Zna li tkogod kakvu aplikaciju koja bi radila statistiku potrosnje benzina. Ja samo upisujem koliko sam litara i za kolikko kuna, i koliko kn napravio a on sve biljezi?
I ima li kakva zgodna aplikacija za vodjenje kucnog budzeta?
Printable View
Zna li tkogod kakvu aplikaciju koja bi radila statistiku potrosnje benzina. Ja samo upisujem koliko sam litara i za kolikko kuna, i koliko kn napravio a on sve biljezi?
I ima li kakva zgodna aplikacija za vodjenje kucnog budzeta?
Pogledaj aplikaciju Mileage
pozdrav treba mi neka aplikacija s kojom bi mogao vidjeti sve instalirane app, isto tako da ih mogu brisati
Uninstaller (ja koristim onaj od Rhythm software, ali pretpostavljam da su svi jednako dobri).
Ima li neka aplikacija koja bi bila stalno dostupna u Notification i služila kao task manager barem na nivou alt+tab? Android je super ali prilično je nespretno što se mora ići u menu i ponovno klikati na aplikaciju koja je i tako pokrenuta u backgroundu. Čak i Symbian ima funkcionalnost prebacivanja između aktivnih aplikacija.
Vidjela sam nešto slično tome, zove se Bar control, možeš si linkat najčešće korištene aplikacije u notification bar, doduše, nije za aplikacije koje rade u pozadini..
Ako dugo držiš home tipku prikazuju se 6 posljednjih pokrenutih programa po defaultu.
Ja koristim advanced task killer, ostaje u taskbaru, možeš pokretati, gasiti aplikacije itd...
HTH
da li netko zna gdje se moze skinuti ova aplikacija? hvala.
Trazim QR code scanner, besplatan, za Android 2.1.
I kak da ja to downloadam? Nigdje ne vidim gumb "download", odnosno vidim, ali sve mi kaze da moram downloadati sa telefona, a ja bas zelim aplikaciju spustit na PC, pa je onda tek prebacit na telefon.
http://www.scanlife.com/atlantis/appdownload.html
pokusaj ovuda ili ovuda dole
http://reader.kaywa.com/register?PHP...7d25c55955d8a7
Pozdrav decki! susreo sam se sa jednim programom konkretno za iphone,ne znam kako se zove pa cu pokusati objasnit.radi se o tome da program sluzi za to da mob uopce ne reagira kada ti dodje poruka od neke osobe iz imenika koju naravno sam izaberes,isto je i kod poziva.dakle neko ti posalje poruku ili te zove a mob uopce ne reagira nego kad ga otkljucas u kutu stoji mala tockica po kojoj znas da imas sms ili propusten poziv.vrlo zgodna aplikacija za izbjegavanje odredjenih problema ;-)..e sad me zanima da li ste se susreli s tim i da li je tako sta moguce staviti na android..hvala..poz
whiteboy neznam dali si se snašao ali probaj u Android Marketu upisati Barcode Scanner i downloadiraj
potraži "blacklist" na marketu ili www.androlib.com ili negdje... ima više takvih appova, ali većina se plaćaju. besplatan je recimo Hinky
Kakvo vam je iskustvo s alarmom na Milestoneu? Meni uvijek kasni 10-ak minuta, onaj koji dođe s mobitelo. Skinuo sam Alarm Klock, s njim mi je OK, ali kod kolege se taj alarm uopće ne aktivira.
Već je nekoliko puta prespavao.
Kad otključa mobitel, onda se tek alarm upali.
Malo sam gledao ocjene za alarme, nema niti jednog koji ima 5 zvjezdica
Kao što sam ti napisao u drugoj temi- meni je Alarm Clock Plus odličan.
Lijep UI, funkcionalan alarm koji me uvijek probudi.
Kada zovni alarm, postavi ti jednadžbu (bez nepoznanica :D) koju moraš riješiti (težinu namještaš kod postaljanja alarma). Dok ne riješiš- alarm ne prestaje zvoniti.
Ako si baš loš u matematici, stavi na najjednostavnije da ne bi zakasnio pokušavajući rješiti zadatak :p
4.5 zvjezdica, ali važno je kakav je tebi. :)
Koliko sam ja shvatio iz opisa aplikacije, V1 je bazirana na 2.0 default alarmu, a V2 na 2.1 default alarmu.
Tako da vjerojatno trebaš instalirati onu koja se poklapa sa verzijom Androida koji imaš.
zeljko- To je problem. Ako je netko baš nestrpljiv- mogao bi baciti mobitel u zid da prestane zvoniti :D
Postoji li neki torrent klijent? tipa uTorrent ili nešt da preko mobitela mogu skidati torrent?
Mislim da s nijednim neces moci skidat direktno na telefon... postoje recimo torrent-fu i transdroid
system panel super program za kompletan pregled tel.
http://apps.doubletwist.com/BitTorre...20031343401644
Ali koliko sam ga imao priliku isprobati, ne radi baš najbolje i nema gotovo nikakve opcije (ne možeš odabrati koje datoteke želiš skinuti nego moraš cijeli torrent)