-
o g810 se malo pise pa je samim tim nepovjerenje medu ljudima.Tel. je za cijenu za koju se nudi predobar,pogotovu ako volite symbian.Kvaliteta izrade odlicna,kamera je odlicna,u rangu je sa se k850,video mnogo bolji nego kod k850.
Naravno,najvaznije je koje su ti stvari prioritetne kada kupujes mobitel,ali ako hoces da imas all in one,g 810 je pravi izbor (ponavljam:u odnosu na cijenu)
-
Ako ste vec spominjali n82 ja bi predlozio i motorolu zn5, jedino je snimanje videa katastrofA
-
Ja imam G810 i nisam baš zadovoljan kamerom, očekivao sam puno puno više s obzirom na optički zum.
Naročito je problem s fotkanjem nečega što je u pokretu, tu je G810 puno lošiji od drugih mobitela koje imam i koje sam imao.
Sviđa mi se metalno kućište, to je fakat super.
Nakon godinu dana korištenja, poklopac kamere je i dalje jak, ništa se na mobitelu ne klima.
Symbian je poznat, ali ipak nema sve opcije koje postoje kod Nokije - recimo nema opcije prebacivanja podataka s prethodnog Symbian mobitela. To mi je nedostajalo kad sam prelazio s Nokije Symbian na njega.
-
Sto se tice slika ja sam prezadovoljan sa c905,nemaju greske...ako ti ja bas stalo do slika onda kupi c905