sa ovom naplatom na prepaidu. tebi se vjerojatno nešto drugo krivo zaračunalo pa su ti vratili jer si uputio pritužbu.= Citat =:
Izvorno postao khideg
pa zali se onda.
svakom oduzmu nekoliko lipa samo za spajanje,a ostalo ti je besplanto= Citat =:
Izvorno postao khideg
pa nije imalo veze s ovim velikim skidanjem na prepaidu, ali i na prepaidu su meni nekad skidali za svako 2 spajanje po 59 lp, sam sto mi se nije dlao svaki put ih zvat i zalit se da mi to vrate, al na pretplati za mjesec dana se tog nakupilo bome preko 90kn.
zeus e tu si totlano u krivu. ne smiju ti oduzeti nista za spjanje, to je cista "leglana"krada vipa.. ja im to necu dozvolit.