daali on je napisao da svaki mjesec moras ubaciti na racun 50kn da bi ti racun bio ok a to nije istina tj. pri ubacivanju racuna racun je valjan buduca 3 mjeseca pa opet isto...
Printable View
joj pa mi se vrtimo u krug :D :D radi se o PLUS TARIFI...dakle, da ti ona ostane, MORAS svaki mjesec obnovit racun s 50kn, a to ti pise i u uvjetima...
nije mislio na racun aka tvoj broj, nego na tu tarifu...
da li se pri prelasku sa tarife "na tuđi račun" na "tarifu 0,45kn/min" gube novci na računu?
našao sam podatak da se u obrnutom slučaju gube pare pa pitam....
@Winamp
Sve ti pise u uvijetima u pdf:
http://static.vip.hr/portal/slike/68...ji%20racun.pdf
Uvjet za prelazak sa tarife „Na tuñi račun“ na Tarifu 0.45 jest da Korisnik, u trenutku slanja zahtjeva za prelazak, na glavnom računu ima iznos od 5 kuna ili manji. Ukoliko u trenutku slanja zahtjeva za prelazak sa tarife „Na tuñi račun“ korisnik na glavnom računu ima iznos veći od 5 kuna, prelazak se neće izvršiti. U trenutku prelaska sa tarife „Na tuñi račun“, Korisnik nepovratno gubi sav iznos koji je do tog trenutka imao na Bonus računu.
@10aLEX: Nisi dobro skuzio njegovo pitanje... Ovo je jasno napisao i to je shvatio, ali njega zanima sto se dogodi kada predje sa tarife "na tuđi račun" na neku drugu...
Ja iskreno ne znam, ali pretpostavljam da ne... To bi trebalo pisati u uvjetima za tu drugu tarifu da li se naplacuje prelazak ili ne i koliko...
ma pregledao sam sve te uvijete korištenja i ne piše ništa niti u jednom u vezi mog pitanja. poslao sam mail službi za korisnike (sobzirom da se poziv naplačuje) i sad čekam odgovor...
Sa obzirom da nista ne pise nebi trebalo biti naplate niti skidanja novca sa racuna...
Ajde javi sto su odgovorili.
prošla su dva dana odkako sam im poslao mail i nema odgovora, danas sam poslao opet... Nema teoretske da ću im plačat poziv 1kn/min prema SZK.
Odgovor SZK: Prelaskom sa jedne na drugu tarifu ne gubite novac sa racuna. Prijelaz sa tarife Na tudji racun na tarifu 0,45 moguc je kada na racunu budete imali najvise 5 kn. Tada je potrebno poslati praznu sms poruku na broj 2020 kako bi se tarifa 0,45 aktivirala.
ova tarifa je jedno veliko smeće i podvala VIP-a koji samo želi napakostiti TELE2 kompaniji na način kako je to opisano u večernjem. Cijena poziva i poruka ide u prilog mojoj tvrdnji a još više ovaj podatak:
pa rezon oduševljenih članova koji su namjeravali koristiti ovu tarifu za plaćanje parkinga pada u vodu..= Citat =:
Cijena SMS poruke poslane pri plaćanju usluge parkinga i javnog prijevoza iznosi 0,69 kn osim tarife Na tuđi račun u kojoj cijena iznosi 2 kn.
I dalje tvrdim da nema šanse da prijeđem na tomato smeće, VIP nas je dovoljno pljačkao u duopolu sa t-mobile.om, stalno tvrdeći da nemaju manevarskih mogućnosti smanjiti cijene sve dok se nije pojavio tele2 koji im je oboje pomrsio račune smanjujući troškove krajnjih korisnika nekoliko puta. I sad vidi vraga, dolaskom tele2 ovi mijenjaju ploču; ipak postoji mogućnost smanjiti cijene..
Zahvaljujući TELE2 pričam više, plaćam manje i zbog par lipa razlike nema teorije da svoj novac opet dajem VIP, t-mobile gadovima..
P.S. Da ne ispadne kako imam nešto protiv VIP-a; skidam mu kapu za ulaganje u 3g(hsdpa) mrežu i približavanje te tehnologije krajnjim korsinicima ali to je već priča za drugu tremu..
razočaran sam al sam ujedno to i očekivao, 40% dolaznih poziva na moj tomato broj je odbijeno. pola ljudi koji su me dobili kasnije na taj broj mi je reklo da me pokušava nazvat 15 puta al da samo izbacuje... očekivano jer primaš novce za dolazni poziv...
da li je izvediva ova moja teorija= Citat =:
24h * 60kn * 30dana = 43,000kn
platis tarifu u vipu ili gdje je najjeftinija za unlimited razgovore i zoves
na tomato broj na kojemu imas ukljucenu tarifu kada tebe neko zove dobivas 1kn po minuti
i tako svaki mjesec platis vipu za tu tarifu da je npr. 3000kn ti dobijes 40,000kn na racun!
i da bi tih 40,000kn prebacio u prave novce odes na paypal i tamo ima opcija punjenja racuna preko telefona i to je to.
@fpopic
Ja nisam cuo da se iz Hr. moze puniti paypal preko mobitela (vjerovatno svaki operater mora to ugovoriti sa paypalom)!
Cak i da to radi jako brzo ce biti od strane Tomata/VIPa ukinuta ta opcija kad uvide sto se desava! :D
1. Kada se dobijaju novci na račun? Kod slijedeće nadoplate računa?
2. Isto tako, da li se zbrajaju sekunde od pojedinih poziva, pa se dobiju novci samo za pune minute ili se novci dobiju samo za pojedinačne razgovore koji traju preko minutu?
1. Da
2. Vjerovatno racunaju tek kad prodje cijela minuta, recimo razgovor od 1 min. 45 sek. se racuna kako 1 min. (makar bi ja tako namjestio da sam Tomato, jer ide u njihovu korist :D )
Hvala na odgovorima, i meni se čini da je tako. Probao sam 2 testna poziva po 40 sec i nije mi dodana 1kn na račun. Izgleda samo kada primljeni poziv bude bar 1 min trajanja...
bok...imam pitanje,moze li se danas aktivirati tarifa "na tudji racun"?
Hvala...
nemože nikakomože ispravak, treba poslati BONUS na 4111
naravno da se moze
2tutlek ,kaj se tice parkiranja,tarifa na tudji racun,te pare NE mozes koristit za placanje parkiranja,pise tamo u onim uvjetima,i hrpa toga kaj se takodjer ne moze..
Tu tarifu "Na tudji racun" su uglavnom koristili mafijasi (Ispricavam se pristunima koji imaju tu tarifu)! :)
Koliko sam cuo prvo su koristili da zovu sa Tele2 Tarifice (i sa drugih operatera sa besplatnim poziva) na Tomato "tudji racun" i onda su zvali neki vlastiti 060 broj da izvuku cash.
Isto tako su koristi za placanje parkinga,...
Uglavnom zato je Tomato morao uvesti razna ogranicenja! :D
kak dugo moze stajat lova na racunu prije kupnje bona,ak me kuzite,znaci prije nego sto kupim bon i prebace mi lovu na sim..
Čovječe najmanji bon od Tomata ti je 20 kn, Ako sada imaš povelik iznos onda prebaci, pa skupljaj ponovno,
Koliko sam vidio ovdje na forumu Tabu tema je tomato i njihova tarifa na tuđi račun. Zato imaš ovdje