ummm... ne znam da li se na ovom forumu smiju postavljati pitanja za crnjake (pretpostavljam da da. Koliko linkova...) Uglavnom kolika bi mogla biti cijena 6630 na crno? Koliko sam ja zapazio, obično je prepolovljena :-/
Printable View
ummm... ne znam da li se na ovom forumu smiju postavljati pitanja za crnjake (pretpostavljam da da. Koliko linkova...) Uglavnom kolika bi mogla biti cijena 6630 na crno? Koliko sam ja zapazio, obično je prepolovljena :-/
kad smo vec kod tih novih smarphonea evo jos jednog off topic pitanja:
dali ce nokia 3230 imati isti procesor i symbian 8.0??
Kod nas se pojavio po ceni od nekih 790 eura.Vise pogledajte na mobilnisvet.com
Ima 20-ak slika i ne vidim nikakvu novu opciju u odnosu na 6600 :jehon:
Odustao sam od 6630,cekam 7710!!!
A u k.....= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Jesi li ti normalan?! Novi OS, 2x brži procesor, edge, 3g, 1.3 mpx kamera... moram li još nabrajati?!= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
slabiji prockas i symbian 7.0, barem je tako prije pisalo... sad su to zbrisali sa nokijine stranice. Moguće da će ga nadograditi do izlaska. Čak je i 6630 u početku imao "samo" EDGE :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao disco
Ali 3230 ce doci oko 250 Eura, sto je OK cijena...
Ma znam ja za te njegove karakteristike,ali nije to nista bez cega se ne moze.Ipak je 6600 samo 250 eura
Ovako, direktno pitanje:
Da li itko zna gdje i kako (i ako mogu uopće) nabaviti 6630 na crno koja garantirano radi ispod 2500 kuna?
Direktan i konkretan odgovor:= Citat =:
Izvorno postao Punio4
Nigdje, a niti nećeš skoro za tak malu lovu
I 6600 je u svoje vrijeme kostala pun qurac....
..."punio",ti tražiš iglu u plastu sijena...čekaj da dođe još igala pa će ti biti lakše...
ajd dobro... sam možda malo previše zabrijao na to kako su crnjaci oober jeftini... bum ja pričekao 3230... bog zna što će na njega još nalijepiti do izlaska...
btw, što je to java CLDC 1.1? to podržava samo 6630...
Vidim da su kod vas lopovi samo takvi. U oglasniku a to znaci na crnjaka cijena je 400 eura a u ducanu 5200 kn. Sto je najgore prve nokie su u Mobisa vec planule. A ko daje toliko para za mobitel je po meni mali imbecil.= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Odes do Trsta i ubodes ga za 350 eura plus jos dobijes porez nazad. A ne treba nikakav ugovor, nista! Samo ti pise njihov logo na plastici!
dali se mogu ubacivati aplikacije i igre koje idu na 6600 i 7610?
Aha. Ja sam dao fine pare za mob jer sam takvog htio i nisam htio potezat do jednog Trsta, a ne jer sam mali imbecil. Drugo je s onima koji ih kupuju zbog šminke i nekakvog statusnog simbola, a pojma nemaju što zapravo posjeduju. Isto, da jesam bolesno bogat, a takvih ima i u Lijepoj Našoj, kupovao bih si takve uređaje bez obzira na cijenu, jer kad imaš para, ne razmišljaš previše o cijeni.= Citat =:
Izvorno postao andro2001
Mogu... Ali pitanje je koliko ce ti ih raditi. Ipak je SymbOS 8.0= Citat =:
Izvorno postao laki!!!
Da jel je bilo dosta problema kad je 6600 i symbian 7 izašao= Citat =:
Izvorno postao Cykke
evo ja nasao u Ri di imaju 6630(onaj dućan na obali kraj VIP-a),al je cjena junačka....5200kn!!!!
bolesno... zaista bolesno... imam loš predosjećaj da će mu cijena znatno pasti tek kad budu došli ostaki 3g mobovi...
A cuj nisi trebao potezati do Trsta. Bilo je dovoljno otvoriti oglasnik. Ali koliko ja vidim ti imas 7610 a ona je 1200 kuna jeftinija. Dobro i ja volim garanciju jer sam "sick" jer je to kao neka sigurnost. Samo sto je mobis takva kanta od firme da mi se riga. 5200 kosta p910 a mislim da 6630 ne bi smio nikako. Pogotovo kad znamo koliko kosta vani.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
A cuj kad imas para a nemas mozga kupujes bez obzira na cijenu, ali inace sumnjam.
...sada je 5200 kn,a za kojih 4-6 mjeseci cijena će mu biti oko 4000 kn...a u oglasniku možda i 3000 kn...
I 6600 je bila preko 5k kuna kad je došla, past će 6630 za godinu dana na polovinu sadašnje cijene, a možda i više.
I za sve one koji misle kupovati u italiji, mislim da se više to neće moć radit samo tako jer se nemože dobit povrat poreza. Od kad je slovenija ušla u EU, treba se na izlasku iz slovenije pečatirat za povrat iva-e, a slo i hr imaju nekakvu suradnju i onda oni na granici prijave to pečatiranje našima i onda oni kažnjavaju, i to nakraju dođe puno više od onog povraćenog poreza.
Nije 6600 bila preko 5k kn. Ja sam je kupio kad je tek izašla i platio je oko 4500 kn, a drugu oko 3400 (vip club bodovi)
U 10. mjesecu prošle godine 6600 u Mobis-u je bila 5299 kn. Ali nije sad bitno. Jedno je sigurno, nokiji 6630 cijena će s vremenom rapidno padati, pogotovo kad se pojavi malo više mobitela s megapixelnom kamerom i drugim naprednim mogućnostima.
Evo ja ga kupio. Zanima me zna li ko di ima kupit RS MMC veće od 64 MB. S obzirom da slike imaju 400-500 KB spomenuta kartica postaje mala.
Ima ti u HG Spotu...
512 mb nekih 480kn