-
Email problem
U pitanju je omnia Pro B7610, naime svaki program za email i google maps spajaju mi se na vodafon konekciju, a ne na konekciju koju sam kreirao za vip internet.
Opera mini i internet explorer uredno se spajaju na konakciju koju sam postavio kao glavnu za net, znaći vip, a ostali programi jednostavno ne žele koristiti tu konekciju već neku vodafon live za koju nemam blage di je u mob.
Napopisu konekcija ne želi mi se ispisati sve konekcije koje imam, i kako da ih onda obrišem.
Ima netko da zna to riješiti ?
Thnx
-
kako namjestiti da mi Omnia na x gasi aplikacije, a ne minimizra ih? hvala na pomoci!
-
Samsung settings - General settings - Button - X button
-
ok, nasao sam sam... :) ali hvala. i sad imam jos par pitanja. nabacio bih spb shell 3.5, i neki skin. pa jel bi mi mogao dati neki korisni site sa nekim tutorialom? treba mi bas bas detaljna uputa!
-
Pa SPB MS ti je .cab, a i skinovi također. cab prebaciš na mob (kartica ili memorija telefona) i pokreneš ga. On se instalira i to je to.
SPB MS i skinove potraži na ppcware... ili http://www.spbclub.com/forum/viewfor...f7600550798aca
-
hvala opet! (puno cu ti se zahvaljivati ovih dana, cini mi se) :) napravit cu to ovih dana, pa ti se javim sa rezultatima...ili novim pitanjima.. ;)
-
Zato smo tu, da si međusobno pomažemo.
-
sad jos jedno pitanje...prilikom instaliranja spb shell-a, odnosno, prilikom spajanja moba sa PC-jem, jel potrebno ugasiti mobitel, pa tek onda spojiti ga sa kompom ili to nema veze i telefon moze biti upaljen prilikom spajanja? i jos jedno...onaj backup, koji se preporuca raditi prilikom instaliranja neceg novog, se radi kako? :)
1. tako sto prebacim sve podatke sa moba na komp?
2. neki drugi nacin?
hvala! :)
-
Ne znam na šta misliš sa ovimgašenjem. Kada bi ga gasio? Zašto?
Backup? Imaš par backup programa. Instaliraš i napraviš backup onoga što želiš na karticu.
-
Ma evo sad muku mucim sa prebacivanjem file-ova (glazba uglavnom). Nije mi jasno na koju foru prebacujem filove i gdje. Npr. ja uradim sync fileova i prebacim ih u My music na telefonu...medjutim, izbaci mi note : Low space!... i sad mi nije jasno... A prebacio sam samo 5 pjesama, standardnih velicina za pjesmu od 5 min. I odem sad u telefonu u memoriju, u My storage, kad tamo vidim brdo slobodnog mjesta. :S Stvarno se osjecam glupo... Gdje trebam kopirati fileove (koje zelim prebaciti sa PC-a na telefon) na telefonu, da mi ne zauzimaju prostor i da mogu normalno koristiti te fileove?
-
evo sad sam malo procitao po netu, i malo sam pogledao memoriju, sad mi je malo jasnije. sve sto kopiram sa kompa na mobitel, moram kopirati u My Storage, zato sto ima 8GB memorije, a Main storage je za programe koji rade. pa sam sad sve fino iz Main storage-a kopirao u My storage i uredio sve lijepo. :) I od sad sve kopiram u My storage sa PC-a.
Moram dodati da se tesko snalazim u onom Madia playeru u omnii. Ja, recimo, pustim neku stvar iz My sotrage-a na player, on mi je zapamti nekoliko puta, pa i pod neke albume, a ne mogu to sve izbrisati, nego samo dodavati. Sad, konkretno, imam 3 puta istu stvar na playlisti, a ne znam kako skloniti. Jel imas neki prijedlog?
