Izvorno postao
saletije
Pozdrav
Evo da se javim, naravno HTC HD jos mi nije dosao sa servisa, ali evo kako su rekli u petak, u ponedjeljak bi ga trebao dobiti. Dosao je iz Italije. Hvala Bogu. Telefon mi je bio na servisu 33 radna dana, što iznosi oko 6 tjedana. Naravno, poslao sam email u Agram servis i rekao im ponovo da sam razovaran servisiranjem mobitela, te da su pješice išli u Italiju da je već odavno trebao biti servisiran, te sam im napisao da ukoliko mi mobitel ne rijese do 08.03.2010.g. vise mi ga ne moraju slati, neka ga zadrže jer ga ja ne želim, te da su mi po jamstvenom listu dužni dati navi mobitel, a o svemu cu upoznati drzavni inspektorat.. Na to su mi odgovorili da cu mobitel dobiti u ruke u ponedjeljak i da mi se ispricavaju sto je tako ispalo te da se evo strpim, a cak su mi poslali i kopiju maila koji su dobili od Centralnog servisa u Italiji kada ce poslati mobitel. Pa zar nije previse da mobitel putuje tjedan dana u Italiju i tjedna dana iz Italije, i da im je potrebno 4 tjedna za sevisiranje istog. Prestrasno.