-
uzmes cd koji dobis s omnion gore ti je software popratni...
instaliras il ono od windowsa ili new pc studio...
i rucno prebaci muziku u direktorij music na my storage..
pokrenes media player on searcha i katalogizira sve i gotov si...
u media playeru ti je muzika sortirana po autorima, albumima... tak ja vecinom se snalazim i pustam muziku..
e a ja imam pitanje za sve vas i Riddicka...
jel ko flashiro mob?
ja sam stavil gore 6.5.3 verziju ROM-a... JB1...
pa bi imal mali zahtjev, da mi napisete svoje PDA, CSC i Phone verzije... naime ja sam zaboravio koju tocno verziju sam ja imal...
NAPOMENA: Za Uredaje kupljene u VIP-u!
jer ako flashiran natrag na taj rok, mogu da slat na servis ako nesto krepa, jer se teoretski flashiranjem gubi garancija :)
-
PDA : I8000NXXII9
CSC : I8000DBTII9
Phone : I8000XXII9
Ali nije kupljen u VIP-u pa ne znam koliko ti to pomaže.
Ja sam flashao 6.5.5 23529. Nije loše, imam više RAM-a od originalnog, a to mi je bitno.
Odakle si skinuo ROM?
-
ne pomaze, treba netko ko je kupio u VIP-u :)
s modaca, kstan sto je objavio... nije los, RAM-a ima nesto sitno vise, ali ima 2-3 buga koji lagano iritiraju, pa cekam neku noviju verziju da secany objavi pa da napravi netko lite...
-
skuzio sam 99,9% stvari kako funkcionira...konacno! :)
-
riddick...imam jedno pitanje? jel imas instaliran Garmin, i koliko zauzima, sve ukupno sam mapama hrvatske? nije mi potreban GPS, ali ono, kad vec mogu imati, zasto ne? :) ali ne bih instalirao ako mi zauzima previse mjesta. i jos jedno pitanje....jel imas mozda micro SD, uzeo bih neku od 16GB, pa nek zvoni od prostora! :) i koliko dodje sad microSD i koja je najbolja?
hvala!
-
Ne sviđa mi se Garmin. Imam Mireo i iGo. Mireo mi zauzima nekih 85MB sa kartama Hrvatske, BiH, Slovenije, Mađarske i Srbije. iGo nekih 700MB, ali imam karte+skin+dem file Europe.
Karticu imam. 8GB, mislim SanDisk.
-
Jel radi koji bez da se spaja na net, mireo, iGo?
-
Oba. Skineš mepe koje te zanimaju staviš na mob i nema spajanja na net. Jedino paziš da je xtra (A-GPS) isključena.
S tim da je Mireo Hrvatski pa mislim da je karta Hrvatske najpreciznija.
-
surfam sa moba... prezadovoljan sam
-
mogu reci samo da sam prezadovoljan telefonom... imam jedno (mozda glupo) pitanje. jel znas mozda, onaj Acuweather widget, jel on trosi net kada radi, ili radi na foru gps-a, pa ne trosi internet?
-
Pa vjerovatno troši jer skida podatke o tome kakvo je vrijeme u gradu koji si izabrao.
-
ma i mislio sam da je tako. ali sam se ponadao da radi na foru GPS-a, koji ne trosi internet, vec dobija podatke sa satelita... ali nema veze. jel imas adresu za skidanje free full verzije spb-shell-a? jos cu i ja potraziti na modaco-u, ali ono, skratit ces mi vrijeme pretrage. :) sve sto sam nasao su trial verzije od po 15 dana. i nasao sam neke crack verzije...mozda njih skidam?
-
Nema besplatne verzije, samo crackane. Potraži na PPCWare...
-
Riddick, sinoc sam stavio SPB shell 3.5.3. i vrlo mi se svidja, ali mi zauzima jako puno RAM-a...jel to tako normalno? posto kad ga ja instaliram u My storage, kao .Cab, i onda kad ga pokrenem on se automatski inastalira u main storage. pa me zanima jel to normalno? meni ne ostane dovoljno RAM-a ni za upaliti cameru?! :(